Rakastan hiljaisuutta. Sen vuoksi kotona on mukava olla. Rakastan taidetta. Sen vuoksi seinillä olevat taulut ympäröivät minua. Kotini on turvapaikkani. Kaikista pahimmat henkimaailman hyökkäykset ovat tapahtuneet mökillä. Kerran tuntui siltä, että joku olisi moukarilla lyönyt päähäni. Jouduin menemään toiseen mökkiin missä vanhempani eivät olleet. Siellä tein shamaanin rukouksen. Siinä paljastin syyt miksi hengen pitäisi palata sieluuni. Sen avulla henki palasi takaisin sieluuni. Tämä on äärimmäinen esimerkki pahasta energiasta. Tämä on skitsofreenikon esimerkki pahasta energiasta. Alitajunta on minulle konkreettinen käsite sairauteni vuoksi. Se toimii kaiken aikaa. Joudun olemaan siitä äärimmäisen tietoinen, jotta pystyn säilyttämään mielenrauhani.

Kotonani minut ympäröi hyvyys. Siitä huolimatta tietoisuudentaso ei aina ole tarpeeksi korkea. Sen vuoksi vedän puoleeni pahaa energiaa. Uskon tämän lainalaisuuden olevan totta myös mieleltään terveillä ihmisillä. Varsinkin yksin asuvat ovat alttiita tälle ilmiölle. Mieleeni muistuu Foo fightersin ensimmäisellä levyllä oleva kappale: Alone + easy target. Yksin on helppo unohtaa itsensä ja löytää itsensä pahasta energiakentästä. On monia asioita, jotka voivat alentaa tietoisuuden tasoamme. Ensimmäisenä epäoikeudenmukaisuuden kokeminen tulee mieleen. Ihmisillä voi olla muistoja, joissa he kokevat epäoikeudenmukaisuutta. Alitajunta joskus pyörii innokkaammin, jolloin se tuo tajuntaan epäoikeudenmukaisuuden. Siitä kumpuaa pahaa energiaa. Itse kohtasin pahan runouden keinoin:

Pahaa energiaa
Jokin kokee elämän epäoikeudenmukaiseksi
Se on tylyksi muuttunut oikeudettomuuden tähden

Se kirpaisee,
sillä se haluaa tulla kohdatuksi
Se haluaa saada oikeutta
Joskus me paetaan,
sillä emme pysty kannattelemaan tunnetta
sitten me eksytään

Lempeästi katson pahuutta
Annan sen tulvia kehooni
Siinä on vapauteni
Siinä ettei pahuus voi vallita,
sillä tiedän hyvyyteni

Paha purkautuu,
kun kohtaamme sen rakkaudellisesti
Sen voima muuttuu vapaudeksi
Sen vuoksi voimme ottaa vastuun vastaan syvemmin
Se avartaa meitä
Koemme merkityksen syvemmin
Koemme elämän mielekkäämmin

Paha energia purkautui tämän runon yhteydessä. Valitettavasti kaikilla ei ole runoutta tukena. Yleensä kaiken ikävän kohtaamisesta voi seurata jotain hyvää. Mitä enemmän näkemystä meillä on sitä oikeudenmukaisemmalta elämä tuntuu. Minulla oli huonot kortit, mutta opin pelaamaan niillä. Sen vuoksi elämä tuntuu oikeudenmukaisemmalta. Maailma on täynnä viisaita kirjoja. Näkemys voi syntyä niitä ymmärtämällä. Toki oman elämän ymmärtäminen kokemuksellisesti synnyttää näkemystä. Hyvä itsetunto ehkäisee pahaa energiaa tai sitten sen avulla on helpompi kohdata negatiivisuus.

Toisena mieleeni tulee rakkaudettomuus, kun pohdin pahaa energiaa. Rakkaus ilmenee ihmisessä myötätuntona ja intohimona minun käsittääkseni. Minä en ole koskaan rakastunut kehenkään. Minussa ei siis ole romanttista rakkautta. Sen sijaan myötätuntoa ja intohimoa on minussa paljon. Rakkaus suojelee meitä pahalta energialta tai sitten sen avulla on helpompi kohdata negatiivisuus. Yleensä ihmisissä on rakkautta, sillä meitä on rakastettu lapsina. Seuraava runo auttoi minua menemään rakkauden äärelle:

Niin taisin kirjoittaa,
että hyvyys on rakkautta
Se olemus on minussa hienovarainen
Sen vuoksi on vaikea olla hyvä
Hiljaisuudessa sen varmimmin tuntee

Pahuus puhuu hyvyyttä kovempaa
Sen vuoksi ihmiset saavat vankilan pahuudestaan
Hyvyyden ymmärtäminen ja siihen samaistuminen vapauttaa tuntemaan elämän

Oi vapaus anna minun tuntea olennainen
Anna minun maadoittua olevaisuuteeni
Sitten en voi sokaistua sinusta
Anna minun olla syvyydessä,
jos ympäristö on pelkkää pintaa
Sieltä ammennan tahtoni
Se ymmärtäköön elämää

Pahuus on minulle vain olemus. Ei sillä ole persoonaa. Silloin sen pystyy kohtaamaan objektiivisesti. Silloin kärpäsestä ei tule härkästä. On kuitenkin tilanteita, joissa pahuus ilmenee hienovaraisesti. Silloin sitä voi olla vaikea kohdata. Silloin tarvitaan hiljentymistä, jolloin voi kuulla sydäntään. Tuolla toimintamallilla voidaan maadoittua todellisuuteen eli olennaisuuteen. Silloin intuitio aktivoituu ja paljastaa mistä on kyse. Näin ainakin minulle on käynyt. Tämän seikan vuoksi rakastan hiljaisuutta.

Minulle on kyllä tullut myös vastaan tilanteita, joissa intuitioni ei ole toiminut. Viime keväänä tajunnassani oli lukko. Siis se tuntui aivoissa lukkona. Pari kuukautta meni, kun se lukko ilmeni tajunnassani. Minulla ei ollut mitään hajua, että mistä se johtui. Olin sen tunteen kanssa pitkiä aikoja, eikä se meinannut avartua millään. Normaaleille ihmisille ei varmasti tule näin konkreettista ja fyysistä tunnetta yleensä. Tämä menee sarjaan skitsofreenikon omituiset tunteet. Yksi henki auttoi minua tässä tilanteessa. Hän kertoi kenen se tunne on. Tiesin tuon henkilön, joten pystyin kirjoittamaan hänestä runon. Sillä aukesi lukko.

Usein ihmisellä tunteet tulee ja menee. On tärkeä tutkia tai tiedostaa tunteita, jolloin tietoisuuden taso kasvaa. Silloin pystyy kohtaaman pahan energian järkevämmin.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *