Äänestä korukaupan suosikkisi

Olen tehnyt korvakoruja ja satunnaisia kaulakoruja nyt yhdeksättä vuotta. Innostuin Aasian matkalla 2006 ostamistani sulkakorvakoruista niin paljon, että halusin lisää vastaavanlaisia itselleni. Kun niitä ei vielä tuolloin ollut Suomesta saatavilla niin ostin korutarvikkeita ja ajattelin tehdä niitä itse. Tuosta meni kuitenkin vielä reilu parisen vuotta, että sain ryhdyttyä tuumasta toimeen. Vuonna 2009 asuessani Espanjassa sain viimein aikaa aloittaa korvakoruprojektini.

spiraali.jpg

Alku oli melko hankalaa ja monenlaista väkerrystä tuli tehtyä. Lähtöpisteeni kun oli täysi nolla. Tutkailin valmiita korvispareja miten sulat on niihin kiinnitetty ja aloin metsästää oikeanlaisia osia. Mitään hajua korujen tekemisestä minulla ei aiemmin ollut. Kun sain ensimmäiset korvakoruparit valmiiksi joihin olin itse tyytyväinen nappasin niistä kuvat ja  latasin ne Facebookkiin. Korut saivat kavereiltani kehuja ja moni halusi itselleen samanlaiset. Juuri tuohon aikaan sulkakorvakoruista tuli muotia joten teinkin melkein pelkästään sulkakorvakoruja aluksi. Yhtäkkiä huomasin korujenteon luoneen minulle oman pienen korubisneksen ja tuosta päivästä lähtien olen tehnyt koruja myös muille. Korujani myyvä verkkokauppani on ollut toiminnassa nyt kolmisen vuotta. 

ketut.jpg

Nykyään teen erilaisia korviksia laidasta laitaan teemoista jotka ilahduttavat itseäni. Koruissa näkyykin aiheina mm. mystiikka  ja  luonto. Käytän monissa koruissa myös kierrätysmateriaaleja. Luulenpa, että valikoimissa on lähestulkoon jokaiselle jotakin mutta pääasiassa näyttäviä ja omia mieltymyksiäni mukailevia koruja. Tänä vuonna olen myynyt koruja  yhdeksän vuotta. Yhtä kauan kuin olen niitä tehnyt. Sen kunniaksi ajattelin järjestää pienen arvonnan. Äänestykseen voit osallistua tämän postauksen kommenttikentässä. Jätä  yhteydenottoa varten oma sähköpostiosoitteesi. Käy kurkkaamassa korvakoruvalikoima verkkokaupastani ja äänestä oma suosikkisi. Jokaisen vastanneen kesken arvon yhdet vapaa valintaiset korvakorut.

alissa

Jokaista tekemääni korvakorua on juuri samanlaisena yleensä vain yksi pari. Alusta asti ideanani on ollut tarjota uniikkeja, kantajansa näköisiä persoonallisia koruja. Tähän asti olen pystynyt lähestulkoon aina tuota ideaa noudattamaan. En tee siis koruja sarjatuotantona vaan hetken inspiraation synnyttämä samanalaisia korvakorupareja syntyy yleensä vain se yksi.  Tilauksesta voin toki koittaa samanlaisia toteuttaa mutta useimmiten se ei ole mahdollista. Tarvikkeita kun ei välttämättä ole enää toiseen samanlaiseen pariin. Siksipä en voi taata, että äänestämäsi korut olisivat enää saatavilla mutta äänestyksen päättyessä saat valita suosikkisi verkkokauppani sen hetkisestä valikoimasta.

kristallisetti1.JPG

Äänestä siis suosikkisi tämän postauksen alle kommentteihin ja olet mukana arvonnassa. Arvonta päättyy 7.3.2018  Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostin kautta voitosta. Miaumai-korujen verkkokauppa täällä. 

18 Kommentit

 1. Pauliina Lyytikkä

  Pupuset, nappikorvakorut

  Vastaa
 2. Pirre

  Suosikkini korvakorusta ovat siniset sammalakaattikorut 2

  Vastaa
 3. Minna

  Tunturipöllö napit

  Vastaa
 4. Niina

  Uudet puukorut; varsinkin Spiraali korvikset 😊

  Vastaa
 5. Tiina

  Jänis nappikorvikset on niin ihanat 💚

  Vastaa
 6. Johanna

  Dream Key

  Vastaa
 7. Marsu

  Seepra dreamcatcherit 🙂

  Vastaa
 8. viivuska

  Ruusupegasos-korvikset <3

  Vastaa
 9. Terhi Ahola

  Kevään vihreää 🙂

  Vastaa
 10. Karoliina Kazi

  Piti ihan useaan otteeseen katsoa kaikki läpi kun oli niin monia joista tykkäsin. Minun ääneni saavat: Kultasulat!

  Vastaa
  • miaumai

   Kiva kuulla että löytyi monia mieleisiä 🤗💖

   Vastaa
 11. Sara

  Oi taas löytyisi niin monta ihanaa korua. Nyt kuitenkin ihanat indigot saa minun ääneni 😊

  Vastaa
 12. HeidiKaroliinaA.

  Upeat turkoosit sekä sydänkiekot (koko nimi unohtui matkan varrelle..) varastivat mun sydämen!

  Vastaa
 13. Tiina

  Green spirit mun makuuni

  Vastaa
 14. Salli

  Kauniita niin paljon. Vaikkapa kimaltavat perhoset.

  Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *