5 parasta asiaa Holvi yritystilissä

Kaupallinen blogiyhteistyö: Holvi

Perustin verkkokauppani Holvin verkkokauppa-alustalle jo ennen kuin minusta tuli päätoiminen yrittäjä. Verkkokaupan perustaminen oli vaivatonta ja helppoa ja siksi valitsin Holvin. Verkkokauppa palvelee tarpeitani edelleen mutta yritystoiminnan myötä yritystilistä on tullut entistä tärkeämpi. Kerron alla 5 hyödyllisintä yritystilin ominaisuutta jotka tuovat omaan yrityksen pyörittämiseen ja taloudenhallintaan eniten apua.

Sähköinen kirjanpito

On erittäin helpottavaa kun kaikki laskut ja kuitit tallentuvat samaan paikkaan. Verkkokaupan ostot, asiakkaille lähetettävät laskut ja omista hankinnoista aiheutuneet kulut ovat kaikki helposti tulostettavissa sähköisessä muodossa. Pystyt tsekkaamaan taloustilannettasi myös mobiiliapplikaatiolla. Holvi helpottaa tältä osin  työtäni huomattavasti.

Maksukortti

Perustaessani Holvin yritystilin sain itselleni maksukortin jonka avulla voin tehdä yritykseni ostot helposti verkossa tai asioidessani kaupoissa. Holvin maksukortilla voi käyttää yritystilillä olevia rahoja, se ei siis ole luottokortti joten et voi ylittää katettasi.

emma-matthews-973230-unsplash.jpg

Suomalainen asiakastuki

Mitä tahansa kysyttävää minulla onkaan selvitän sen helposti muutamalla sähköpostilla. Holvin asiakastuki auttaa nopeasti virka-aikana mitä tahansa kysyttävää nouseekaan mieleen. Olen saanut ehkä kaikista ystävällisintä palvelua Holvin asiakastuesta ja siksi en voi kuin ylistää sitä. Kun työtään tekee suurella sydämellä niin sen kyllä kuulee ja tuntee. Holvin työntekijät tuntuvat olevan oikeassa työssä.

Verkkokauppa

Verkkokauppa on erittäin näppärä perustaa Holvin yritystilin kylkeen. Ei tarvita koodausta eikä kallista ylläpitäjää. Holvin verkkokauppa säästää aikaa, rahaa ja hermoja! Lisäät vain tuotteet ja teet tuotteille omat kategoriat  valmiiseen verkkokauppapohjaan. Erillisiä kuluja ei myöskään muodostu verkkokaupan perustamisesta vaan jokaisesta myynnistä menee pieni provisio. Alussa ei siis tarvita kalliita investointeja.

Tämän helpompaa verkkokaupan perustaminen ei voi olla ja siksi itsekin valitsin Holvin alunperin. Itselläni ei riitä hermo eikä aika monimutkaisten systeemien oppimiseen ja jos tekniikka on liian vaikeaa kärsivällisyyteni loppuu lyhyeen. Uskon, että moni samaistuu tähän. Holvi auttaa sinua keskittymään yrityksessä omiin vahvuuksiin ja tekee tekniikan käyttämisestä erittäin helppoa. Jos sinulla on tarve verkkokaupalle voit perustaa sen Holvissa jo tänään parissa minuutissa.

Mobiilisovellus

Mobiilisovelluksen paras ominaisuus on paitsi se, että näet reaaliajassa taloustilanteesi  ja tili kulkee mukanasi helposti kaikkialle, niin myös se, että voit kuvata kuitit ja tallentaa ne kirjanpitoasi varten sähköisessä muodossa suoraan yritystilillesi. Kaikki on tallessa kätevästi yhdessä paikassa, josta saat ne toimitettua  kuun lopuksi kirjanpitäjällesi. Voit tulostaa kuitit tai toimittaa ne sähköisesti jakamalla dropboxin kautta. Halutessasi voit myös antaa kirjanpitäjällesi pääsyn suoraan Holvi-tilillesi.

Holvilla on tällä hetkellä menossa huikea tarjous: saat yritystilin käyttöön puoleksi vuodeksi ilman kuukausimaksuja koodilla: KULTAINENSULKA
Tarjous koskee tilejä Grower ja Complete. Tarjous voimassa vuoden 2018 loppuun asti. 
Voit siis riskittä kokeilla sopiiko Holvin palvelut juuri sinun tarpeisiisi. Tutustu lisää Holviin täällä ja perusta oma tilisi vaikka heti.

 

Lue myös artikkelini:
Miten päädyin valitsemaan Holvin ja kokemuksiani asiakkuudestani
Yrittäjän self-help – 5 asiaa jotka ovat auttaneet minua eniten yrittäjyydessä
Esittelyssä LapLay-sylitaso
Mielenrauhani ei ole myytävänä

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *