4 yrittäjätarinaa – Miksi valitsin Holvin?

28.01.2019 | Luovuus, Työ, Unelma | 0 Kommenttia

Kuva: Angelina Luzhina – Grafilinka

Kaupallinen blogiyhteistyö: Holvi

Olen  Holvin yritystilin ja verkkokaupan tyytyväinen asiakas jo monen vuoden kokemuksella. Kysyin muiltakin yrittäjiltä heidän kokemuksistaan Holvin käytöstä ja sain luettavakseni mielenkiintoisia yrittäjätarinoita. Yrittäjyys on inspiroivaa koska se mahdollistaa omien unelmien toteuttamisen. Holvi  auttaa tekemään siitä helpompaa.

Hyvinvointi- ja hevosyrittäjä
SUVI SUUR-INKEROINEN
Verkkokauppa: SuvinTuulet 

Noin puolitoista vuotta sitten irtisanouduin, halusin aikaa miettiä tarkemmin mitä haluan tehdä ja miten. Olin jo vuosia kipuillut työn merkityksellisyyden kanssa ja sivutyöni näiden asioiden parissa oli henkireikäni noihin aikoihin. Nyt opiskelen uutta alaa ja toimin yrittäjänä siinä sivussa, tarkoitus on valmistumisen jälkeen työllistyä täysin omilla jutuilla.  

Toimialani on tavallaan laaja, mutta kaiken ytimenä on hyvinvointi ja hyvinvoinnin tukeminen. Teen töitä hyvinvointihoitojen, valmennusten ja kurssien parissa. Asiakkaina on ihmisiä ja hevosia. Helmikuussa alkaa ensimmäinen verkkokurssini. Luontopalvelut tulevat vielä mukaan myöhemmin.

Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä itsetuntemuksen  syventämisestä ja sitä kautta tietoisuudesta. Motivoidun siitä, että saan auttaa ihmisiä ja hevosia erilaisten kehon tai mielen asioiden kanssa. Työni merkitys tulee yksilön kohtaamisesta.

suvisuurinkeroinen.jpg

Holvissa minulla on ollut verkkokauppa nyt noin puoli vuotta. Myynnissä on kirjoittamani kirja, verkkokurssi sekä palvelut kursseista ja ohjauksesta ratsastustunteihin.

Päädyin Holviin etsiessäni pieneen toimintaan sopivaa verkkokauppaa. Pidin tärkeänä myös helppoa ja selkeää järjestelmää, jonka kanssa toimiminen on vaivatonta.

Parasta Holvin verkkokauppa-alustassa  on selkeys ja järjestelmän yksinkertaisuus. Aikaa ei kulu turhaan säätämiseen tai asetusten etsimiseen/muokkaamiseen. Jos jotain voisin toivoa niin selkeyttäisin hieman raportointia ja joitain uuden tuotteen luomisen asetuksia.

Minun kokemukseni mukaan Holvi on matalan kynnyksen verkkokauppa/tili. Kaikki on helppo perustaa ja ainakin itse olen tarvittaessa saanut kysymyksiini nopeasti vastauksen. Aina on jotain pientä kehitettävää, mutta minulla tämä on toiminut hyvin. Voin suositella Holvia oman kokemukseni pohjalta ainakin pienimuotoisen verkkokaupan pitämiseen.

 

Taiteilija
JENNI PENNANEN
Verkkokauppa: JenniPennanenArt 

Rupesin  yrittäjäksi aika hulluista lähtökohdista, halusin avata itseni mahdollisuuksille ja rikkoa oravanpyörän. Ammatiltani olen röntgenhoitaja. Yritykseni toiminta alkoi 2016 keväällä ja on muuttanut muotoaan tähän päivään. Tällä hetkellä myyn palveluitani röntgenhoitajana ja maalaan taidetta. Näistä koostuu yritykseni tulot.

Holviin perustin verkkokaupan viime syksynä eli kauppani on suhteellisen tuore tapaus. Se on ollut minulla vasta muutaman kuukauden. Myyn siellä taidetta ja taiteellisia luomuksiani.

Päädyin valitsemaan Holvin verkkokauppa-alustan takia, joka on mielestäni siisti ja simppeli. Erityisen paljon pidin helppoudesta ja nopeudesta ladata uusia tuotteita myyntiin. Yritin pari vuotta tehdä kivat kotisivut, kunnes totesin, että aika ei riitä ja tämä ratkaisu oli erittäin hyvä tähän kohtaan.

Paras ominaisuus Holvissa on sen nopeus ja yksinkertaisuus. Kynnys perustaa oma pieni verkkokauppa on todella matala.

jennipennane.jpg

Kehittäisin Holvissa postimaksun määrittelyä, sillä minulla on eri kokoisia tuotteita. Iso taulu vs. postikortti eivät millään mahdu samaan postikululuokkaan. Ratkaisin asian rakentamalla postikulun tuotteiden hinnan sisään. Postikuluasia olisi ehkä ratkaistavissa jonkun postituspalvelutuottajan toimesta, yhteistyössä, mutta vaatinee jonkin verran lisätyötä alustalle.

Pidän Holvin peruslookista, mutta jotain pieniä lisämuokkausmahdollisuuksia olisi mukava saada tulevaisuudessa. Kolmas asia on näkyvyys, nousevatko Holvin verkkokaupat hakutuloksiin helposti?  Omien kotisivujen kanssa voi pelata enemmän tämän asian suhteen. Siis toivoisin tähän näkyvyysasiaan Holvilta vinkkejä ja ohjeita.

Suosittelen Holvia, kätevä ainakin pienyrittäjälle!

 

Graafinen suunnittelija ja taiteilija
ANGELINA LUZHINA
Verkkokauppa: Grafilinka 

Olen graafinen suunnittelija, kuvittaja ja akvarellitaiteilija. Olen kotoisin Pietarista ja olen asunut Suomessa 7 vuotta. Minulla on työkokemusta isossa toimistossa graafisena suunnittelijana yli 16 vuotta  jonka jälkeen olen perustanut oman yrityksen vuonna 2017.

Minulla on Holvista noin kahden vuoden kokemus. Ensin myynnissä oli vain minun akvarelleja (akvarellitaulut sekä akvarellikortit), mutta nyt lisään sinne myös graafisen suunnittelun palvelut. Se on hyvä tapa myydä palvelut esimerkiksi Suomen ulkopuolelle, jos asiakas on esimerkiksi Yhdysvalloista  tai Saksasta. Holvin verkkokaupan kautta on mahdollista myydä palveluja kätevästi ympäri maailmaa.

Opiskeluaikana perustin NY-yrityksen (Nuori Yrittäjyys) ja Holvi-tili oli ainoa ratkaisu silloin. Sitten kun perustin virallisen  yrityksen niin jatkoin Holvin käyttöä, koska Holvi on tosi helppokäyttöinen, nykyaikainen, edullinen ja Holvissa on todella ystävällinen asiakaspalvelu. Kestävät jopa minun kielivirheitä.

grafilinka1.jpg

Parasta Holvissa on mielestäni verkkokauppa-alusta, Prepaid Mastercard-kortti ja se, että Holvista saa  raportit suoraan kirjanpitoon. Holvista on myös helppo lähettää laskut asiakkaalle. En keksi mitään kehitettävää, koska Holvi vastaa  tällä hetkellä kaikkiin minun tarpeisiini. Suosittelen Holvia aina myös muille.

Holvi järjestää kaikille käyttäjilleen ilmaiseksi erilaisia  webinaareja/koulutuksia/workshopeja. Esimerkiksi kuukausi sitten oli mahdollisuus kysyä Patentti-asiantuntijalta mitä tahansa. Minulla oli juuri silloin suuri tarve saada vastaus kysymykseeni joka koski tekijänoikeuksia. Ne askarruttivat minua luovan alan yrittäjänä.  Sain koulutuksesta paljon enemmän apua ja vastauksia kuin odotin. Kiitos Holville!

 

Ompelija
SARI PIRTTIMÄKI
Verkkokauppa: BlingSew 

Olen 44-vuotias ompelija Kaarinasta. Lopetin työt hoitoalalla ja päätin, että nyt on aika koittaa siipiä yrittäjänä. Olen tehnyt ompeluhommia sivutyönä 10-vuotta ja puvustanut drag-showta. Päätoimisena yrittäjänä aloitin kesäkuussa 2018 ja perustin Holvin verkkokaupan heinäkuussa. Teen tilaustöitä ompelimossa. Verkkokaupassa on enimmäkseen lastenvaatteita joita ompelen jos ei tilaustöitä ole jonoon asti.

Holviin päädyin kun yrittäjänaiset facebookissa sitä kehuivat. Minun tilanteessani pankki- ja laskutuspalveluiden saaminen samalla oli myös ratkaiseva tekijä. Paras ominaisuus Holvin verkkokaupassa on se, että pystyn itse sitä ylläpitämään. Näin aloittavana yrittäjänä se on  aivan loistava ja joustava. Tuotteita on helppo ja nopea lisätä ja sivut ovat selkeät.

Toivoisin, että oman verkkokaupan ulkoasuun ja siihen miten tuotteet näkyy eri tuoteryhmien kuvissa voisi enemmän vaikuttaa. Ihana olisi myös jos kaupan osoitteen saisi omalle domainille, mutta ei tämä minua ole häirinnyt. Myyn monenlaista ja kokoista vaatetta joten olisi kätevää jos  postikulut saisi lisättyä tuotekohtaisesti.

Olen myös suositellut Holvia ystävälleni. Hän otti ensin vain pankkipalvelut, mutta verkkokauppakin on nyt tulossa. Enhän minä verkkokauppaa vielä kauan ole käyttänyt mutta tyytyväinen olen ollut. Ja isot plussat Holvin facebook-sivuille missä saa kysyä neuvoa Holvin käytöstä niin, että toiset Holvin käyttäjät ja Holvin työntekijät vastaavat.

Perusta sinäkin verkkokauppa Holviin helposti vaikka heti. Koodilla KULTAINENSULKA19 saat Holvin tilit grower tai complete ilman kuukausimaksua kolmeksi kuukaudeksi. Tästä pääset Holvin kotisivuille tutustumaan lisää. 

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *