Joogaa joka päivä – Yogobe tuo joogatunnit kotiin

*Kaupallinen blogiyhteistyö: Yogobe *
Jos haaveilet joogatunneista, mutta sinulla ei arjen aikataulujen takia ole mahdollista lähteä erikseen tunneille niin voit joogata kotoa käsin Yogoben avulla. Yogobe tarjoaa treenaamiseen, joogaan ja  meditaatioon ohjattuja tunteja videomuodossa. Sivulla on kattava valikoima erityyppistä joogaa kaikentasoisille joogaajille. Aloittelijatkin pääsevät alkuun harjoitteluoppaan avulla.

Yogobe on joogatunteja kuukausi- tai vuosijäsenyydellä tarjoava sivusto. Yogobessa on mahdollista valita opetusta niin suomeksi, ruotsiksi, norjaksi kuin englanniksikin. Yogoben opettajina toimivat suomalaisten opettajien lisäksi muiden pohjoismaiden opettajat.
”Yogobe tarjoaa yhdessä Pohjoismaiden johtavien ja inspiroivimpien opettajien kanssa onlinevideoita liittyen joogaan, treenaamiseen ja hyvinvointiin. Haluamme auttaa sinua tuomaan terveyttä edistävät ja ihanat elintavat osaksi arkeasi.”
Yogoben joogatarjonta on monipuolinen. Voit hakuvalikosta valita kriteerit mitä toivot harjoitukselta. Valikoimissa on mm. hathaa, vinyasaa, yiniä, acrojoogaa, äitiysjoogaa, äijäjoogaa ja paaljon muuta. Voit valita myös harjoituksen keston ja jos tahdot esimerkiksi harjoittaa kohdennetusti jotakin tiettyä kehonosaa esimerkiksi niska-hartiaseutua niin voit lisätä sen hakuehtoihin. Saat tulokseksi hakuehtoja vastaavat opetusvideot joista voit valita omasi ja aloittaa harjoituksen. Videon kautta pääset opastetulle joogatunnille jossa opettaja  ohjaa liikkeet näyttäen videolla esimerkkiä.
Nimetön suunn.malli (1)
Itse olen joogannut useasti Yogoben tunneilla ja pääsin tekemään Yogoben kanssa yhteistyötä kertoen tästä mahdollisuudesta muillekin. Koen Yogoben käytön  erittäin helpoksi ja elämänlaatua parantavaksi palveluksi. Asun nykyisin paikassa josta ei ole helppo päästä joogasaleille. Busseja menee vain kerran tunnissa ja iltaisin ei ollenkaan  joten tämä Yogoben luoma palvelu sopii juuri minunkaltaiselleni loistavasti varsinkin tähän elämäntilanteeseen.
Seuraavaksi ajattelin kokeilla ilmajoogatunteja. Minulla on oma ilmajoogakangas jonka sain juuri ripustettua kattoon. Yogobe tarjoaa myös aerialjoogatunteja, joten pääsen tutustumaan lajiin kotoa käsin helposti.

Voit kokeilla istuuko Yogoben tarjoamat harjoitukset sinun arkeesi ja sen jälkeen päivittää tilaustasi maksulliseen versioon. Yogoben käyttö on edullista verrattuna salien jäsenmaksuihin tai yksittäisiin joogatunteihin. Sen käyttö ei myöskään poissulje livetunneilla käymistä vaan voi täydentää harjoitteluasi tuoden joogatunnit lähemmäksi arkeasi. Esimerkiksi aamu on ihana aloittaa joogalla.

Yogobe on onlinetunteja tarjoava joogasivusto. Pääset tutustumaan palveluun ilmaiseksi koodilla KULTAINENSULKA. Tutustu lisää tästä

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *