Korut aidoista kukista – True Bloom Jewelry

Näin parisen vuotta sitten erään luomukahvilan yhteydessä olleessa käsitöitä ja muita ihania tuotteita myyvässä kaupassa aidoista orvokeista tehdyt korvakorut. Ihastuin niihin todella paljon ja joka kerta kun kävimme tuossa kahvilassa ihastelin näitä koruja. En kuitenkaan ostanut niitä omaksi vaan itsekin korujen  tekijänä aloin haaveilla jospa  kokeilisin tehdä vastaavanlaiset korut. Pari vuotta kului ja viimein tänä syksynä sain aikaiseksi kokeilla tälläisten korujen tekemistä.

Olin kesän aikana kuivattanut kirjan välissä pieniä orvokinkukkia projektia varten. Vihdoin sain tarvikkeet metsästettyä, – ei ollut muuten todellakaan helppoa. Kiersin kaikki tietämäni askartelu ja koruntekotarvikkeita myyvät liikkeet kunnes pääsin edes vähän jyvälle ja sain purkin  hartsia ostettua. Innoissani aloin väsäilemään koruja. Kaadoin hartsilientä kukkien päälle muotteihin  ja mieheni väsäsi kylmään pakastavaan ilmaan ulos jopa pienen suojan ja puhaltimen tuotoksia nopeammin kuivattamaan. Olin kuitenkin hartaasta etsinnästä huolimatta ostanut  täysin väärää ainetta koska se muuttui vihreäksi ja haisi aivan kammottavalle myrkylle. Sain pari koruista kovettumaan mutta ei puhettakaan että niitä voisi edes itse käyttää saati myydä.

Aidoista kukista tehtyjen korujen tekeminen ei todellakaan ole helppoa ja nyt ihailenkin entistä enemmän näitä kauniita aikaansaannoksia mitä  esimerkiksi True Bloom Jewelry myy. Enää en edes jaksa yrittää kokeilla tehdä näitä ihanuuksia itse vaan tahdon hehkuttaa heitä jotka tämän upean taidon ovat oppineet varmasti myöskin monen yrityksen ja erehdyksen kautta. He ovat bisneksensä ansainneet.

True Bloom Jewelry on tehnyt kukkakoruja parisen vuotta. Heidän korunsa ovat aivan ihanan raikkaita ja kauniita. Näissä koruissa on talletettuna ikuinen kesä. Jokainen kukka näissä koruissa on käsin poimittu ja jokaisella kukalla on oma tarina mistä se on kerätty. Kaikki korut ovat siis uniikkeja ja kuvastavat näin kantajalleen hänen omaa ainutlaatuisuuttaan.

kaulakoru

Nämä korut ovat luontoystävän valinta siinäkin mielessä että True Bloom Jewelrylle on tärkeää kunnioittaa ympäristöä myös korujen tekoprosessissa. Heidän sivullaan sanotaankin käytetyistä materiaaleista näin:

Koruissa käytettävä biohartsi on luontoystävällistä epoksia, jossa petroleum on korvattu kasviperäisillä aineilla ja jonka tuotannon hiilijalanjälki on minimoitu. Biohartsi on sopiva materiaali allergikoille, ja käytössä siitä tehdyt korut ovat kestäviä. Kyseinen biohartsi ei myöskään kellastu ajan saatossa, kuten epoksit yleensä. Tämän lisäksi biohartsi antaa herkille kasveille uv-suojan, jolloin mitä kauneimmat kukkien värivivahteet pysyvät keskikesän loistossa! – True Bloom Jewelryn kotisivut

True Bloom Jewelryn valikoimissa on paljon valmiita malleja mutta voit tilata myös mittatilaustyönä korun itsellesi tai lahjaksi vaikka lempikukistasi. Heidän valikoimiinsa kuuluu korvakorut, kaulakorut ja sormukset. Tässä jutussa kuvina omat ehdottomat suosikkini näistä koruista kuten yllä  oleva aivan upea ruusunterälehdistä tehty täysin uniikki kaulakoru ja alla olevat kielonkukista tehty Suomi100-teemaiset kansalliskukkakorumme.

kielo

Jos taas haluaa vähän väriä keskelle pimeää niin nämä keltakukkaiset korut piristävät ankeimpaakin päivää kaamoksessa.

yellos

yellos2

Kuten yllä todettu oman kokemuksenikin perusteella näiden korujen tekeminen ei todellakaan ole niin helppoa kuin voisi kuvitella. Yhden korun tekemiseen voi mennä viikkoja kun lasketaan aikaa kukan keräämisestä sen viimeisteltyyn versioon. Pelkästään kukkien kuivaaminen kestää viikon tai pari. Hankalia vaiheita myös riittää. Epoksin ja kovetteen sekoittaminen on millin tarkkaa puuhaa.  Kun näitä koruja alkaa tehdä niin saa olla iso intohimo mukana, että jaksaa oppia ja käydä läpi kaikki vaiheet jotta saa aikaan näin kaunista jälkeä kuin True Bloom Jewelryn koruissa voi nähdä.

sun
*Saat nyt 10% alennuksen kaikista True Bloom Jewelryn koruista koodilla KULTAINENSULKA. Tarjous voimassa 5.12 asti.

Koruja voit tilata suoraan True Bloom Jewelryn  verkkokaupasta tai sähköpostitse info@truebloomjewelry.com 

Käy tykkäämässä True Bloom Jewelrystä facebookissa

*Affiliate

4 Kommentit

  1. NelliL

    Vitsit miten kauniita koruja 🙂

    Vastaa
  2. Nina

    Wau ompa ihan mielettömän upeita koruja!!

    Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *