Ilmajoogakangas on lasten suosikki

23.08.2018 | Lahjaidea, Lapsi | 4 Kommentit

Kaupallinen blogiyhteistyö: Suomen voimistelutuote

Olen kauan haaveillut siitä, että pääsisin kokeilemaan ilmajoogaa. Minulle tarjoutui tähän kesän aikana aitiopaikka kun aloin tekemään Suomen voimistelutuotteen kanssa yhteistyötä ja sain kokeiluun ilmajoogakankaan, – tai niinhän sitä luulisi. Totuus on nyt kuitenkin se, etten ole kesän aikana joogakangasta ehtinyt juurikaan edes kokeilla kun lapset ovat omineet sen täysin itselleen. Kun lapset ovat kotona niin tuntuu, että kankaalla roikkuu jatkuvasti joku. Tai jos siihen haluaisi itse mennä, niin viimeistään silloin joku haluaa tulla mukaan. Onneksi koulut alkoivat niin ehkä pääsen rauhassa aloittamaan uuden harrastukseni viimein. 😀

Odottelin pakettia malttamattomana ja kun se viimein saapui odottelin malttamattomana sitä, että saisimme ilmajoogakankaan viimein asennettua. Asunnossani huonekorkeus lähentelee 4 metriä joten kiinnitys ei ollut ihan yksinkertainen juttu. Ensin tarvittiin korkeat tikkaat. Kun tikkaat saimme käyttöön niin kiinnitimme ilmajoogakankaan kattoon yhdellä Suomen voimistelutuotteen verkkokaupasta saatavalla liukulaakeroidulla kattokannakkeella. Kannake kestää 200kg painoa joten yksi riitti meidän käytössä hyvin.

Asunnossani on tosi korkeat huoneet mutta trapetsin mukana tulleissa hihnoissa onneksi riitti pituutta niin, että ilmajoogakangas saadaan säädettyä aina sopivalle korkeudelle. Ilmajoogakankaan omat hihnat eivät aivan ollleet tarpeeksi pitkät meidän tarpeisiin. Lasten leikeissä pidämme kangasta hyvin alhaalla niin, että peppu viistää melkein maata kun istuu kankaan sisällä. Silloin se on myös taaperolle turvallinen.

DSC_5014 (2)

DSC_5012 (2)

On ollut aivan ihana seurata miten hauskaa lapsilla on ollut tämän ilmajoogakankaan parissa. He ovat tykästyneet siihen niinkin paljon, että isommat lapset ovat halunneet jopa nukkua yön siinä. Yksi yö taisi kuitenkin riittää molemmille koska uudestaan siinä ei kumpikaan ole halunnut nukkua. Joogakangas ei siis korvaa sänkyä mukavuudellaan mutta muuten siitä on todella moneksi.

Se on muuntautunut meillä keinuksi, piilopaikaksi, ”linnunpesäksi”, ”apinoiden puuksi” ja moneksi muuksi mielikuvituksen saattelemana… Sirkuskoulua käyvä tyttömme kiipeilee siinä kuin mikäkin ilma-akrobaatti konsanaan.

DSC_5028 (2)

Olen saanut todistaa kankaan parissa todella monta kertaa lasten yhteisleikkien aikana niin aidot ja hersyvät vatsanpohjanaurut, että olen super iloinen siitä, että tämä kangas meillä viimein on. Joskus lapset viihtyvät sen parissa yhdessä leikkien hyvin pitkiä aikoja. En olisi uskonut miten paljon iloa siitä voikaan olla lapsille.

DSC_5033 (2)

Lämpimästi suosittelen tämän kankaan hankintaa aikuisille ja lapsille jos vain sopiva paikka sille löytyy kotoa. Iloa ei ole koskaan elämässä liikaa ja tämän kankaan parissa sitä varmasti riittää pitkään. Varsinkin talven tullen kun sisätiloissa vietetään muutenkin enemmän aikaa on hauskaa kun lapsilla on tälläistä ajanvietettä.

Itse aloittelen kokeilemaan kangasta online joogatunteja tarjoavan Yogoben ilmajoogatuntien parissa ja kerron harjoituksista lisää kun pääsen tässä syksyn mittaan ensin alkuun.

Ilmajoogakangas ja muut hauskat liikuntavälineet koko perheelle löydät Suomen voimistelutuotteen verkkokaupasta voimistelurenkaat.fi.

4 Kommentit

 1. Ansku / Say It Anyway

  Olisipa ihanaa, kun kotona olisi tuollainen viritelmä! Ilmajoogaa en ole vielä kokeillut, mutta kiinnostaa kyllä kovasti 🙂

  Vastaa
 2. hymyillaan

  Oon pitkaan haaveillu ilmajoogailusta. Taa teksti innosti kokeilemaan. Kiitos vinkista.

  Vastaa
 3. souliina

  Siis ihan mahtava, minä haluan meille myös tuon:) Tosin meillä taitaisi käydä sama homma, että lapset omisivat sen välittömästi, tai ainankin kuopus:)

  Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *