Inner Medicine -valmennus

Sinussa on lääke tälle maailmalle

Sinussa on syvä ydin, joka kaipaa tulla näkyväksi tähän maailmaan. Sinulla on paljon annettavaa, mutta et ehkä tiedä miten saisit sen esille? Tai ehkä toteutat jo itseäsi mutta silti tunnet ikään kuin olisit ”matkan päässä” itsestäsi. Kun haluat löytää perille omaan olemukseesi ja oppia ilmentämään itseäsi autenttisesti tässä maailmassa Inner Medicine-valmennus on sinulle.

Olitpa vasta matkasi alussa selventämässä kuka olet ja mitä haluat tehdä, tai jo pidempään kutsumustasi toteuttanut, voin auttaa sinua luomaan ja vahvistamaan tapoja jotka juurruttavat sinut syvemmin elämäsi tärkeimpään ihmiseen, eli sinuun itseesi.

Ajattelen, että ollessamme uskollisia itsellemme, maailma on uskollinen meille. Meidän pitää vain löytää takaisin oma ääneemme ja autenttisuutemme, minkä olemme saattaneet kadottaa matkan varrella. Yhteys omaan itseen on voinut heikentyä maailman vaatimusten tuulissa. Kun löydämme takaisin tuon yhteyden, moni muukin palanen loksahtaa paikoilleen.

Valmennuksessani keskitytään vahvistamaan sitä kaikista tärkeintä suhdetta minkä elämässäsi voit omata, eli suhdettasi omaan itseesi. Valmennukseni ydin on uskollisuus itselle. Meissä oleva aito ydin on vahingoittumaton, joskus se vain odottaa kadonneen yhteyden avautumista. On mielenkiintoinen matka tutustua siihen aitoon, ainutlaatuiseen ihmiseen joka sinä olet kaikkien uskomustesi ja oppimasi alla. ja oman kokemukseni mukaan on paras tunne maailmassa tulla kotiin omaan itseensä.

Valmennuksen aikana sinä asetat tavoitteen, jonka toteuttamisessa olen sinun jatkuvana tukena valmennuksen aikana. Sitoudumme molemmat tavoitteeseesi. Tämän 12 viikon aikana keskitymme ennen kaikkea siihen, että pysyt linjassa ja totuudellisena itsellesi, jotta kun pääset maaliin tavoitteessasi sen merkityksellisyys säilyy. Emme pyri luomaan kertakäyttöisiä elämyksiä vaan pysyviä jalansijoja kaikelle toiminnallesi jatkossakin.

 

Palautteita valmennettaviltani:

”Maijun Inner medicine on ollut todellakin sitä itseään, sisäistä lääkettä minulle, ja pian pääsen jakamaan sitä muille kun unelmien yritystoimintani vihdoin alkaa!”

”Maiju on ollut mahtava valmentaja; hänen viisaus ja myötätunto on ollut tärkeä tuki matkallani, olen niin kiitollinen, että lähdin mukaan! Maiju on tsempannut takkuavien kohtien yli, hurrannut pieneltä tuntuvista (mutta todellisuudessa suurista) askeleista, ja myötätunnolla kuunnellut peloista ja epävarmuuksista ja muistuttanut ettei niitä ole väärin tuntea eivätkä ne ole este unelmille.”

”Maijulla on jalat maassa ja pää pilvissä silleen sopivassa suhteessa; hänellä on kokemusta haastavilta tuntuvista lähtökohdista ja osaa siksi samaistua omiin epävarmuuksiin, ohjata eteenpäin tuolla polulla ja tsempata näkemään suuremman kuvan; villitkin unelmat ovat täysin mahdollisia.”

”Jokainen puhelu on ollut viikon kohokohtia, ja olen tuntenut kiitollisuutta valinnastani, sillä tarvitsen jonkinlaista deadlinea, jotta saan asioita tapahtumaan. Olen oppinut tuntemaan itseäni syvemmin Maijun valmennuksen ansiosta, löytänyt ne keskeisimmät teemat mitä haluan yritystoiminnassani tuoda maailmalle. Olen myös saanut avaimia tunnetyöskentelyyn, ja tilaa myös näyttää niitä kipeitäkin tunteita, mitkä minua ovat ennen jarruttaneet matkallani.”

”Olet ollu minulle oppaana ja turvan antajana.
Kuin paritanssissa. Olet ollut mun turvana, pitämässä kädestä. Olet ollut se joka on ollut läsnä ja kuuntelee. Näkee, todistaa ja huomaa. On ihan aliarvostettua miten tärkeää se toisen ihmisen tuki on. Se on hirveen tärkeetä. Siitä saa niin paljon energiaa ja voimaa.”

Kun olet uskollinen itsellesi, maailma on uskollinen sinulle

Tämä maailma tarvitsee ihmisiä jotka ovat valjastaneet oman erityislaatuisuutensa ja herkkyytensä omaksi voimakseen. Tarvitsemme enemmän autenttisia ääniä, jotka voivat tukea muita löytämään sen kaikista tärkeimmän; yhteyden itseensä. Aito yhteys itseen mahdollistaa yhteyden luomisen myös muihin ja luontoon. Kun ymmärrämme, että olemme yhteydessä toisiimme jokaisen tekemä sisäinen työ muuttuu merkitykselliseksi. Koska kun me me yksilöinä saavutamme mielenrauhaa ja merkityksellisyyttä, se leviää laajalle. Kuin pisara joka putoaa veteen luoden renkaita .

12 viikon yhteinen matka

Inner Medicine-valmennukseen sisältyy viikottaiset 1.5h kestoiset puhelut kanssani. Näissä puheluissa käymme läpi keskustellen ja erilaisten harjoitusten avulla läpi tämän hetkisiä tunteitasi, ajatuksiasi ja kokemuksiasi tavoitteeseesi ja elämäntilanteeseesi liittyen. Valmennuksessa kaikki tunteet ovat tervetulleita, emme yritä päästä eroon mistään tunteista vaan yhdessä opettelemme kulkemaan niiden haastavilta tuntuvien tunteidenkin kanssa yhtä matkaa. Etenemme siis kaikkia tunteitasi kuunnellen, kuitenkaan päämäärääsi unohtamatta.

Autan sinua konkreettisin neuvoin, itseoivalluksia synnyttävien harjoitusten ja tuen ja turvan avulla saavuttamaan päämääräsi. Valmennuksessani ei suoriteta mitään vaan pyritään astumaan asioiden luonnolliseen virtaan. Kun teemme oman osuutemme sisäisestä työstä ja vahvistamme sisäistä turvan tunnetta, muut asiat alkavat ikään kuin loksahdella paikoilleen. Olen todistanut tämän itseni ja lukuisten valmennettavieni kanssa.

Puheluiden lisäksi olen sinun tukenasi koko valmennuksen ajan myös puheluiden ulkopuolella.

Inner Medicine valmentajasi

Olen Maiju Palin, 39-vuotias kirjailija, yrittäjä ja äiti. Tiedän mitä on lähteä toteuttamaan omaa sisäistä visiota kun ei täysin itsekään tiedä minne on menossa. Kun ei ole jalanjälkiä joita seurata, kompassi ja kartta löytyy omasta sydämestä. Omaan sisäiseen ääneen luottamista on harjoiteltava, ja se on joskus vaikeaa kun mikään ulkopuolella ei tunnu tukevan sen kuuntelemista. Tarvitsemme siihen avuksi silloin oppaita ja rinnallakulkijoita. Olen itse saanut valtavasti tukea omalla matkallani mentoreista ja valmentajista. En olisi yksin saavuttanut sitä mitä nykyään teen.

Aloitin kirjoittamaan blogia täysin tyhjästä vuonna 2016 ja olen luonut sen ympärille työni. Kirjoitukseni on tavoittanut satoja tuhansia ihmisiä. Olen antanut useita haastatteluja eri lehtiin. Vuonna 2023 julkaistiin ensimmäinen kirjani Trauman parantama. Olen luonut useita verkkokursseja jotka ovat hyödyttäneet satoja asiakkaita.

Tiedän mitä on kun ei itsekään meinaa uskoa omaan tekemiseensä ja tiedän, että kun uskollisena itselleen vain jatkaa, alkaa nähdä myös tuloksia. Jos uskot, että minä voisin olla se henkilö joka saa kunnian auttaa sinua luomaan todeksi ne tällä hetkellä villiltä tuntuvat unelmasi, niin lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen kultainensulkablogi@gmail.com tai ole minuun yhteydessä esimerkiksi instagram @kultainensulka tilini kautta viestillä. Sovitaan yhdessä puhelussa jossa keskustellaan tilanteestasi lisää ja kerron tarkemmin valmennuksen yksityiskohdista. Puhelu ei sido sinua vielä mihinkään.

Jos et usko ihmeisiin, et ole realisti.

– Audrey Hepburn –