Yogi-teetä ja sympatiaa

20.07.2018 | Hemmottelu, Ruoka | 0 Kommenttia

*Kaupallinen blogiyhteistyö*

Oletko koskaan juonut Yogi-teetä? Yogi-tee valikoimaan kuuluu monta ihastuttavaa makua kuten suosikkini lakritsi, naisten tee, chili, inkivääriappelsiini ja kurkuma chai. Itseasiassa valikoimiin kuuluu viitisenkymmentä erilaista teelaatua ja olen itse maistanut niistä vain muutamia. Hyvän maun lisäksi Yogi-tee tarjoilee myös ajateltavaa pienten aforismien muodossa. Jos olet samanlainen synkronismia rakastava mystikko kuin minäkin niin, ehkä sinäkin tykkäät niistä. 

Olen vannoutunut teen ystävä mutten niin hifistelijä, etten kelpuuttaisi pussiteetä. Perus liptonit eivät kuitenkaan ole mielestäni ostamisen arvoisia, mutta Yogi-tee on yksi suosikeistani pussitee-valikoimasta.

Yogi-teen valikoimista löytyy niin runsaasti makuvalikoimaa, että oikea tee  löytyy varmasti joka fiilikseen. Sain kurkuma chai – teetä  kokeiltavakseni Hyvinvoinnin Tavaratalosta ja siitä tuli heti uusi suosikkini. Pian pitääkin tehdä uusi tilaus, koska paketti ammottaa jo tyhjillään.

Mun työpäivän luksusta on ISO kuppi hyvää teetä ja pala suklaata. Tällä kertaa kävin  teetauolla kaksi vuotta mukana kulkeneesta muistivihosta läpi miten mun unelmat on muuttuneet todeksi. Visiot on muuttuneet käytäntöön ja ”sattumalta” tuo tämänkertaisen teelappusen muistuttama asenne on ollut siinä tärkeänä liittolaisena.

DSC_1444DSC_1447DSC_1449

Yogi-tee koukuttaa paitsi hyvällä maullaan myös pienillä viesteillään. Jokaisen teepussin mukana tulee siis pieni aforismi. Ja, koska itse olen tälläinen universumin synkronismia liputtava ikuinen lapsi  niin suhtaudun teepussista saamiin viesteihini  yhtä aikaisesti huumorilla ja vakavuudella. Monta kertaa koenkin saavani vahvistusta juuri siihen hetkeen. Kuten tänäänkin.

Olen monet kerrat koittanut kauppareissulla etsiä teehyllyltä  Yogi-teetä mutta ainakaan toistaiseksi tavallisissa ruokakaupoissa en ole sitä nähnyt myytävänä. Hyvinvoinnin Tavaratalo on siis jatkossakin paikka josta tilaan omat Yogi-teeni.

Tilaa Yogi-teetä tästä.

Hyvinvoinnin_bannerit_alehdet_300x250

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *