Holvin käyttö & hyödyt yritykselle – Mitä sain kun valitsin Holvin?

Kaupallinen blogiyhteistyö: Holvi

Holvi verkkokauppa on ollut minulle todellinen pelastus. Kun etsin helppoa ja toimivaa verkkokauppa-alustaa en ihan uskonut löytäväni toiveideni mukaista. Tuntui, että toivelistassani oli liikaa vaatimuksia: edullinen, helppo ja nopea perustaa ja sellainen missä käy maksutapana kaikki suomalaiset verkkopankit.

Löytyi kaikeksi ihmetyksekseni Holvi joka täytti kaikki nämä toiveeni. Sain lisäksi vielä paljon ekstraa. Holvi on täysin kotimainen palvelu joten lisäksi siinä on suomalainen todella ystävällinen ja nopea asiakaspalvelu.  Holvi on ollut juuri se mitä tarvitsenkin. Perustin Holviin yhdellä istumalla koruilleni verkkokaupan. Se kertoo Holvin helppoudesta, koska liikaa teknistä osaamista vaativat sivustot saavat minut yleensä heittämään pyyhkeen kehään.

Aloitin käyttämään Holvia sivutoimisena yrittäjänä muutama vuosi sitten ja nyt päätoimisena yrittäjänä se on ollut vieläkin parempi. Aiejmmin myin Holvin verkkokaupassa vain koruja mutta nykyisin saan lähetettyä Holvista muuhunkin yritystoimintaan liittyviä laskuja asiakkailleni. Tulevaisuudessa on tarkoitus myydä verkkokaupassani myös mm. e-kirjoja, verkkokursseja ja muita palveluja. Holvin voi aloittaa hyvin pienellä toiminalla ilman suuria riskejä ja se laajenee liiketoiminnan mukaan.

Saan tehtyä myös suoraan Holvin Mastercardilla yritykseen liityvät ostot. Kaikki tulee kätevästi yritystililleni ja suoraan kirjanpitoon. Olen antanut omat Holvi-tunnukseni kirjanpitäjälle ja hän pystyy hakemaan kaiken tarvittavan kirjanpitoani varten suoraan yritystililtäni. Voin myös kuvata kaikki kirjanpitooni liittyvät kuitit talteen yritystililleni, joten kaikki tärkeä löytyy samasta paikasta.

Holvi säästää siis todella paljon aikaa ja varsinkin yrittäjälle aika on rahaa. Oma aikani säästyy muihin tuottavampiin asioihin kun Holvi tekee kirjanpidosta hiukan näppärämpää ja yksinkertaisempaa.

Verkkokauppa mahdollistaa asiakkailleni tuotteiden helpon ostettavuuden. Sinne on helppo lisätä uusia tuotteita muutaman napin painalluksella. Itse myyn lähestulkoon pelkästään yksittäiskappaleita joten lisäilen verkkokauppaan usein uusia tuotteita.

papukaijansulka.jpgViime aikoina verkkokauppani hitiksi on nousseet papukaijansulkakorvikset.

Minulla oli jonkin verran tuttavani lemmikkipapukaijoilta luonnollisesti pudonneita sulkia joista tein uniikkeja koruja. Sulat tekivät koruista todella upeita. Mikään muu kuin luonto ei osaa taikoa näin upeita asioita. Sulkien värisävyt vaihtuivat niihin heijastuvan valon mukaan. Yhdessä sulassa saattoi olla keltaista, vihreää, sinistä ja punaista…Kaikki värit sulassa sovussa. Näitä on vielä ihan muutama pari jäljellä verkkokaupassani vaikka suurin osa onkin löytänyt jo omistajansa. Tuotevalikoimaa on helppo vaihdella verkkokaupassani ja se sopii juuri minun tarpeiisini.

Minun on vaikea kuvitella omaa liiketoimintaani ilman Holvia, siksi suosittelen sitä muillekin erittäin lämpimästi. Holvi on erityisesti pienyrittäjän pelastus ja tarjoaa pienellä kuukausimaksulla monta palvelua yhdessä. Verkkokaupan lisäksi saat käyttöösi yritystilin joka helpottaa kirjanpitoa. Yritystiliin kuuluu myös Mastercard-maksukortti jonka avulla teet ostokset helposti missä vain.

Koodilla KULTAINENSULKA19 saat Holvin tilit grower tai complete ilman kuukausimaksua kolmeksi kuukaudeksi. Tästä pääset Holvin kotisivuille tutustumaan lisää.

Lue myös artikkelini:
Täsmävinkit yrittäjälle – Kuinka tehdä yrittäjyydestä rennompaa?
Yrittäjän self-help – 5 asiaa jotka ovat auttaneet minua eniten yrittäjyydessä
5 parasta asiaa Holvi yritystilissä
Korukauppani Holvissa – Näin sinäkin perustat verkkokaupan parissa minuutissa.
Verkostomarkkinointi on tulevaisuuden ala
4 yrittäjätarinaa – Miksi valitsin Holvin?

 

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *