Korukauppani Holvissa – Näin sinäkin perustat verkkokaupan parissa minuutissa.

Kaupallinen blogiyhteistyö: Holvi

Olin tehnyt ja myynyt jo jonkin aikaa korvakoruja kun halusin perustaa verkkokaupan niille. Myynti onnistui toki netin kautta myös tilisiirroilla mutta ajattelin verkkokaupan tavoittavan enemmän ihmisiä vaivattomasti. Holvi tuli apuun. On erittäin kätevää kun kaikki maksut tulevat samalle tilille ja ostaminen on asiakkaalle mahdollisimman helppoa.

Kun etsin sopivaa verkkokauppa-alustaa luulin etsiväni mahdotonta. Halusin helpon verkkokaupan jonka perustamiseen en tarvitse teknistä osaamista, joiden ylläpito ei ole kallista ja jossa on suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Olin lähestulkoon luovuttamassa kunnes bongasin tutun joogaopen myyvän kurssejaan Holviin perustamansa verkkokaupan kautta ja rupesin miettimään olisiko siinä helppo ja toimiva ratkaisu itsellenikin.

Tutustuin Holviin samalta istumalta ja se lunasti juuri ne vaatimukset joita minulla verkkokaupan suhteen oli. Päädyin siis  perustamaan verkkokauppani Holviin. Holvi tarjosi siihen erittäin nopean ja vaivattoman ratkaisun johon olen ollut tytyväinen jo monta vuotta. Holvin sivut ovat suomenkieliset, kulut ovat minulle sopivat ja niiltä löytyy suomalaisten pankkien maksupainikkeet. 

upeat

Myyn itse tekemiäni korvakoruja joita teen yleensä vain yhden täysin samanlaisen parin. Koska koruni ovat uniikkeja, pelkäsin työlästä päivitysten määrää. Jokainen koruni pitää ladata erikseen verkkokauppaan, mutta se on onneksi Holvissa helppoa. Tuotteeseen kirjoitetaan lyhyt kuvaus, määritetään hinta ja lisätään siihen tuotekuva. Tämän jälkeen tuote näkyy verkkokaupassa ja on ostettavissa ympäri maailmaa.

Myyn koruja jonkin verran viikoittain. Varmasti paljon enemmänkin menisi jos mainostaisin kauppaani enemmän. Verkkokauppa on ollut siinä todella suuri apu miten helposti koruni ovat nyt asiakkaiden saatavilla.

Verkkokaupan ylläpitokustannukset ovat 5e kuukaudessa ja jokaisesta myynnistä menee 2,5% myyntiprovisiota. Tämä on minulle edullinen kulu siihen nähden miten helppoa verkkokaupan ylläpito minulle on. Aika on yrittäjälle rahaa ja verkkokauppa Holvissa säästää aikaani monessa.

En todellakaan ole kovin kärsivällinen tekniikan kanssa ja siksi verkkokaupan perustamisen piti olla todella helppoa. Onneksi Holvilla oli näin muuten kauppa olisi ehkä vieläkin perustamatta…

fasaani

Minua inspiroi koruissani oma maagisrealistinen & luonnonmukainen maailmankatsomukseni. Rakastan luonnollisuuta ja maagisuutta. Luonto on mielestäni taikaa ja moni ihmisen keksintö pohjautuukin siihen miten asiat toimivat luonnossa, luonnostaan. Tahdon koruillani luoda arkipäivään ripauksen taikaa ja  tuoda luonnon lähemmäs meistä jokaista. Kun olemme yhteydessä luonnollisuuteemme olemme omassa voimassa ja luomisvoimaisia.

Myyn nykyisin lähinnä luonnonmateriaaleista tehtyjä korvakoruja. Käytän koruissa mieluiten materiaaleina kiveä, sulkia ja puuta. Iso osa materiaaleista on kierrätettyjä. Korut valmistuvat usein vanhojen korujen osista,  kirpputori löydöistä tai toisen hylkäämistä korutarvikkeista.

mustamaya

Olen sulkien osalta mennyt koko ajan eettisempään suuntaan. En enää osta uusia sulkia kuin eettisestä tuotannosta. Sulkakorut ovatkin nykyään tehty joko kierrätetyistä sulista tai luonnonmukaisesti höyhensadon mukana tippuneista sulista. Näitä sulkia ostan suoraan maatiloilta tai muilta lintukasvattajilta. Sulat pestään miedolla mäntysuopaliuoksella ja föönataan entiselleen ennen kuin niistä tehdään korut.

Nytkin sain juuri pussillisen papukaijan sulkia ystävältäni. Kaikki sulat on tippuneet luonnollisesti hänen lemmikkipapukaijoiltaan. Ja nuo sulat onkin aivan uskomattoman hienoja. Ne vaihtavat väriä valon mukaan. Kevään aikana siis tulossa verkkokauppaan koruja näistä upeista papukaijan sulista ja ennakko tilauksia omien mieltymysten mukaan voi tehdä jo nyt. Sulkia on rajallinen määrä.

papp

Olen tehnyt yhteistyötä myös taiteilija Alissa Kosken kanssa. Hänen käsinmaalatut taideteoksensa puhuttelee autenttisuudellaan. Puukiekoille taidokkaasti käsinmaalatut pienet taideteokset yhdistettynä omaan visiooni ovat  täysin uniikkeja taidekorviksia. Verkkokaupan valikoimiin on tulossa juuri uudet karhu, susi ja kettu aiheiset Alissan maalaamat korvakorut.

Tutustu verkkokauppani valikoimiin tästä ja löydä upeat uniikit korvakorut juuri sinulle. 

Perusta verkkokauppa Holviin helposti vaikka heti tästä
Koodilla KULTAINENSULKA19 saat Holvin tilit Grower ja complete ilman kuukausimaksua kolmeksi kuukaudeksi.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *