Linjaudu taivaan tahtoon – Omista oma voimasi

Meissä on monia uskomuksia jotka saavat meidät toimimaan itseämme vastaan. Kun tulemme tietoiseksi näistä uskomuksista voimme muuttaa toimintaamme ja sitä kautta koko elämämme muuttuu. Joskus tuntuu kuin olisi kuin kärpänen kärpästeipissä kiinni. Epämukavat elämäntilanteet jatkuvat emmekä pääse pois ja irti vaikka kuinka haluaisimme. Vastaus on kuitenkin hyvin yksinkertainen ja usein todella lähellä. Meidän on vain vaihdettava näkökulmaa ja kuin taikaiskusta tilanteet ratkeavat! Albert Einsteinin sanoja mukaillen: Emme pysty ratkaisemaan tilannetta samalta tietoisuuden tasolta jola olemme sen luoneet. On siis uskallettava nähdä tilanne pykälää ylempää. Otettava oma voima käyttöön ja karistettava itseä pienentävät uskomukset räksyttämästä jaloista. Tässä kirjoituksessa valaisen muutaman väärinymmärretyn asian, mikä pitää meidät usein kiinni meitä ahdistavissa tilanteissa vaikka muutos olisi helppo tehdä. Kun näkökulma muuttuu, asiat voivat muuttua helposti.

Kun ihminen syntyy suuren mission kanssa ja on vahva, hänelle saattaa kasvaa sisälle päinvastainen uskomus. Hän saattaa kokea olevansa heikko ja uhri. Se johtuu siitä, että ei saanut peilausta voimaansa lapsena ja nuorena. Hänestä saatettiin sanoa ”olet liian herkkä” tai hän koki ajattelevansa liian syviä. Ei ehkä kokenut käytännöllisyytä omaksi vahvuudekseen suhteessa suorittaviin vähemmän ajatteleviin ihmisiin. Tälläiset täysin väärät uskomukset itsestä saattavat hämätä, eikä ihminen tunnista omaa voimaansa. Jos syntyy kotkana kanalaumaan, ja kokee että aina kun levittää hiukaan siipiään kanalaumassa älähdetään, sitä alkaa varoa ja pistää siipensä suppuun. Oma olo on ahdas ja tukala mutta kokemus on opettanut, että omana itsenään oleminen on muille ongelma. Sitä kasvaa silloin suojelemaan muita. Ja alkaa ylläpitää rooliaan vääränlaisena tai heikkona.

Kun sinua ahdistaa, se on merkki siitä, että elät sinulle sopimatonta elämää.

Oma ahdistuksesi kertoo sinulle paljon siitä missä on sinun oikea paikkasi. Ahdistuksesi ei ole merkki, että sinussa on jotain vikaa. Se ei tarkoita, että olet riittämätön tai huono. Ahdistus on sinulle merkkinä siitä, että koitat mahtua liian pieneen laatikkoon. Silloin sinulla on todela tukala olla. Jos koitat mahduttaa itsesi väkisin vääränlaisiin ihmissuhteiisin tai elämäntyyliin sinua ahdistaa. Olet oma ystäväsi ja tunteesi ilmoittavat sinulle välittömästi mikä on oikea paikkasi. Tunnistat sen inspiraatiosta, vapautuneesta tunteesta, tilanteista joissa on helppo hengittää. Kuuntele sisimpiä tunteitasi ja toimi niiden mukaan.

Sinun tulee hyväksyä oma voimasi ja sen mukana tuleva vastuu. Kun opit olemaan linjassa itsesi kanssa, hyväksymään oman voimasi juuri sellaisena kuin se on, sitä yrittämättä pienentää millään muotoa, alkaa ihan uudenlainen seesteinen vaihe jolloin lahjasikin pääsevät oikeuksiinsa.

Sinulla on vahva sisäinen kompassi, ja kuuntelet intuitiotasi mutta joskus haluaisit asioiden olevan toisin. Silloin kun alat vastustaa tosiasioita niin silloin asiat alkavat mennä pieleen. Onkin tärkeää, että otat sen todesta mitä aistit ja suhteutat toimesi sen mukaan. Silloin olet taas linjassa itsesi kanssa. Tämä on sinun suuri lahjasi ja haasteesi. Ymmärtää oma voimasi ja hyväksyä se.

Älä anna voimaasi ulkopuolisille odottamalla muilta jatkuvasti lupaa tiettyyn toimintaan tai ratkaisuihin.  Huomaat kuinka elämä kevenee kun käytät omissa käsissäsi olevia ratkaisun avaimia.

Kun hyväksyt oman voimasi ja kapasiteettisi löydät paikkasi. Saatat ennen oikeiden ihmisten ja asioiden löytymistä kokea yksinäisyyttä tai ulkopuolisuutta, mutta älä kutista itseäsi vain kuuluaksesi joukkoon. Sinulla on kotkan siivet, nosta ne ylväästi sivuillesi ja lennä. Näet asiat korkealta, olet visionääri. Uskalla katsoa se mitä näet. Ja luoda visiosi todeksi. Sinä olet tullut luomaan uutta, et sopeutumaan. Sopeutuessasi ahdistut ja maailma menettää sinun lahjasi jotka eivät itseäsi pienentäessä pääse toteutumaan.

Olet kuin dynamiittia niille energioille joiden kanssa et resonoi yhteen. Kun saavut paikalle huomaat, ehkä että tapahtu jotain yllättävää. Ihmiset reagoivat sinuun voimakkaasti. Olet kuin puhdistava pesuaine, mikä räjäyttää liat ilmaan. Olet ehkä pitänyt tätä kykyä jossain kohtaa kuin kirouksena tai huonona onnena mutta ota se niin, että se kuvastaa omaa voimaasi. Tästä pystyt myös päättelemään mikä on sinun paikkasi. Jos aiheutat pommimaisia herätyksiä ihmisille, et ole linjassa heidän tietoisuuden tasoonsa. Harvoin nämä tilanteet myöskään päättyvät hyvin, koska ihmiset eivät useinkaan ota vastuuta omasta toiminnastaan jos eivät itse sitä valitse. Jos tulet paikalle ja nostatat heissä tunteet pintaan. todennäköisempää on, että he projisoivat tunteensa sinuun. Jos jäät keittelemään tuota soppaa pidemmäksi aikaa niin on aika varmaa, että olet liemessä kohta. Parempi siis kun et laita lusikkaasi siihen ollenkaan. Tarvitset itseesi linjassa olevia ihmissuhteita ja ympäristöjä. Vasta kun olet harmoniassa ympäristösi kanssa oman voimasi suhteen, nämä ikävät käänteet loppuvat. Kun alat kunnioittaa omaa voimaasi siihen vastataan samalla tavalla ulkopuolelta. Kun kunnioitat itseäsi, sinuakin kunnioitetaan.

Päätöksen voima sinussa on suuri. Olet ehkä huomannut, että vasta kun olet ehtinyt ajatella jotain asiaa niin se jo ilmestyykin eteesi. Voimasi tuo mukanaan vastuun. Ole siis äärimmäisen uskollinen omille tarpeillesi ja puhtaille sydämentoiveillesi. Silloin toiveesi ja pyyntösi ovat linjassa, ja ne lisäävät hyvinvointiasi. Tunnemaailmasi eheytyy ja kevenee sitä mukaa mitä uskollisempi itsellesi olet. Punnitse tarkoin omat syvimmät tarpeesi ja opettele olemaan niiden äärellä tinkimätön. Se palvelee lopulta kaikkia muitakin ihmisiä kun teet niin.

Uskalla kohota omaan voimaasi! Se on sinun lahjasi maailmalle ja tehdessäsi niin saat suuren vapauden. Ahdistuksen tunteet kertovat usein, että me koitamme sulloutua liian pieneen rooliin. Ahdistus ei kerro että meissä on mitään vikaa. Mutta niin me usein ajattelemme.

Ehkä olemme vain väärässä paikassa ja väärien ihmisten kanssa. Kun annat luvan itsellesi kohota omaan voimaasi, annat luvan samaan kaikille ympärilläsi oleville. Et ole kuitenkaan vastuussa siitä mitä he tekevät , toiset saaattavat kokea kateutta ja jotkut projisoida tunteensa sinuun. Mutta sinun tehtäväsi on loistaa. Omana itsenäsi. Kun elät uskollisuudesta itseäsi kohtaan, elämäsi linjautuu automaattisesti taivaan tahdon mukaisesti sinun parhaaksesi. Jos olet elänyt väärien uskomustesi mukaan ja elämäsi perustuu lähinnä muiden seuojelemiseen ja itsesi ohittamiseen niin alussa muutos voi olla valtaisa! Koko elämäsi saattaa muuttua ylösalaisin. Luota silloin prosessiin. Joku muu tietää, että nämä asiat eivät kuulu sinulle. Muutos voi tuntua pahalta mutta jos vastustamme taivaan tahtoa voimme olla varmoja että pitkätmme vain omaa kärsimystämme.

Rakkaus on aina puolellasi ja se on suurin voimasi. Kun elät rakkaudesta käsin itseesi, se synnyttää suuria mahdollisuuksia ja tilanteita ympärillesi. On itsestäsi kiinni toteuttaa inspiraatiosi lähteitä juuri niin suuressa mittakaavassa kuin haluat, mutta ensin sinun on sisällytettävä itsesi rakkauden kehälle. Nähtävä, että uhrin rooli ei mahdu päällesi vaan olet vapauttaja, itsesi ja muiden.

Uskalla olla myös keskinkertainen. Elämän oppilas ja opetella juuri siitä kohdasta käsin jossa nyt olet. Se antaa sinulle suuren vapauden. Täydellisyyden tavoittelu on taakka, koska se estää kokeilemasta asioita rennosti. Luovuuden parissa syntyy uutta. Jos uuden luomisessa on liian suuri kynnys, jotkut asiat jäävät sen takia toteuttamatta. On siis parempi vain sallia luovuuden virrata ja tehdä kuin arvioida ja analysoida liikaa tekemisen jälkeä.

Jos olet samaistunut moniin rooleihin jotka eivät aidosti ole sinua, sinulle voi olla todella pelottavaa alkaa riisua näitä rooleja pois. Ne ovat olleet keinoja sietää todellisuutta johon et oikeasti kuulu. Sinussa on valtavasti kestävyyttä, sekin kuvastaa voimasi vahvuutta. Mutta sisimässäsi on se sama lapsen viattomuus kuin pienenä ja siitä kohdasta käsin pääset ilmentämään sitä puhdasta voimaasi.

Kun elät voimastasi käsin kaikki on mahdolllista. Se mitä kulloinkin teet sisältää suuren voiman. Käytä voimaasi siis viisaasti. Se mihin suuntaat energiasi sen kautta voimasi virtaa maailmaan. Voimasi virtaa maailmaan myös pelkän olemisen kautta.

Sinun parantajuutesi toteutuu omana itsenäsi olemisen kautta. Sinun läheisyydessäsi on kuin turvasatama, energiasi on niin vahva ja voimallinen, että se rauhoittaa. Erityisesti silloin kun olet itsessäsi turvassa ja löytänyt balanssin. Sinusta huokuu se voima luontaisesti ympäristöön ja ihmiset tunnistavat sen. Pidä ensisijaisesti huolta itsestäsi, se on lopulta kaikkien parhaaksi.

Jos kaipaat vahvistusta oman voimasi löytymiseen niin teen tulkintoja joissa kartoitamme sinun potentiaaliasi ja miten voisit ilmentää sitä parhaiten elämässäsi. Tulkinnat löytyvät verkkokaupastani: holvi.com/shop/kultainensulka

Lue myös artikkelini:
Nähdyksi tulemisen lahja. Jos lapsena ei tullut hyväksytyksi omana itsenään, samaa kokemusta saattaa etsiä ihmissuhteista koko elämänsä
Kun illuusiot itsestäsi romahtavat olet vapaa
Arkkityyppikortit apuna itsetutkiskelussa
Tiedosta olevasi unessa niin voit herätä
Kun alkaa aidosti rakastaa itseään
Sieluni ohjauksessa oppimassa rakkautta

 

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *