Tunne itsesi, löydät paikkasi – Mielensävalottajat-verkkokurssi lisää itsetuntemusta

Kaupallinen blogiyhteistyö: Mielensävalottajatverkkokurssi
Blogini lukijoille -15% alennus kurssista koodilla kultainensulka
Kävin Mielensävalottajat-verkkokurssin jonka on luonut Iida Mäkikallio. Iida on valmentanut useiden vuosien ajan tunnetaitoja ja sisäisen motivaation johtamista lukuisten eri alojen yritysten johdolle ja työntekijöille. Psykologian lisäksi Iida on opiskellut Aalto yliopistossa johtamista ja tulevaisuudentutkimusta.

Mielensävalottajat – verkkokurssiin Iida on koonnut kategorioittain tärkeitä asioita ja teemoja joiden läpikäyminen auttaa pääsemään enemmän kiinni omiin henkilökohtaisiin voimavaroihin ja näkemään haitallisten energiaa syövien uskomusten taakse. Mielensävalottajat on verkkokurssi ihmiselle joka haluaa itsetuntemuksen lisäämisen lisäksi lähteä työstämään omia vanhoja uskomuksiaan ja nähdä itsensä ehkä aivan uudella tavalla.

Heti ensimmäisestä moduulista lähtien verkkokurssi oli upean moniulotteinen ja syväluotaava. Itse tykkään siitä, että asioiden kimppuun käydään syvällisesti ja monelta kantilta, koska asiat eivät useinkaan ole kovin yksioikoisia ja mustavalkoisia. Itseäni kiehtoo syvästi Iidan tapa puhua asioista hyvin monitahoisesti.  Hän kertoo audioilla konkreettisia esimerkkjeä elämästään mutta myös tieteestä ja psykologiasta ilmiöiden takana.

Mielemme on monimutkainen kokonaisuus ja kaikkiin elämämme osa-alueisiin liittyy paitsi mieli ja ajatukset myös tunteemme. Vaikuttaaksemme omaan elämäämme meidän on tultava tietoisiksi näistä vaikuttimista jotka ohjaavat omaa elämäämme. Muutos on pitkä prosessi joka tapahtuu pikkuhiljaa mutta Mielensävalottajatverkkokurssin kautta on mahdollista saada isojakin oivalluksia jotka sysäävät muutosprosessissa nopeammin eteenpäin.

Paras sijoitus jonka olen elämässäni tehnyt on ollut sijoittaa valmentajaan jonka kanssa työstää yhdessä omia rajoittavia uskomuksia ja esteitä mielestä. Olen myös satsannut aikoinaan terapiaan mutta jossain vaiheessa tulin pisteeseen, että vanhojen asioiden vatvominen ei enää hyödyttänyt minua. Johonkin pisteeseen asti on tärkeää käydä läpi ja purkaa vanhoja tunnelasteja, – niin kauan kuin siitä kokee saavansa myös hyötyä. On tärkeää  tulla nähdyksi ja kuulluksi kokemansa kanssa. Mutta pelkästään menneisyyteen keskittymällä emme kuitenkaan voi muuttaa nykyhetkeä. Ainoastaan ottamalla vastuun tässä hetkessä omasta toiminnastamme, omista valinnoistamme voimme muuttaa asioita. Kun olemme siihen valmiita voi esimerkiksi tämä itsetuntemusta lisäävä Mielensävalottajat-verkkokurssi tulla avuksi siihen.

Näyttökuva (139)

Iida puhuu kurssilla paljon omien uskomusten muuttamisesta. Hän on itse ollut todella arka lapsi ja tehnyt isosti töitä muuttaakseen omia uskomuksiaan jotta nyt voi aikuisena elää oman näköistä ja arvojensamukaista elämää. Iidasta ei videoiden perusteella voisi ikinä kuvitella, että hän on joskus ollut pelokas. Nykyään hän luennoi ja inspiroi muita aurinkoisella ja avoimella olemuksellaan. Hän on siis todellakin omassa elämässä tehnyt sen mistä puhuu kurssillaan ja sellainen on juuri paras opettaja muillekin.

Mielensävalottajat vie joka viikko aukeavan uuden moduulin kautta syvemmälle omien uskomusten pariin ja antaa vahvoja työkaluja asioiden työstämiseen. Jokaisessa moduulissa on ajatuksia herättäviä audioita joissa Iida kertoo kokemuksia ja näkemyksiä käsittelyssä olevasta aiheesta. Audioiden jälkeen on tehtäviä joiden kautta pääset perehtymään aiheeseen oman itsesi kautta syvemmin. Tehtävät johdattavat itsetutkiskelun äärelle vaihtuvien aiheiden parissa. Kurssilla on myös keskustelufoorumi jossa Iida on mukana keskustelemassa ja vastaamassa kaikkien kysymyksiin kurssin aikana. Iida on sydämellään mukana ja kannustaa tuellaan jokaista kurssilaista hänen omista lähtökohdistaan. Mikä parasta tässä kurssilla on mielestäni se että sillä ei keskitytä asioihin vain pelkän pintaraapaisun verran vaan todella paneudutaan niihin syvimpiinkin ongelmiin rohkeasti.

Hyvinvoinnin_bannerit_alehdet_300x250

Yksi suurimpia asioita jotka olivat oman näkyväksi tulemisen tiellä oli häpeä ja vasta häpeän kohtaamisen ja työstämisen jälkeen oli mahdollista alkaa elää elämää sillä tavalla kuin todella koen oikeaksi ja arvojeni mukaiseksi. Sitä ennen minua määritti ja tukahdutti häpeästä tulevat ajatukset ”kuka minä luulen olevani” ”mikä minä olen ansaitsemaan asioita.”

Vaatimattomuus ei aina kaunista vaan se myös tukahduttaa ja vääränlainen vaatimattomuus kumpuaa useimmiten häpeästä. Juuri siksi, että häpeä kahlitsee meistä useimpia varsinkin suomalaisessa kulttuurissa olin todella iloinen että Iida oli ottanut häpeän erityiskäsittelyyn tällä kurssilla. Häpeän peittäminen erottaa meidät omasta unelmaelämästä ja muista. Täydellisyyteen pyrkiminen voi olla suuri taakka. Tällä kurssilla pääset tutustumaan tähän vaikeaan ja hyvin usein syvälle sisimpään piiloteltuun aiheeseen. Oman häpeän paljastaminen, ennenkaikkea itselleen, voi olla yhtä mullistava ja muutava kokemus sinun elämässäsi kuin se on ollut omassanikin. Ja veikkaan että myös Iida voisi sanoa samaa.

Olen niin onnellinen ja innostunut siitä, että löysin tämän kurssin ja voin susoitella sitä sinulle! Tämä on ehdottomasti yksi monipuolisimmista kursseista joita tällä hetkellä tietääkseni on saatavilla ja minkä kautta voit saada isoja oivalluksia kotisohvaltasi. Iidan lempeä tapa puhua asioista luo turvallisen tilan kohdata vaikeitakin asioita ja mennä eteenpäin.

Uskalla pääästää irti uskomuksista joiden takaa paljastuu todellinen sinä. Sinä jolla ei oikeasti ole rajoja, ei ainakaan niitä vanhoja joihin ennen uskoit. Anna tsellesi mahdollisuus kokea vapautuminen tämän kurssin myötä.

Tämä kurssi on tarkoitettu erityisesti sinulle jolla ei ole välttämättä mahdollisuutta palkata valmentajaa ja sinulle joka haluat saada valmennuksen mahdollisimman helposti. Kurssi on paljon enemmän arvoinen kuin sen hinta loppuelämäsi kannalta.

Joko kehuin kurssia tarpeeksi?! 🙂 Nyt pitää malttaa lopettaa tämä hehkutus ja toivoa, että muutkin haluavat lähteä hankkimaan  yhtä paljon iloa ja oivalluksia tämän kurssin kautta lisää elämään kuin mitä itsekin siitä sain.

MIELENSÄVALOTTAJAT VERKKOKURSSI BLOGINI LUKIJOILLE NYT -15% ALENNUKSELLA. Saat alennuksen käyttöösi syöttämällä koodin kultainensulka
Kurssin voi ostaa omaksesi täältä.

.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *