Iloa trapetsilla!

Kaupallinen yhteistyö: Suomen voimistelutuote

Viimeinkin, saimme trapetsin kiinnitettyä kattoon! Tätä on odotettu. Odotin trapetsin paikalleen asennusta malttamattomana, en siksi, että olisin itse halunnut saati osannut sillä temppuilla vaan, koska halusin saada trapetsin kattoon tyttöämme varten. Meidän perheessä kun on innokas trapetsitaiteilijan alku!

DSC_6429 (2).JPG

Jo toista vuotta sirkuskoulun trapetsiryhmässä viikoittain harjoitteleva tyttömme on kuin tehty tekemään temppujaan korkeuksissa.

DSC_6362 (2).JPG

DSC_6374 (2).JPG

DSC_6367 (2).JPG

Trapetsilla olo ei todellakaan ole helppoa.  Ja veljillä on vielä pitkä matka siskonsa taitojen tasolle. Kaikki ovat kuitenkin enemmän tai vähemmän nyt trapetsilla sen asennuksen jälkeen killuneet. Kukin tyylillään.

DSC_6307 (2)

DSC_6336 (2)
Paksu patja on laitettu harjoittelujen ajaksi alle, ehdottomasti. Trapetsilta voi pudota helposti ja matalaltakin tippuminen voi sattua pahasti.

DSC_6325 (2)

Ilmajoogakangas on roikkunut tähän asti trapetsin paikalla ja se on ollut aivan hitti, kuten aiemmin kirjoitinkin. Meidän 2,5-vuotias on jo todella taitava temppuilemaan liinan kanssa. Mielestäni se on kehittänyt hänen motoriikkaa ja tasapainoa. Nyt on hauska nähdä miten hän kehittyy trapetsin kanssa. Sisko on ainakin hyvä inspiraation lähde ja opettaja siinä.

Kun pienin temppuilee, hänelle trapetsi on asennettuna aivan lattian tasolle. Trapetsilla olo vaatii tasapainoa ja siltä keikahtaa helposti alas. Kun taidot karttuu niin pikkuveljestä voi kehkeytyä siskolle hyvä kaveri vaativampaankin temppuiluun. Ainakin harjoitukset on aloitettu aikaisin!

DSC_6350 (2)

Välillä harmittaa, että itse on jo muuttunut mieleltään (vai keholtaan) ”muka-vanhaksi”, eikä inspiraatio enää riitä temppuilun harjoittelemiseen. Ja jos inspiraatio joskus riittääkin niin sitten sitä masentuu taidoistaan. Se on kuitenkin hienoa, että minullekin on mahdollisuus kotonamme koska vaan sietää lähtötasoni aiheuttama epäonnistumisen fiilis ja lähteä oikeasti oppimaan. Heh!

Suomen voimistelutuote tekee ainakin parhaansa  tarjoamalla huikeaa ja hauskaa  liikuntavälineistövalikoimaa meidän tavan tallaajien ulottuville jotta voisimme lisätä liikunnan riemua ja leikkimielisyyttä   elämäämme.

DSC_6413 (2).JPG

Kun tälläisiä välineitä on kotona, niin lapset ainakin tuovat riemua ilmoille, koska heidän temppujaan on tosi hauska seurata. Meillä ei ole juuri ollut sellaista päivää, etteikö näitä välineitä olisi käytetty kun niitä ensimmäisen kerran muutama vuosi sitten talouteemme hankittiin. Nyt kokoelma on kasvanut ja haaveissa haalia näitä tuotteita lapsille yhä lisää…  Saa nähdä mikä villitys seuraavaksi valtaa onko se köysi vaiko slackline….

Tutustu Suomen voimistelutuotteen valikoimaan tästä.
Osta parhaat ja ehdottomasti tulevan vuoden käytetyimmät joululahjat heidän verkkokaupastaan

Lue myös artikkelini:
Ilmajoogakangas on lasten suosikki
Meidän perheen yhteinen joulukalenteri
Puolapuut ovat liikunnallinen sisustuselementti
Joogaa joka päivä – Yogobe tuo joogatunnit kotiin
Haaveammattina trapetsitaiteilija Suomen Voimistelutuotteen inspiroimana
Leikkiluola on maanalainen seikkailupaikka Helsingin ytimessä lapsille ja lapsenmielisille
Satuhieronta auttaa lasta rauhoittumaan

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *