Kodin energioiden puhdistaminen

Koti on tärkeä turvasatama ja hengähdys paikka. Tai niin sen ainakin olisi hyvä olla. Jos koti ei tunnu paikalta jossa saamme latautua asialle kannattaa tehdä jotain. Olipa syy mikä tahansa siihen on tärkeä koittaa vaikuttaa sillä kotiasiat vaikuttavat meihin joka osa-alueelle elämässä. Sillä koemmeko olomme hyväksi kotona on iso merkitys. Yksi asia joka meihin vaikuttaa kokonaisvaltaisesti on se minkälainen energia asunnossamme on. Kaikki ajatukset ja tunne-energia vaikuttaa kodin ilmapiiriin. Koska useimmat meistä viettävät kodissaan eniten aikaansa, sitä on hyvä välillä siivota muutenkin kuin konkreettisesti. Aivan samoin kuin imuroimme näkyvät villakoirat nurkista voimme puhdistaa näkymättömät raskaat energiat energiapuhdistuksen avulla. Huomaan aina selkeän eron tunnelmaan kodissani energiapuhdistuksen jälkeen. Siellä on silloin helpompi olla neutraalissa energiassa.

Aivan samoin kuin siisti koti tuo levollisen olon myös energiapuhdistuksen jäljiltä tunnelma kodissa on rauhoittavampi. Ja aivan samoin kun sotkuinen koti luo ahdistusta ja levottomuutta niin raskaat energiat kodissa vetävät mielen matalaksi ja ahdistavat. Molemmat tasot on siis mielestäni yhtä tärkeä pitää siistinä.

Energiapuhdistukseen voit käyttää esimerkiksi valkoista salviaa. Sen sanotaan pitävän loitolla bakteerit, virukset ja sienet. Eli se on puhdistava monella tasolla.

Mielestäni kodin energioiden päivittämisessä ja puhdistuksessa yksi tärkein elementti on sanat joilla se tehdään. Kun teen puhdistusta kuljen kaikki huoneet läpi lausuen mielessäni tietynalsiia mantroja ja rukouksia. Pyyntöjä joilla virratan uudenlaista energiaa kotiini ja puhdistan vanhan energian pois.

Kun viljelemme kotona luottamusta ja hyviä ajatuksia ne alkavat vaikuttaa elämässämme monella tasolla. Ajatukset ja tunteet joita asunnossamme käymme läpi jäävät sinne kuin energiajälkinä vaikuttamaan elämäämme. Energeettinen puhdistus on siis säännöllisesti paikallaan, koska ajoittaisilta matalavärähteiisiltä tunteilta ja ajatuksilta ei oikein voi elämässä välttyä.
Kodin energioiden puhdistuksessa on mielestäni ennen kaikkea tärkeintä intentio mutta myös tapa jolla se tehdään. Salviaa on käytetty tuhansien vuosien ajan rituaaleissa ja sillä on energiaa puhdistava ja fyysisestikin bakteereja puhdistavia ominaisuuksia.

Salvianippu sytytetään ja puhdistus tehdään savun avulla.

Kodin puhdistaminen ei ole vain puhdistamista. Se on tulemista tietoiseksi asioista joita ehkä yritämme välttää. Pitäessämme tietoisena energiatasot korkealla kotonamme joudumme katsomaan samalla sisäänpäin. Pysymöään tietoisena sisäisitä tunnetiloista ja ajatuksista mitkä vaikuttavat elämääme. Mitkä on ne voimat jotka vievät meitä alemmas, sekavuuteen ja kaaokseen. Tulemalla tietoiseksi näistä asioista meillä on mahdollisuus vapautua niistä. Kodin energioiden puhdistaminen luo meille tilaa asettua selkeyteen ja kohdata kaikki se mikä ei tue selkeyttä elämässämme.

Kodin selkeyttäminen alentaa stressitasoja ja auttaa pääsemään ylianalyyttisyydestä.

Energioihin vaikuttaa myös se mitä kodissamme on. Millä energialla esineet on meille annettu, mitä muistoja niihin liittyy ja millainen olo meille tulee tavaroita katsoessamme.

Paitsi ajatukset ja tunteet myös se millaisia tavaroita kotonamme säilytämme vaikuttaa sen energioihin. Kun päätin tietoisesti astua itseni kohtaamisen polulle noin 15 vuotta sitten kävin läpi kaikki vaatteet ja tavarat kotoani. Tunnustelin ja tarkastalein jokaisen esineen kohdalla millainen olo siitä tuli. Sen perusteella päätin laitanko sen kiertoon. Tämän jälkeen maailmanlaajuisen suosion saanut KONMari perustuu vastaavan. Tuohon aikaan en kuitenkaan tiennyt tästä ilmiöstä mitään.

Ei ollut väliä kuinka paljon tavarasta tai vaatteesta pidin jos siihen liittyi huonoja muistoja tai muuta ikävä annoin sen mennä. Tuo oli alku kevyemmille energioille elämässäni. Päätin päästää irti menneisyyden vaalimisesta tavaroiden kautta.

Kodin puhdistaminen ylimääräisesta tavarasta tekee tilaa uudelle elämälle. Sen jälkeen kokee kuin olisi helpompi hengittääkin. Vaikka emme näkksisi asioita joita olisimme kaappeihin ja laatikoihin sullonut, ne vievät tilaa siellä silti. Kun tarvitsisist tilaa tavaroille niin avatessasi nämä ylitsepursuavat tavaravarastot koet jälleen stressiä. Pienet asiat tekevät elämämme. Kotimme on täynnä pieniä asioita, arkemme täynnä pieniä tilanteita jotka toistuessaan aiheuttvat stressiä ja koemme ylikuormitusta. Paitsi, että ylimääräinen tavara vie tilaa fyysisesti, se vie tilaa myös energeettisesti. Kun luovumme vanhasta vapautamme tilaa uudelle.

Löydä ilo kotisi puhdistamiseen koska voit jo tuntea samalla sen vapauden jonka sen avulla voit saavuttaa.

Kodin energioiden puhdistaminen:

Aseta intentio puhdistukselle. Voit puhdistaa ja uudistaa energiat kodissasi tai asettaa sinne tietynlaisen ilmapiirin.

Käytä salviaa, suitsuketta, suolaa, äänimaljoja tai muuta puhdistavaa ja korkeavärähteistä energiaa välittävää tukemaan intentiotasi kodin puhdistamisrituaalissa.

Pyydä paikalle korkein mahdollinen energia virtaamaan oman kehosi kautta kotiisi.

Käy läpi kaikki huoneet ja nurkat kulkemalla jokainen huone läpi sallimalla tämän energian puhdistaa kotisi energiat. Voit visualisoida lattiat, seinät ja katon täyteen hohtavaa puhdistavaa valoa. Siunaa kotisi olemaan turvallinen ja rakastava turvasatama.

Hengitä sisään korkeinta energiaa. Voit suojata kotisi ovet lausumalla ääneen tai mielessäsi: Pyydän rakkauden ja valon puhdistamaan kotini.

Näe valon puhdistavan kaikki vnaha energia, näe valon kiertävän kaikki nurkat. Kulje salvianippu kädessäsi puhdistaen sen savulla kaikki kotisi huoneet läpikotaisin.

Kodin energiapuhdistukseen löydät salviat, suitsukkeet ja muut tarvikkeet Era Novan verkkokaupasta: eranova.fi

Lue myös artikkelini:
Jätämme energiajälkiä ja herkimmät aistivat ne
Rituaalien ja intention voima arjessa
Lapset aistivat näkymätöntä
Rajoittavien uskomusten purkaminen tekee ihmisen vapaaksi – Sisäinen luo ulkoisen
Itsensä rakastaminen ei ole vaahtokylpyjä vaan autenttisuutta
Mennyttä voi korjata vain nykyhetkessä – Ahdistukset nykyhetkessä on johtolanka alkuperäisen trauman aiheuttajan jäljille

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *