Kokemuksiani Pure Gold-hamppuöljystä

*Tämä kirjoitus on samalla tuotteen mainos

Olen nyt käyttänyt kannabinoidi rikasta Pure Gold-hamppuöljyä parisen kuukautta ja kokemukseni ovat olleet niin hyviä, että tahdon jakaa niistä ajatuksiani blogissanikin. Nyt en siis puhu hampunsiemenöljystä jota saa tavallisista marketeista vaan hampun varresta uutetusta kannabinoideja sisältävästä PureGold-öljystä.

Kuulin Pure Gold-hamppuöljystä ensimmäistä kertaa jo viime keväänä, mutta se kuulosti vielä siinä vaiheessa niin vieraalta asialta, että en pinnallisen tutkimisen jälkeen lähtenyt kokeilemaan sitä. Heinäkuun lopussa sain kuitenkin lisää tietoa asiasta ja kiinnostukseni heräsi siihen pisteeseen, että halusin kokeilla viimein itsekin.

Hamppu herättää monissa edelleen ennakkoluuloja, koska se on niin stigmatisoitu lähinnä päihdekäyttöön, mutta hamppu tekee nyt tuloaan ravintoomme takaisin aivan kuten se ennen vanhaan kuului ravintoketjuumme.

Hamppu sisältää paljon muutakin kuin THC:tä eli sen huumaavan elementin. Hampussa on paljon eri kannabinoideja. THC on vain yksi niistä. Pure Gold-öljyssä ei ole kuitenkaan yhtään THC:tä mutta runsaasti muita terveellisiä kannabinoideja. Kannabinoidit ovat hyvin luonnollinen ja olennainen osa hyvinvointiamme vaikka harva siitä onkaan vielä tietoinen.

Kaikilla nisäkkäillä on endokannabinoidijärjestelmä joka tarvitsee tuekseen kannabinoideja aivan kehityksemme alusta asti. Jo äidin rintamaidossa on kannabinoideja jotta lapsi saa niitä alusta asti kehityksensä tueksi. Ne ovat siis olennainen osa kehitystämme. Endokannabinoidijärjestelmä vaikuttaa hyvin moninaisesti kehomme toimintaan; uni – ja valverytmiin, nälän tunteeseen, kipuun, muistiin, tunteiden säätelyyn , hermostoon, stressiin, mielialaan.

Kun elimistö saa kannabinoideja saa endokannabinoidijärjestelmän tasapainoon. Valitettavasti emme enää juurikaan saa kannabinoideja normaalisti ravinnosta mutta esimerkiksi Pure Gold-hamppuöljystä on mahdollista saada tarvitsemiamme kannabinoideja. Pure Gold – öljy voi auttaa kehoa toimimaan tasapainoisella tavalla ja sen vaikutukset ovat yksilölliset. Tämä öljy on ravintoa kehollemme. Se sisältää hampun varresta uutetun öljyn lisäksi hampunsiemenöljyä ja mct- eli kookosöljyä ja on täysin thc vapaa eli ei sisällä mitään päihdyttävää!

Öljyn aloituksen jälkeen olen itse huomannut muutoksia hermoston tasapainossa. Olen huomannut öljyn vaikuttavan päivittäiseen elämääni erityisesti siinä miten paljon paremmin erotan tunteet nyt kehoreaktioista. Tunteiden erottelukyky on selkeästi parantunut kun kehoreaktiot ei enää ”vie mennessään.” Kahden kuukauden käytön jälkeen stressinsietokykyni on kasvanut huomattavasti. Koska olen aina kärsinyt traumaperäisen stressihäiriön oireista, pienikin lisäkuormittava asia on saattanut saada minut ahdistavan stressaantuneeksi, koska keho on jo valmiiksi ns. hälytystilassa. Olen kokeillut vaivaan monenlaisia luontaislääkityksiä ja välillä turvautunut myös lääkärin määräämiin lääkkeisiin kuten propraliin. Nyt PureGoldin-käytön myötä stressinsietokykyni on kuitenkin huomattavasti paljon parempi enkä koe sen lisäksi tarvitsevani mitään muuta oloni tueksi.

Meillä kaikilla on oma triggerimme. Jokin tapahtuma tai kokemuksellisuus joka voi laukaista tietyn tunteen pintaan. Yleensä sitten elämme niin, että pyrimme väistelemään näitä tilanteita ja toimintoja jotta tunteet pysyisi kurissa. Öljyn aloituksen myötä huomasin, että pystyn tunnistamaan lähes heti tunteeni alkuperän, rauhoittumaan sen äärelle ja pääsemään pois inhottavasta noidankehästä. Minun ei tarvitse kehittää enää tunnetta välttelevää sijaistoimintaa vaan pystyn kohtaamaan tunteen suoraan. Tämä on tuonut syvää mielenrauhaa itselleni.

Aiemmin olen kokenut lähes mahdottomaksi saada yhteyden tunteisiini kun kehoreaktio on lauennut päälle. On ollut vaikea saada itseään rauhoittumaan kun hermosto menee ylikierroksilla. Kun koko kroppa hikoaa ja sydän lyö sataakahtakymppiä niin ei ole helppoa saada tilannetta korjaantumaan pelkillä hengitysharjoituksilla. Noissa tilanteissa on yleensä aina taistele pakene moodi päällä ja ne tuntuvat pelkältä selviytymiseltä.

Huomasin öljyn aloitettuani jo kuukauden käytön jälkeen, että kun aikaisemmin kehoreaktio laukaisi minussa paniikin tunteen sitä pystymättä kontrolloimaan niin nykyisin huomaan etten ahdistu siitä enää ollenkaan. Minun on helppo pysyä tunteissa rauhallisempana vaikka kehossa tapahtuisi mitä tahansa. Viime aikoina en ole tykännyt juoda alkoholipitoisia juomia enkä varsinkaan kahvia erityisesti siksi koska ne saavat hermoston entistä virittyneemmäksi. Öljyn käytön alotuksen jälkeen uskalsin juoda kofeiinipitoista vitamiinijuomaa eikä olo muuttunut paniikinomaiseksi kuten ennen olisi tapahtunut!

roberto-valdivia-1058120-unsplash

Ehkä he jotka kärsivät vastaavasta voivat ymmärtää miten ahdistavasta vaivasta on ollut kyse. Ja aiemmin siihen ei ole voinut vaikuttaa juuri mitenkään. Olen kyllä harjoittanut mm. joogaa ja meditaatiota hermoston rauhoittumisen tueksi ja siitä on ollut yleisesti jonkin verran apua.

Tämä öljy on kuitenkin tuntunut tasaavan hermostoani aivan uudella tavalla ja nykyisin saan jossain aiemmin paniikin partaalle minut triggeröityneessä tilassa yhteyden myös tunteisiini ja pysyn täysin rauhallisena. Oivallukset itsetuntemukseen liittyen on parantuneet, koska olen pystynyt tarkkaileman objektiivisemmin mitä minussa tapahtuu. Aivan kuin jokin puuttuva palanen tasapainoon olisi nyt löytynyt.

”Endokannabinoidi-järjestelmä auttaa
ahdistusreaktion rauhoittumista ja näin palauttaa kehon normaalitilaan stressistä.”
Lähde

Öljyn käytön myötä myös näkeminen on kirkastunut kun silmien kosteustasapaino on taas kunnossa. Kävin optikolla mittauttamassa näköni ja siellä sanottiin, että öljyn käytöllä on varmasti ollut vaikutusta silmien parempaan kosteustasapainoon. Minulla oli aiemmin vaikeuksia tarkentaa katsetta ja silmät väsyivät helposti. En edes tiennyt kärsiväni kuivista silmistä ennen kuin vaiva katosi! Luulin ja pelkäsin kohta sokeutuvani kun näkö tuntui epämääräisesti vain heikkenvän ja silmissä tuntui olevan outoja ongelmia. Nyt näkeminen tuntuu taas vaivattomalta!

Myös päänahan kuivuudesta johtuva kutina loppui parissa päivässä öljyn aloituksen myötä. Olen lähipiiristä kuullut myös kokemuksia miten unen laatu on öljyn käytön aloituksen jälkeen parempi ja tunnesyöminen helpottanut. Vaikutus on aina yksilöllinen. Kannattaa kokeilla miten itsellä vaikuttaa.

Internetissä liikkuu paljon kaikenlaista tietoa asiasta mutta parasta on aina kokeilla itse jolloin tietää toimiiko tuote itselle vai ei. Tämä on vain minun kokemukseni tuotteen käytöstä. Kannabinoidien puute vaikuttaa eri ihmisillä hyvin eri tavoin joten niin vaikuttaa tämä Pure Gold – öljykin.

Öljyn aloitukseen kuuluu myös joskus lievät puhdistusmisoireet alussa. Aivan samoin kuin aloittaessani vehnänorasjauheen käytön tämä öljykin teki pään kipeäksi alkuun kunnes elimistöön löytyi balanssi parin viikon käytön myötä.

Voit lukea lisätietoa öljystä liittymällä ryhmään: HAMPPUTIETOISUUS

Hamppuöljyä myydään suoramarkkinointiperiaatteella jotta endikannabinoidijärjestelmää ja kannabinoidien hyviä vaikutuksia voidaan tehdä tunnetummaksi ihmisille.  Tässä on  hyvä työmahdollisuus niille jotka kaipaavat lisätuloja. Hamppumarkkinoiden ennustetaan kasvavan seuraavien vuosien aikana monta sataa prosenttia. Niin huikeasta asiasta on kyse! Voit tilata öljyä tai kysyä lisää työstä terveellisten hampputuotteiden parissa osoitteesta: knwtilaus@gmail.com

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *