Verkkokurssi

Vahvista sisäistä turvan tunnettasi

Useimmat meistä elävät selviytymisen tilasta käsin. Monet jopa sitä itse tunnistamatta. Selviytymismoodin tunnistaa monesti siitä, että olo on hermostunut, pienet asiat saavat isot mittasuhteet, päivän jälkeen on väsynyt vaikka ei olisi edes tehnyt juuri mitään. Selviytymismoodi kuluttaa energiaa, ja väsyttää.

Tekeminen ei yleensä väsytä meitä samalla tavalla, vaan sisäinen puhe ja se olotila mistä käsin elämme. Mitä jos tuo sisäinen olotila muuttuu niin, että elämästä voi tulla virtaavampaa. Sen sijaan, että päivän tekemiset kuluttaisivat akkusi täysin loppuun, saisitkin niistä lisää virtaa.

Olen luonut tämän kurssin, koska sisäinen turvallisuuden tunne on kriittinen tarve ja pohja kaikelle kehitykselle. Tahdon antaa sinulle tämän kurssin avulla työkaluja ja oivalluksia ymmärtääksesi lisää itseäsi.

Tämän kurssin avulla opit ymmärtämään paremmin itseäsi. Opit syyn sille miksi tietyt tilanteet stressaavat ja miten parannat stressinsietokykyäsi. Opit myös tunnistamaan omat rajasi ja olemaan itsesi puolella niin ihmissuhteissa kuin muussakin elämässä. Tällä kurssilla opit tunnistamaan milloin olet turvan tilassa ja milloin turvattomuudessa. Opit käytännössä miten pidät itsesi turvassa ja vahvistat sisäistä turvan tunnetta.

Tämä kurssi ei ole terapiaa vaan tarjoaa sinulle oivalluksia siihen miten voit itse auttaa itseäsi omassa elämässäsi voimaan paremmin. Pienillä oivalluksilla jotka muuttuvat konkreettiseksi toiminnaksi, voit muuttaa elämässäsi isoja asioita.

Tämä kurssi sopii kaikille ihmisille, jotka ovat valmiita ja halukkaita luomaan pohjaa omalle hyvinvoinnille. Sisäisen turvallisuuden tunteen vahvistamisella voimme korjata niin paljon elämässämme. Se koemmeko turvaa vai turvattomuutta vaikuttaa ihmissuhteisiin, vaurauteen, hyvinvointiin työssä ja arjessa. Ei ole elämän osa-aluetta mihin turvan tunteella ei olisi vaikutusta.

Kun ihminen kokee sisäistä turvaa hän suhtautuu tulevaisuuteen ja kanssaihmisiin luottaen. Sisäisestä turvan tilasta käsin oppimistulokset paranevat ja on helpompi tehdä elämäntapamuutoksia. Arki sujuu helpommin ja tuntee olonsa rennommaksi, kun hermosto lepää turvan kokemuksessa.

Sisäinen turvan tunne luo lopulta pohjan kaikelle hyvinvoinnille elämässäsi.
Ja siitä puhutaan aivan liian vähän tässä ajassa!

Tällä kurssilla opit ymmärtämään mikä yhteys kokemallasi stressillä on sisäisen turvattomuuden tunteen kanssa. Mielestäni on kestämätöntä, että opettelemme erilaisia tekniikoita hallita ja sietää stressiä, mutta emme ymmärrä sitä aitoa syytä miksi koemme stressiä. Pohjimmainen syy stressille on turvattomuuden tunne. Tahdon auttaa sinua luomaan pohjaa pysymään sisäisessä turvan tilassa, ja elämään stressittömämpää elämää. Se onnistuu kun opit ymmärtämään itseäsi ja toimintamallejasi ja muuttamaan niitä itsesi puolelle.

Sisäinen turvan tunne voi olla täysin irti konkreettisista olosuhteista, eli voimme kokea syvää turvattomuutta, vaikka elämässämme olisi fyysisellä tasolla kaikki loistavasti.

Jotkut ihmiset kokevat sisäistä turvaa haastavissakin olosuhteissa. Se on siis ennen kaikkea sisäiseen kokemusmaailmaamme liittyvä tunne.

Sisäisen turvallisuuden tunteen vahvistamiseen voi vaikuttaa itse ihan jokainen. Se tapahtuu kun alamme ymmärtää mitkä asiat sisäisen turvan tunteeseen oikeasti vaikuttavat ja millä tavalla voimme itse tuoda itsemme turvaan, tässä hetkessä.

Turvattomuus ilmenee hyvin lukemattomilla tavoilla. Tämä kurssi on sinulle joka kärsit epämääräisistä ahdistuksista tai peloista. Koet stressiä irrelevanteista asioista, etkä ymmärrä reagointiasi.

Tämä kurssi on myös sinulle, joka et saa aikaan asioita vaikka haluaisit toteuttaa ideoitasi. Tämä on myös sinulle joka koet helposti ärtymystä ja vihantunnetta. Kaikki nämä tuntemukset voivat johtua sisäisestä turvattomuuden tunteesta.

Kun oivallat ongelmiesi juurisyyn opit auttamaan itseäsi. Tämä kurssi tarjoaa siihen oivalluksia ja konkreettisia keinoja.

Kurssin hinta on 79 €
Kurssi on käytössä vuoden ostohetkestä.

”Kiitos upeasta verkkokurssista. Olet sanoittanut asioita taitavasti, selkeästi ja ymmärrettävästi. Minusta on tuntunut siltä, että olen yrittänyt sanoa samoja asioita asiakkaille tuloksetta, joten tämä antoi itselleni todella hyviä työkaluja jatkoon. Olen jo käynyt joitain osa-alueita läpi asiakkaiden kanssa ja he ovat olleet innoissaan ymmärtäessään itseään syvemmällä tasolla. Kiitos.”

– Toimintaterapeutti

”Terapian rinnalla tämä kurssi on auttanut minua todella paljon eteenpäin omassa prosessissani.”

”Kurssi oli suorastaan tajunnanräjäyttävä. Se auttoi minua ymmärtämään asioita niin ammattilaisena kuin henkilökohtaisellakin tasolla.”

– Tunnetaitovalmentaja

Ohjaajasi Maiju Palin

Olen kirjoittanut useamman vuoden Kultainen sulka-blogia jossa olen jakanut matkaani traumatoipumisesta. Tammikuussa minulta ilmestyi kirja Trauman Parantama.

En ole ammatiltani terapeutti vaan olen kokemusasiantuntija. Vuosien itsetututkiskelun ja henkisen kasvun kautta olen oppinut olemaan itseni puolella.

Tällä kurssilla kokoan tiiviiksi paketiksi kaiken sen olennaisen tiedon, mikä on mahdollistanut tervehtymiseni hyvinvoivaksi, onnelliseksi äidiksi ja yrittäjäksi. Nykyään minä hallitsen tunteitani, eivätkä tunteet hallitse minua. Mitä vahvemmaksi sisäinen turva on kasvanut, sitä enemmän pystyn toteuttamaan itseäni. Turvan tilassa pysyminen on pohja luoda elämää jonka koen itselleni merkitykselliseksi.

 

  • Kurssi koostuu viidestä tekstipohjaisesta osiosta
  • Saat tunnukset ja pääsyn koko kurssin sisältöön heti ilmoittauduttuasi
  • Oppitunteihin sisältyy myös tehtäviä ja harjoituksia
  • Kurssilaisille on oma suljettu ryhmä jossa voi jakaa ajatuksiaan kurssin teemoihin liittyen