Pinjapuun uusin korumallisto esittelee Suomen uhanalaista luontoa

25.10.2017 | Life Style, Luonto | 8 Kommentit

Pinjapuun uudella korumallistolla on aivan huikea ja tärkeä idea. Se esittelee meille uhanalaisia tai harvinaisia eläin- ja kasvilajeja Suomen luonnosta. Näistä asioista on tärkeä lisätä tietoisuutta ja luonto on todellä lähellä sydäntäni, siksi koen tärkeäksi esitellä nämä Pinjapuun ihanat uutuudet blogissanikin.

Pinjapuun uutuudet siis esittelevät uhanalaisia lajeja Suomessa, silmällä pidettävistä äärimmäisen uhanalaisiin. Myöhemmin tulee vielä kokonaan  kadonneitakin lajeja ja uhanalaiset mallisto tulee jatkossa myös kasvamaan uusilla lajeilla mutta nyt julkaistut uutuudet ovat  aarnisammal (silmällä pidettävä),  lepakko (rauhoitettu), ja kuningaskalastaja (äärimmäisen uhanalainen/ rauhoitettu.) Kaikista myydyistä tuotteista menee tänä vuonna 0,50€/tuote  Luonnonperintösäätiölle.  Ostamalla näitä koruja lisäät siis tietoisuutta luonnosta ja sen lisäksi tuet tärkeää luonnonsuojelutyötä.

IMG_8527IMG_85218C5FCEA8-FFC7-413A-B053-1A84DB96C23A

Olen jo pidempään ihaillut Pinjapuun koruja. Tilasin itsellenikin niistä yhdet. Oli vaikea valita mitkä niistä ottaisin koska koko valikoima on täynnä niin ihania korviksia ja kaulakoruja. Valitsin lopulta isot saniaiset korvakoruina itselleni. Ihanat isot saniaiskorut saapuivat minulle muutamia päiviä sitten ja ne ovat aivan ihanat ja näyttävät korvissa upeilta! Niistä tuli heittämällä lempikoruni.

Kaikki valikoimissa olevat korut on tehty suomalaisesta koivuvanerista. Korut jäljittelevät luonnonmukaisesti eri kasveja, eläinlajeja tai linnunsulkia. Valikoimissa on mm. käpykoruja, perhosia, eri kasveja ja kuu-korut. Kaikista koruista henkii taiteilijan oma rakkaus ja kunnioitus luontoa kohtaan. Luonto näyttäytyy niissä kauniina ja autenttisena.  Luonto ja sen suojeleminen onkin Pinjapuun yksi vahvimmista  arvoista.

Vaikka yksittäisellä ihmisellä on joskus voimaton olo sen suhteen mitä asioille voi tehdä on kuitenkin tärkeää tiedostaa mitä nykyinen toiminta maailmassa aiheuttaa. Emmekä me täällä Suomessakaan ole sen enempää turvassa. Vaikka olemme tottuneet että meillä on ympärillämme puhdasta ja kaunista luontoa se ei kuitenkaan ole mikään itsestäänselvyys. Tälläiset korumallistot auttavat lisäämään tietoisuutta luonnon säilymisen tärkeydestä. Tiedon lisääntyessä mahdollistuu myös laajempi toiminta tärkeiden asioiden puolesta. Mitä monimutoisempi ympäröivä luontomme on sitä varmemmin itsekin voimme hyvin. Suojelemalla luontoamme mahdollistamme paremmin sen säilyvyyden. Emme ole erillisiä luonnosta vaan luonto on osa elämäämme vaikka emme sitä tulisi aina ajatelleeksikaan. Pinjapuun korut muistuttavat meitä tärkeästä asiasta.

Saat koodilla kultainensulka10 nyt toimituksen veloituksetta ja 10% ostoksesi yhteissummasta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle ikimetsien suojelemiseen.

Astu sisään Pinjapuun verkkokauppaan.

*Affiliate

8 Kommentit

  • miaumai

   Kiitos kommentista Teresa. Nää uutuudet ON ja vanhatkin mallit ON upeita. Oon ihan myyty. Mutta hei Pinjapuulla on myös kaulakoruja 💖🤗

   Vastaa
 1. Joanna Sormunen

  Nuo kuningaskalastaja korvakorut on aivan upeat! Itse en käytä korviksia mutta näin yläpuolella että kommentoit että Pinjapuulla on myös kaulakoruja. Kuningaskalastajakaulakoru on siis seuraava lahjatoiveeni, sopivasti juuri näin joulun alla 🙂 Kiitos loistavasta ideasta.
  Ja nuo sammalkorvakorutkin ovat todella kauniit, kuten kaikki muutkin esittelemäsi korut. Ihana idea Pinjapuulta!

  Vastaa
  • miaumai

   Wau, kiva kuulla, ihanaa että löytyi joululahjaidea 💖 Näistä tuleekin joka tasolla hyvä mieli käyttäjälleen kun voi tukea myös samalla luonnonsuojelutyötä 🤗💞 Kannattaa tutustua myös verkkokaupan valikoimiin. Siellä on aivan ihania juttuja esim ne perhoset on todella kauniita.

   Vastaa
  • miaumai

   Kiva kuulla Nelli että sinäkin tykkäät 💖

   Vastaa
 2. marja liljeström

  Todella hyvä ja tärkeä idea esitellä uhanalaisia kasvi- ja eläinlajeja koruina.Saniaiskorvikset oli todella ihanat. Niin minun makuuni.

  Vastaa
  • miaumai

   Kyllä, olen niin samaa mieltä. Ja nuo saniaiset oli kyllä minunkin suosikit 💖

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *