Hoplop jossa aikuisetkin viihtyvät? + Voita liput Hoploppiin.

24.10.2017 | Perhe, Uusperhe | 3 Kommentit

Yleensä lasten sisähuvipuistot eivät ole itselleni se mieluisin ajanviettopaikka. Uskon että moni aikuinen samaistuu tähän. Kiljuvien ja riehuvien lasten mekastus pienessä tilassa varsinkin ruuhkaisimpina aikoina ei houkuta aikuista välttämättä viemään lapsiaan usein  sisähuvipuistoihin. Olen itsekin suhtautunut melko nihkeästi näihin. Kaikeksi yllätyksekseni löysin kuitenkin Hoplopin jossa viihdyn erittäin hyvin. Voin tietenkin puhua vain omasta puolestani mutta Helsingissä sijaitseva Ruoholahden Hoplop on  minulle sellainen paikka. Ruoholahden Hoplopissa on tarpeeksi tilaa, paljon erilaista tekemistä ja viihdykettä  niin että varsinkin aamupäivisin kun ruuhkaa ei ole, siellä on tosi miellyttävä viettää rauhallista aikaa yhdessä lapsen kanssa vaikka monta tuntia.

10 euron lippu alle kaksi vuotiaan kanssa sisältää myös äidin kuntoilun. Parikin tuntia ylös alas eri liukumäissä ja tunneleissa meneminen saa vatsalihakset helposti kipeiksi ja hien pintaan.  Leikki & kuntoiluhetki yhdistettynä toimii hyvin minulle ja on  mielestäni huomattavasti hauskempaa kuin kuntosali! Itse tykkään mennä taaperoni mukana hänelle sopivissa kohteissa eikä häntä silmistään  voi vielä pitkään aikaan päästääkään. Mutta jos sinulla on isompia lapsia niin Ruoholahden Hoplopissa on paljon sohvia, vilttejä ja pöytiä joiden ääressä voi vaikka ottaa torkut, lukea, kutoa tai mitä tahansa muuta omaa puuhaa kun lapsi leikkii. Paikan sääntöjen mukaan yli 10-vuotiaat voi jättää myös  ilman omaa vanhempaa Hoploppiin itsekseenkin.

20171017_121451 (2)20171017_121454 (2)20171017_121419 (2)

Eksyin Ruoholahden Hoploppiin ensimmäistä kertaa ihan sattumalta. Olin tulossa taaperoni kanssa  Helsinkiin tapaamaan ystävääni hänen ruokatunnillaan ja matkalla mietin missä meidän kannattaisi tavata. Ajattelin että jonkun kannattaisi perustaa Helsingin keskustaan sellainen kahvila missä olisi samassa lasten leikkipaikka tai sisähuvipuisto koska sellaista ei oman tietoni mukaan vielä ollut. Aivan keskusten tuntumasta Ruoholahdestä löytyi kuitenkin Hoplop josta en aiemmin tiennyt. Itseasiassa ystäväni ehdotti tätä tapaamispaikaksi, koska hänen työpaikkansa oli lähellä. Aikaisemmin olin pohtinut ääneen hänelle  missä meidän kannattaisi tavata meneväisen taaperon kanssa, koska kahvilassa paikoillaan istuminen voi olla haasteellista nyt kun vauva-ajat ovat ohi. Päädyimme siis Ruoholahden Hoploppiin ja meillä oli todella hauskaa kun nauroimme pallomeressä yhdessä. Se oli aika omanlaisensa ruokatunti!

20170906_115015

Hoplopissa yksi parhaista jutuista onkin mielestäni eri ikäisille tarkoitetut pallomeret jotka toimii aikuisten stressinlievityspaikkana.  Eri värisillä led-valoilla valaistut pallomeret rentouttaa oikeasti! Ainakin minua. Ehkä olen ainoa. Heh! Toinen hauska juttu Ruoholahden Hoplopissa on poleteilla toimivat autot. Poikani rakastaa niitä ja niillä on mukava ajella yhdessä. Suosikkeja on myös erilaiset liukumäet. Alueella on myös söpöjä villieläimiä joilla voi ratsastaa joista eläinrakas taaperomme tykkää.

20170906_13385620170919_112900

En ole myöskään missään muualla nähnyt yhtä hienoja synttärihuoneita. Prinsessa-, merirosvo-, disco-, tai avaruus-teemallla sisustetut syntymäpäivien juhlistamiseen tarkoitetut huoneet ovat varmasti iso elämys kenelle tahansa lapselle.  Synttärihuoneita voi varata erikseen omaan käyttöön.

20171017_123532 (2)

20171017_123128 (2)

20171017_123202 (2)

Ollaan nyt käyty muutamaan kertaan Ruoholahden Hoplopissa syksyn aikana ja mitä ketterämmäksi taaperoni kasvaa sen enemmän uusia paikkoja hän löytää sieltä. Hoplopissa on oma alue aivan pienimmille jossa on pallomeri, pehmeitä palikoita joista rakennella torneja, liukumäkiä ja erilaisia eläinhahmoja. Meidän vauhtiviikari on ollut meneväistä sorttia jo kauan joten hän kiertelee jo omia rajojaan kokeillen isommillekin tarkoitetuissa kohteissa. Vaikka ollaan käyty Ruoholahden Hoplopissa jo monesti niin vieläkään ei olla ehditty tutustumaan koko alueeseen täysin. Niin iso se on. Viimeksi tänään löysimme aivan uusia juttuja ja alueita kun kävimme siellä. Uusia seikkailuja riittää vielä pitkään kun  taaperon kiipeilytaidot ja uteliaisuus kasvaa ja  vie eri paikkoihin.

20171024_120709

Viime kerralla minulla oli mukana kolme lasta ja kaikki tykkäsivät kovasti ja olivat samaa mieltä että se oli paras Hoplop jossa olivat käyneet. Kuulemma koska alue oli niin iso ja siellä oli valtavasti kaikkea. Käytiin Hoplopissa yhdessä myös syysloman aikana ja vaikka paikalla oli  enemmän lapsia loman vuoksi niin siltikään se ei häirinnyt. Isolle alueelle mahtuu paljon porukkaa eikä ruuhkaa silti tunnu olevan.

Blogini facebook sivulla on käynnissä arvonta  josta voit voittaa pääsyliput Hoploppiin. Kommentoi facebookissa blogisivulleni tämän jutun alle kenen lapset ottaisit mukaan Hoploppiin niin olet mukana kolmen pääsylipun arvonnassa. Arvottavat liput käyvät mihin tahansa Hoploppiin ympäri Suomea. 

Mikä Hoplop on sinun suosikkisi ja oletko käynyt jo Ruoholahden Hoplopissa?

Hoplopin kotisivut.

* Blogiyhteistyö

3 Kommentit

  1. NelliL

    Kiva kun kehitetään näitä paikkoja entisestään. Meillä on jo niin isot penskat, että SuperPark on meidän valinta nykyään. Enemmän puuhaa meille.

    Vastaa
  2. Minnea/Minnean muruja

    Mekin tykätään käydä HopLopissa täällä Jyväskylässä 🙂 Onhan siellä melkoinen hulabaloo, kun on niin paljon lapsia, mutta poika rakastaa sitä! Ja itsestäni on hauska hyppiä trampoliinilla sekä laskea liukumäkeä ( pojan kanssa tietty)!

    Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *