Yhteistyökumppanit

Ruokaboksi

Ruokaboksi on Vappu Pimiän perustama, arjen kiireitä helpottava ateriapalvelu. Yli 100.000 asiakasta palvellut Ruokaboksi toimii Raaseporista Rovaniemelle asti. Boksi toimitetaan suoraan kotiovellesi ja sisältää sinun valitsemien reseptien laadukkaat raaka-aineet ja helpot reseptit. Jätä arkiruokien suunnittelu ja kaupassakäynti Ruokaboksin hoidettavaksi ja nauti helpommasta arjesta.

Boksin toimituspäivä on maanantai. Laajasta reseptivalikoimasta löytyy reseptejä joka makuun. Kotimaisia klassikoita, itämaisia makuja sekä lapsiperheille sopivia ruokia löytyy valikoimasta joka viikko.

Ruokaboksina asiakkaana saat pääsyn myös laajaan lisätuotekauppaan, josta voit tilata esimerkiksi sesonkiherkut, hedelmät ja aamupalatarvikkeet kotiovellesi Ruokaboksin mukana.

https://ruokaboksi.fi/

Viisas Elämä

Suomen rakastetuin hyvinvointikirjallisuuden kustantamo Viisas Elämä tarjoaa oivalluksia merkitykselliseen elämään. Julkaisemme huippuasiantuntijoiden kirjoittamia innostavia ja koskettavia teoksia elämän eri osa-alueille. Lisäksi tarjoamme äänikirjoja, e-kirjoja, verkkokursseja, webinaareja ja IG-livelähetyksiä, joiden kautta lukijat voivat syventää kokemaansa, tehdä harjoitteita ja tutustua lähemmin kirjailijoihin. Viisas Elämä -kirjailijat ovat kaikki oman alansa edelläkävijöitä, valmentajia, lääkäreitä, tohtoreita, tutkijoita ja huippuasiantuntijoita. He johdattavat lukijoita onnellisen ja merkityksellisen elämän lähteille. Löydä inspiraatiota kotimaisten asiantuntijoiden kirjoista ja tutustu myös kansainvälisten huippujen Eckhart Tollen, Oprah Winfreyn, Brené Brownin ja Tony Robbinsin teoksiin. Yli 400 teoksemme valikoimasta löydät avaimet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tervetuloa elämäsi tärkeiden teemojen pariin.

www.viisaselama.fi

KotiFit

Mikä on KotiFit? Vuoden 2021 alussa perustettu KotiFit on hyvinvointituotteiden verkkokauppa. Aluksi toiminta aloitettiin toiminimellä, mutta toiminnan laajentuessa vuonna 2022 yritys muutettiin osakeyhtiöksi (MH-Commerce Oy).
Pääartikkelimme on paljasjalkakengät omalla BareBoot-tuotemerkillämme.
Kovassa kilpailutilanteessa yritämme selviytyä asiakaslähtöisesti ja järkevällä hinnoittelulla. Nopea, vastuullinen ja tavoitettavissa oleva asiakaspalvelu on meille itsestäänselvyys. Kaikki tuotteemme varastoidaan Kangasalla omassa varastossamme, ja toimitusten nopeudet ovat asiakaskunnassamme kiiteltyjä ja arvostettuja. Tuotteistakin tykätään kovasti.

https://kotifit.fi/

Hellä Mieli

Viekö sosiaalinen jännittäminen liikaa energiaa elämässäsi? Kehomieli-valmentaja Tiia Minayan avulla voit alkaa vapautumaan energiaa vievästä jännittämisestä käyttämällä oman kehosi viisautta. Kun opit säätelemään hermostoasi ja vapautat kehostasi traumaperäistä energiaa, myös reaktiomallisi muuttuvat ja jännittäminen lievenee.

Tiian suositulla Jännittäjän verkkokurssilla on ollut satoja osallistujia. Voit tutustua lisää Tiian valmennuksiin Hellä Mieli-yrityksen sivuilla www.hellamieli.fi. Tutustu myös Tiian esikoiskirjaan ”Vapaudu sosiaalisesta jännittämisestä – käytä kehosi viisautta” (Viisas Elämä) ja seuraa Hellä Mieli IG-tiliä: https://www.instagram.com/hella.mieli/

Ravintorengas Oy

Ravintorengas Oy on Satakuntalainen männynkuoriuutteen valmistukseen erikoistunut yritys. Perheyritys on saanut alkunsa Kosken metsätilalla Siikaisissa vuonna 1975. Ravintorengas tunnetaan Karin Havupuu-uutejuomasta, joka sai alkunsa ikivanhasta kansanperinteestä. Nyt luomulaatuisen männynkuoriuutteen tuotevalikoima on laajentunut myös Pinena tuotteisiin. Männynkuoriuute sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka tutkitusti hillitsevät kehon tulehduksia, tukevat aineenvaihduntaa, edistävät hengitysterveyttä ja tehostavat verenkiertoa. Löydä oma tapasi nauttia luonnon voimasta. www.pinena.fi

Kuuk.fi

Verkkokauppamme syntyi, kun ihastuimme suomalaiseen koivuvaneriin niin palavasti, että halusimme auttaa myös muita taiteilijoita ja yrittäjiä kehittämään omia tuoteperheitä omalla brändillään. Kuukkeliksi kauppamme ristittiin pohjoisten metsien mystisen sielulinnun mukaan, tavoitteenamme tehdä sitä, mikä tekee meidät onnellisiksi.

Uniikit ja ekologiset lisämyyntituotteet syntyvät tahdosta tehdä sitä, mitä meitä sytyttää – niille, jotka tekevät omaa työtään palosta brändiään kohtaan. Meitä inspiroivat suomalainen luonto, tarinat, tunturit, metsät ja tähtitaivaat. Saammeko pyrähtää Kuukkelin kanssa paikalle inspiroitumaan yhdessä myös sinun brändistäsi? Käy kurkkaamassa verkkokaupassamme kuuk.fi.

Kommeen Kurjen Tentsile-majoitus kurkijärven rannalla

Kommee Kurki tarjoaa majoitusta privaatissa puutelttaleirissä, ympärivuotisessa talomajoituksessa ja somassa kesäkauden pikkumökissä Sastamalassa, n. 60 km Tampereelta. Kahden puuteltan Tentsile-leirissä rentoudut omassa rauhassa kurkien ja joutsenten johtamassa äänimaisemassa lintujärven rantamilla. Ideana on, että leiriopastuksen jälkeen sinä ja seurueesi saatte nauttia luonnosta täysin omissa oloissanne, vaikkakin olemme helposti saatavilla.

Puutelttoihin mahtuu yhteensä max 6 aikuista. Leirissä on mm. nuotiopaikka polttopuineen ja nokipannukahvitarvikkeineen sekä puucee käsienpesupaikkoineen.
Voit viimeistellä ikimuistoisen luontoelämyksen varaamalla saunavuoron hauskassa kärrysaunassa sekä nauttimalla leirin lähelle toimitetun simppelin mutta maistuvan aamiaisen kaikessa rauhassa lintujärven asukkaiden touhuja seuraten.

Tentsile Experience Camp -elämysmajoitus on avoinna touko-syyskuussa. Saatavilla on myös lahjakortteja puumajoitukseen sekä palveluja ryhmille, esim. Metsäkylpy Tentsile-leirin alueella. Ympärivuotista majoitusta tarjoamme laadukkaassa ja erinomaiset arviot saaneessa talossa, joka on myös kokonaan yhden max 6 hlö seurueen käytössä (lisäksi saatavilla on vauvansänky ilmaiseksi).

Kommee Kurki on osa Visit Tampereen Valitse vastuullisemmin -palvelua sekä sateenkaariystävällistä We Speak Gay -yhteisöä, ja olemme myös pyöräilijäystävällinen Welcome cyclist -kohde.

Lisätiedot, varaukset ja lahjakortit: https://kommeekurki.johku.com

Markkinointipalveluja tarjoavan Luovien Agenttien Toimisto Oy:n logo

Luovien Agenttien Toimisto Oy

Toteutamme markkinointiratkaisuja räätälöidysti tarpeesi mukaan verkkosivuista sosiaaliseen mediaan, printtimainonnasta verkkokauppoihin, animaatiosta sisällöntuotantoon – ja paljon näiden väliltä.

Meille luovina agentteina on tärkeää tarjota kumppanillemme laaja-alaista markkinoinnin ammattitaitoa. Taataksemme monipuolisen markkinointiosaamisen, työllistämme monen eri alan tekijöitä.

Tutustu meihin ja valjasta tekijöiden verkostosta voimaa! luovatagentit.fi

Saunassa.fi

Verkkokaupan saunassa.fi tarina syntyi jo kauan sitten, se syntyi rakkaudesta saunaan ja saunomiseen. Kaikki ne tarinat, joita lapsena kuuli saunatontuista ja erilaisista perinnetarinoista, jäi pysyvästi mieleen. Rakkaus saunaan sai kiinnostuksen saunaterapeutiksi opiskeluun, joka puolestaan toi lisää halua perustaa saunatuotteisiin erikoistunut verkkokauppa.

Sauna on vanhimpia perinteitämme, siellä on synnytty ja siellä on pesty viimeiselle matkalle. Se on suomalaisille pyhä paikka ja sitä kunnioitetaan. Anna saunan lämmön hoitaa ja rentouttaa, auttaa palautumaan kiireestä. Haluamme, että saunahoidot ovat tärkeä osa omaa terveytesi hoitoa, rakkautta ja rentoutusta. Hoidetaan omaa terveyttä lempeydellä ja luonnollisesti.

Mielialasta riippuen voit ottaa saunahetkiin mukaan erilaisia hoitotuotteita; kuorintoihin suolaa, hunajaa ja rentoutumiseen eteerisiä öljyjä ja löylytuoksuja. Näin saunomisesta tulee aina erilainen rentoutumisen hetki.

Saunan Seitsemän Salaisuutta tuotesarjasta löydät jokaiseen päivään sopivat ja hemmottelevat luomutuotteet. Kysy meiltä neuvoa, saunaterapeutti auttaa ja kerromme mielellämme lisää. Tarjoamme kaupassamme pienyritysten käsityötuotteita, sekä muita saunomiseen liittyviä suomalaisia tuotteita, jotka ilahduttavat kaikkia saunojia, vauvasta vaariin.

Saunassa.fi