Paksut ja tuuheat hiukset palashampoolla

20.05.2018 | Hemmottelu | 0 Kommenttia

Palashampoo on paitsi ekologinen valinta myös erittäin hyvä hiuksille ja päänahalle. Itselläni on palashampoosta erittäin positiivisia kokemuksia. Hiukseni ovat sen käytön aikana vahvistuneet ja tulleet tuuheammiksi. Moni on kehunut hiuksiani sen jälkeen. Itsekin huomaan eron selkeästi.

Palashampoo on arjen ekoteko. Se ei lisää muoviroskaa maailmaan vaan on yleensä pakattu pieneen pahviseen rasiaan. Palashampoo on kuin saippuapala. Käytön jälkeen se ei jätä jälkeensä isoa turhaa muovipulloa. Mielestäni tämä pelkästään on jo hyvä syy käyttää palashampoota. Maapallo tarvitsee näitä pieniä tekoja luontomme hyväksi.

Palashampoo on myös tehnyt hiuksilleni todella hyvää. Hiukset tuntuvat ja näyttävät selvästi paksummilta ja erittäin hyväkuntoisilta. Olen käyttänyt eri merkkisiä shampoopaloja ja jokaiselle hiuslaadulle on hyvä löytää se oma, joka saa omat hiukset voimaan hyvin.

Palashampoota käytetään saipuapalan tapaan, eli sitä vaahdotetaan kosteiden käsien välissä ja hierotaan märkiin hiuksiin. Nestemäiseen shampooseen tottuneelle palashampoolla peseminen saattaa tuntua aluksi oudolta mutta siihen kyllä tottuu. Itse käytän nykyisin ainoastaan palashampoota ja siitä on tullut täysin luonnollinen osa elämää. Nykyään tuntuisi melko oudolta ostaa muovipullossa olevaa shampoota.

Olen käyttänyt palashampoota nyt noin vuoden verran. Käytin palashampoota ensimmäisen kerran muutama vuosi sitten ja jätin sen sikseen koska se tuntui aluksi hankalalta ja koin, että hiukseni jäivät rasvaisiksi. Palashampoissa on eroa ja jotkut niistä voivat jättää hiuksiin öljyjä jotka saavat hiukset tuntumaan rasvaisilta, mutta olen huomannut pidemmässä käytössä, että nuo öljyt juuri tekevät todella hyvää hiuksille. Ne saavat hiukset paksuuntumaan ja näyttämään tuuheilta. Hiukset ehkä tuntuvat käsin koskettaessa hieman rasvaisilta mutta ne eivät näytä yhtään siltä. Päinvastoin ne näyttävät ulospäin erittäin terveiltä ja paksuilta.

palashampooo.jpg

Tällä hetkellä minulla on käytössä Flow-kosmetiikan kehäkukkashampoo. Se vaahtoaa todella hyvin ja siksi sillä on helppo pestä hiukset. Tämä shampoo ei jätä ainakaan omia hiuksiani yhtään rasvaisiksi. Shampoon jälkeen voi käyttää myös hiushuuhdetta, mutta itse en ole kokenut sitä tarpeelliseksi. Tämän kehäkukkashampoon jälkeen hiukseni ovat tosi helposti käsiteltävät joten se riittää minulle.

Minulla ei ole koskaan ollut näin terveitä ja hyväkuntoisia hiuksia! Olin itsekin tosi yllättynyt, että shampoolla on näin iso merkitys hiustenlaatuun. Lähipiirissäni on myös kokemuksia siitä miten hilseilevä ja kutiava päänahka on täysin rauhoittunut palashampoon käytöllä.

Flow-kosmetiikan palashampoo on täysin lisäaineeton ja vegaaninen eli se on hyvin hellävarainen ja luonnollinen tuote. Se sisältää luomukasveista saatavia kasviöljyjä, yrttejä ja eteerisiä öljyjä eikä se sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Flow-kosmetiikan kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan mikä shampoopala sopii juuri omille hiuksille ja siirtymään tähän ekologiseen ja hiuksia tervehdyttävään vaihtoehtoon.

*Voit ostaa palashampoon itsellesi TwistBen verkkokaupasta.

*Affiliate

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *