Hehkuva Minä-kurssi Turussa

Tässä postauksessa kerron teille Iina Laineen luomasta Hehkuva minä-kurssista. Tuo kurssi on Iinan sydämestä käsin luotu meidän kaikkien naisten voimauttamiseksi. Sain tietää kurssista kun ihana Iina  otti yhteyttä  ja ehdotti  yhteistyötä oman Hehkuva minä-kurssinsa esiintuomiseksi. Hän kertoi haluavansa antaa Hehkuva Minä-kurssillaan naiselle muutakin kuin pelkän meikin. Hän toivoi voivansa antaa myös aidon sisäisen voimaantumisen kokemuksen kolmen eri tyylin kautta asiakkaalleen. Kurssi ei kuitenkaan ollut perinteinen muuttumisleikki, vaan Iina käytti tyylien luomisessa intuitiotaan. Hän lupasi katsoa sieluun asti ja loihtia esiin sen mitä näki.  Idea kuulosti mahtavalta ja se täytyi kokea itse!

 

Kun saavuin Turun Portsaan missä Iinan studio sijaitsi, satoi vettä ja olin Turussa todella pitkästä aikaa käymässä. Oli aivan ihanaa saada kokea Iinan huomassa tämä voimauttava kokemus vanhassa kotikaupungissani. Taisin vaikuttaa vähän höpsähtäneeltä ensimmäiseksi kun tulin sisälle. Rupesin selittämään heti eilisestä kvanttihoidosta ja tunteuksistani. Olin koko junamatkan ollut hyvin huonovointisena edellisenpäivän energiahoidon nostattamien tuntemusten jälkeen.

​ Iinalta sain kuitenkin heti täyden luvan olla kaikkine tunteineen vapaasti kuin kotonaan. Tuntui, että sateisen päivän fiilikset oli meissä molemmissa. Molemmilla oli ehkä vähän alavireinen päivä ja silti pystyimme olemaan hyvin luonnollisesti keskenämme juuri sellaisina kuin sinä päivänä olimme. Olimme heti  samoilla leveleillä Iinan kanssa. Hänen kanssaan oli turvallista vapauttaa myös ”negatiiviset” tunteet. Oli lupa olla mitä juuri sillä hetkellä olinkaan.  Kuin olisi tullut tutun ihmisen luokse, tai Iinan sanoin ”kuin siskon luona.”

​Iina oli pyytänyt minua valitsemaan kotoa intuitiolla jonkin esineen ja tuomaan sen kurssille. Otin mukaani sulkakynän koska kirjoittaminen on minulle TODELLA tärkeää. Sulkakynä sai tehtävän kuvastaa intohimoani kirjoittamiseen. Esittelin valkoisen ison sulkakynän ja Iina pohti hetken mitä lähtisi ensimmäiseksi tekemään. Tai hänen omien sanojensa mukaan hän kuunteli mitä nousee. Iina käytti koko kolmetuntisen aikana lahjaakkaasti naisen salaista voimaa, intuitiota, hyödykseen päivässämme ja se tuntui toimivan aivan maagisesti.

Iina pyyhki meikin rippeet  pois silmistäni ja harjasi hiukseni. Hän otti vaaterekistä harmaan pitkän ihoa myötäilevän mekon ja haltiamaisen hupullisen viitan. Pukeuduin vaatteisiin ja lähdimme Iinan ihanan asunnon yläkertaan. Hän toi minulle paperia, antoi sulkakynän käteen ja pyysi istumaan pöydän ääreen. Iina sytytti vielä pöydän yläpuolella olevaan lyhtyyn ledtuikun ja alkoi ottamaan minusta kuvia.  Tunnelma muuttui yhtäkkiä, kuin olisin tullut jostain menneestä, tai kuin olisin ollut jossain menneessä ajassa. Sain kosketuksen sisäiseen tietäjääni tai muinaiseen haltijaan. Tunnelmaa on vaikea pukea sanoiksi. Iina räpsi minusta kuvia ja nostimme vielä molemmat itsellemme oraakkelikortit. Sain pakasta viestit, että vanha on jäämässä taa ja runsauden hanat aukeamassa. Aivan niin kuin olen viime aikoina tuntenutkin!

Oli todella hauskaa ja virkistävää leikkiä tätä luovaa leikkiä! Tuntuu, että olin unohtanut luovuuden ja leikin elähdyttävän  taikavoiman ja sain sen Iinan muistuksesta takaisin. Juuri tätä oli saatava lisää takaisin elämään!

Picture

En esittänyt mitään toiveita eikä ollut tarkoituskaan. Tuntui hyvältä luottaa Iinan ammattitaitoon ja näkemykseen. Oli mielenkiintoista seurata mitä hänelle nousi aina pienen mietinnän ja hiljaisuuden jälkeen mieleen. Tunnelma oli ihanan rauhallinen koko kolmen tunnin ajan. Jotenkin todella luonteva ja hyvää tekevä. Iina seisoi hiljaa mietteliään näköisenä hetken ja sitten hänelle tuli idea jota alkoi toteuttaa. Juttelimme meikkauksen lomassa kaikenlaista parisuhteista, töistä ja kyselin hänen tiestään juuri tähän hetkeen.

Iina on valmistunut meikkaaja/maskeerajaksi vuonna 2005 ja sen jälkeen toiminut meikkaajana monille tunnetuille nimille ja tehnyt keikkaa Miss Suomi-kisoista Hunkseihin. Ammattitaitoa häneltä kyllä löytyy vaikka mihin! Hän on kuitenkin halunnut seurata sydäntään ja kaikesta näkemästään ja tekemästään koonnut tämän kurssin naisille tavoittaakseen jotain pintaa syvemmältä. Hänen nettisivullaan lukeekin ”The makeup artist who sees your soul” ja se pitää täysin paikkansa! Iina näkee sielun olemukseen asti ja loihtii sen taidokkaasti esiin.

Juttelun lomassa huomasin, että jotain uutta minusta oli tullut taas näkyviin. Peilistä katsoi minä mutta yhtäkkiä siinä olikin jokin olemuspuoli johon en ollut saanut ennen näin läheisesti tutustua. Aloin tuijottaa peiliin. Oma kuva vangitsi. Ei pelkästään kaunis meikki vaan se tunne joka nousi. Iina teki minulle ylvään ja elegantin kuningatr lookin jonka viimeisteli kampauksella ja koruilla. Jos jotain olisin toivonut niin juuri sellaisen! Mistä hän tiesikin… Kuten Iina arveli ääneen en pitkään aikaan tai juuri koskaan ollut saanut nähdä itseäni sen näköisenä.

Peilistä katsoi nyt itsevarma nainen joka toimi omasta voimastaan käsin. Ikäänkuin kaikki olisi ollut hallussa luonnostaan, hallitsematta tai tekemättä sen kummemmin mitään, pelkän energian kautta. Olin lempeä ja vahva samaan aikaan. Kuin kuningatar. Oli aivan ihana saada kokea tuo kaikki! Tunnustelin olemustani. Nautin tuosta naisellisuudesta jonka asusteet ja meikki loivat. En todellakaan ollut kokenut itseäni näin aikaisemmin mutta silti se tuntui täysin minulta, olin oma itseni vaikkakin täysin erilainen kuin aikaisemmin. Iina otti kuvia ja minä hämmästelin itseäni. Tuo kaikki oli minussa, Iina vain toi sen esiin!

Picture

 Sain oman kuningatarhetkeni mutta sitten oli aika luopua upeasta tyylistä ja katsoa mitä Iinalla oli vielä mielessään varalleni. Kolme tuntia meni kuin siivillä joten piti siirtyä eteenpäin, viimeisen lookin luomiseen! Oli kuitenkin yllättäen vaikea luopua kuningatarlookista. Tuollaista ei saa kokea usein ja nautin siitä joten oli vaikeuksia päästää irti. Mutta ehkä lookin tarkoitus olikin muistuttaa, että kuningattaren kruunu ei ole päässäni vaan sielussani. Tuo hetki antoi paljon. Ja ennen kaikkea muistutuksen omasta voimastani. Sitä ei mikään vie pois.

Iinalla oli taas se myhäilevä, mietteliäs ilme kun hän antoi seuraavan inspiraatin nousta mieleensä. Sieltä se sitten ilmeni; kultaa!! Iina keksi maalata mut ”kultaiseksi patsaaksi.” ”Jumalatar patsaaksi.” ”Egyptiläistä.”  Sen lookin tekeminen saikin minut innostumaan ihan täysin. Nauroin innostuksissani! Nyt revitellään kunnolla! Tuntui kuin olisin ollut menossa johonkin musiikkivideon kuvauksiin tai vastaavaan. Iina maalasi kasvoni kultaisella glitterillä ja hipaisi sitä myös käsivarsiini.

Tämäkin lookki vangitsi minut ja piti otteessaan kun katsoin itseäni peilistä. Ja teki sen taas ihan toisella tavalla. Mykistyin jälleen, mutta vakavasti. Minusta tuli tyyni, vakaa, hiljainen, mystinen, varma… Oli hauska leikitellä ilmeillä ja sillä vakavuudella jonka kultainen maskeeraus sai aikaan. Tunsin olevani liikkumaton, kuin patsas.  Samaan aikaan olin aivan riemuissani, että Iina keksi meikata minut näin! Nautin tästäkin joka solulla.

Picture

 On vaikea jakaa niitä sisäisiä tuntemuksia joita Iinan luomat meikkaukset saivat esiin. Se täytyy jokaisen kokea itse! Aivan huikeaa!  Tästäkään maskista en saanut lopulta nauttia kauaa vaan siitäkin piti luopua. Kultainen meikki piti pestä pois ennen lähtöä koska en viitsinyt mennä se naamassa kaupungille kuitenkaan. Oli hauskaa kun sai kokea jotain todella erilaista vain hetken ja sitten piti irrottaa otteensa sitä. Elämä on muutosta, ja kokemukset jää meihin. Sieltä  ne vaikuttavat, sisältä käsin. Niin tämäkin huikea kolmetuntinen Iinan kanssa jätti aivan upean tunteen itseeni jonka sain viedä kotiin, mukaan omaan elämääni.

 Kaikki nuo olemuspuolet nousi minusta esiin Iinan taidokkaissa käsissä ja sain nauttia niistä hetken mutta todellisuudessa nuo olemuspuolet ovat koko ajan minussa, kun vain uskallan elää niitä todeksi. Tuon päivän ja noiden hetkien aikana minusta suli pois kaikki arvottomuuden tunteet ja alemmuuskompleksit joita minulla on ollut hyvin nuoresta asti. Sisäinen varmuus tulee jostain muusta kuin ulkonäöstä, se tulee itsearvostuksesta ja omista rajoista. Se tulee siitä, että näemme itsemme oikeassa valossa.  Iina sai taiouttua esiin sitä sisäistä työtä näkyviin jota olen tehnyt viimeisten vuosien aikana tunteideni ja sisimpäni kanssa mutta jota en vielä ole osannut täysin ilmentää konkreettisesti. Tämän kokemuksen jälkeen on helpompaa olla itsensä kokoinen. Juuri se kuka olen, sen polun kanssa jonka olen tähän asti kulkenut ja jatkaa matkaa eteenpäin mitä ikinä onkaan edessä päin.

Tuo tapaaminen oli aivan ihana muistutus siitä mikä on tärkeää. Tuo päivä muistutti minua uskomaan itseeni ja näkemään itseni ehkä jopa eritavalla kuin olin ikinä aijemmin saanut tilaisuutta siihen. Iina näytti minulle olemuspuolia itsestäni jotka ovat olleet kauan piilossa. Ehkä koko elämäni. Kun Iina loihti minusta esiin näitä puolia, katsoin mykistyneenä peilistä. Tunsin oman voimani ja ihmettelin kuinka helpolta minun tuntuikaan olla minä. Juuri siinä, kaiken menneen ja kaiken tulevan kanssa, rauhassa omalla paikallani. Ja uskoin itseeni enemmän kuin ehkä koskaan. ​​​

Picture

Minusta tuntuu, että menen vielä Iinan luo uudelleen…ehkä monta kertaa. Tähän jää koukkuun! Tämä oli niin upea kokemus ja soisin sen muillekin,  vaikka useammankin kerran. Olemme koko ajan muuttuvia, meissä on miljoonia eri puolia, olemuksia, mahdollisuuksia…. Olemme pohjaton aarrearkku, loputon mahdollisuuksien meri. Silti usein elämme usein vain sillä yhdellä asetuksella, sillä jonka itse itsestämme näemme. Joskus tuo näkemys itsestämme on hyvin hyvin rajoittunut. Se pohjautuu epävarmuuksiimme, estoihimme, siihen mitä joku joskus meistä sanoi… Tuo näkemys on  usein todella suppea. Toiset voivat nähdä  meistä joskus paljon enemmän, mutta seisomme itse itsemme tiellä, epäuskomme kanssa. Pidämme itsemme varjossa vaikka toisella puolella katua olisi auringonpaistetta.

Iinalla on taito todellakin katsoa sieluun. Nähdä sisäinen kauneus ja tuoda se esiin. Tuoda sitä sisäistä voimaa ja lahjakkuuta esille itsestä eikä vain korostaa ulkoisia piirteitä ja pintaa. Iinan käsissä nuo ulkoiset piirteet ovat sivuseikka, ja se kauneus todella kumpuaa sisältä. Kaikilla ei ole taitoa saada sitä meistä esiin näin helposti. Iinalla on! Useinkaan emme näe omaa kauneuttamme ja mitä kaikkea se sisältääkään. Olemme muutakin kuin pintaa. Olemme kokemuksemme, taitomme, sydämemme, sielumme  ja lahjamme. Tämän näkemiseen tarvitsemme joskus vahvistusta ja peilausta muilta.

Iinan sydämestä luoma palvelu tukee juuri tätä, tulla näkyviin omana itsenä. Usein väheksymme itseä. Maailma tarvitsee juuri sinunkin voimaasi, mutta uskotko sinä siihen? Käy Iinan luona lunastamassa niitä paloja takaisin jotka olet maailman tuuliin hävittänyt tai jotka olet vaimentanut muiden sanomisten takia. Sinulla on oikeus loistaa omana itsenäsi! Suomessa varsinkin me naiset turhaan pienennämme itseämme. Meillä on oikeus näkyä ja kuulua ja loistaa! Joskus tarvitsemme sihen isosti rohkaisua. Rakasta itseäsi ja anna tämä täydellinen lahja itsellesi Iinan ihanissa käsissä.  Suhde itseesi voi olla täysin toisenlainen sen jälkeen. Ja olen aika varma, että niin todellakin käy…

Iina Laineen Hehkuva Minä-kurssin voit varata itsellesi tästä: https://iinaline.fi/kurssit/
Voit varata ajan Iinalle myös puhelimitse numerosta 050-5213884 
tai sähköpostitse iinalinedesign@gmail.com 
Iinalinen viralliset kotisivut löydät täältä  iinaline.fi
Käy tykkäämässä myös Iinan sivuista facebookissa tästä <3 ”Uusin tuttavuuteni on aitouteni, rehellisyyteni ja rohkeuteni olla oma itseni. Mitä enemmän rakastun itseeni, sitä tyynempi olo on ja sen paremmin jaksan jakaa valoa ja iloa myös muille. Olen ymmärtänyt miten miellyttäminen ja ulkoa käsin eläminen uuvuttaa ja masentaa, jolloin ei riitä voimavaroja olla onnellinen. Opin tiedostamaan ja kaivamaan pinttyneitä uskomuksia ja alitajuisia käyttäytymismalleja, jotka olivat ohjanneet aikaisempaa elämääni. 

Ymmärsin vihdoin, että itsestään välittäminen ja itsearvostus ei ole negatiivisella tavalla itsekkyyttä – se on elinehto. Kaikkien mielipiteillä on merkitys, myös minun. Ja nimenomaan minun, omassa elämässäni.” – Iina Laine

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *