Intentiot uudelle vuodelle

01.01.2018 | Muutos, Raha | 0 Kommenttia

Olen aiemmin jo huomannut  lupaukset on lupauksia ja tahdonvoima ei riitä päihittämään joskus hyvinkin vahvoja tunteita alitajunnasta. Siispä lähden tähänkin vuoteen asenteella: Älä lupaa, tee suunnitelma.  Jos haluaa tehdä todellisen muutoksen on oltava suunnitelma. Sen lisäksi suunnitelmassa on pitäydyttävä vaikka sataisi kissoja ja koiria. En kuitenkaan tarkoita että suunnitelman täytyy olla konkreettinen tai kovin yksityiskohtainen jota noudatetaan hampaat irvessä vaan minulle suunnitelman tekeminen on niinkin ”yksinkertainen” kuin vahvan intention asettaminen. Intention voimasta oikeat ihmiset ja tilanteet tulevat elämään kuin itsestään. Minun tarvitsee vain suunnata niitä kohti ja olla avoin vastaanottamaan apua.

Kaksi vuotta sitten kyllästyin totaalisesti omiin tekosyihini. Silloin päätin että selitykset saa loppua ja nyt mennään eteenpäin peloista huolimatta. Olin aikaisemmin huomannut että itsekseni omat hommat tyssäsi aina tiettyy kehityspisteeseen joten ajattelin siitä viisastuneena että nyt on otettava ulkopuolista apua vastaan. Löysinin upeaksi valmentajakseni Krista Launosen jonka kanssa sain raivata kunnolla niitä henkisiä esteitä joihin en yksin päässyt aiemmin käsiksi. Käyn edelleen Kristan valmennuksessa silloin tällöin mutta teemat ovat nyt vaihtuneet isosti. Enää ei työstetä samoja asioita kuin alussa vaan nyt on siirrytty toisenlaisiin juttuihin ja kyllä, eteenpäin on kahden vuoden aikana menty aivan huimaksi. En edes tunnista enää niitä samoja uskomuksia ja asioita itsessäsi jotka silloin kaksi vuotta sitten vielä hallitsivat elämääni täysin.

min

Tänä vuonna on uudet intentiot, uuden eteenpäin menemisen aika. Olen päättänyt tulla hyväksi rahan kanssa. Tuo on jotain mitä omaan identiteettiini ei ole koskaan oikeastaan kuulunut. Raha on ollut välttämätön pakko ja sen kanssa on joutunut väkisinkin tekemisiin mutta suhde siihen ei ole ollut mitenkään helppo. Täytyy sanoa, että mitä vähemmän rahaa minulla on ollut, sen helpompi oloni on ollut vaikka tottakai rikastumisesta aina jokin osa itsessä haaveilee niinkuin tapana yleisesti on.

Olen tottunut tulemaan toimeen vähällä, enkä ole koskaan ollut kovin kiinnostunut materiaalisesta maailmasta tai kuluttamisesta. En ymmärrä merkkivaatteiden tai trendien perään. Minulle ne ovat ajanhaaskausta ja täysin tylsiä asioita. Elämyksistä sen sijaan nautin ja olenkin sijoittanut enimmät rahani aina matkustamiseen. En ole koskaan myöskään joutunut tinkimään matkustelu haaveista. Rahat on aina ilmaantunut jotain kautta. 

 En usko että arvomaailmani tässä tulee muuttumaan mutta suhde rahaan voi muuttua isostikin. Se on tavoitteeni. Tavoitteeni on oppia saamaan säästöjä, elämään rahallisen runsauden kanssa ja säilyttää mielenrauhani. Miten sen teen on vielä kysymysmerkki mutta vahva intentio on asetettu ja tuloksia alkaa syntyä sitä myötä varmasti pikkuhiljaa vuoden mittaan. Intention voimasta asiat alkavat loksahdella paikoilleen. Olen sen niin monet kerrat nähnyt. Maailma on energiaa, me elämme energian maailmassa. Ajatus on myös vahvaa energiaa ja kun suuntaamme ajatukset oman elämämme parantamiseksi ”ihmeitä” alkaa tapahtua. Olen valmis tähän muutokseen ja mielenkiinnolla odotan millaiselle matkalle se itseni kanssa minut vie! Jos sinulla on mitä tahansa ehdotuksia  tai ajatuksia liittyen tähän teemaan niin kuulisin mielelläni.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *