Laadukkaat ja iloiset lastenvaatteet Pubulta

*Kaupallinen blogiyhteistyö*

Tämä postauksessa esittelen teille Pubun. Suomalaisen käsityöyrityksen joka valmistaa kaikki valikoimiensa tuotteet itse Lohjalaisessa ompelimossa kymmenien vuosien kokemuksella.

Tykkään siitä, että lastenvaatteet ovat LASTENvaatteita. Minusta tärkeintä on, että lapsella on mukava olla vaatteissaan. En itsekään tykkää siitä, että vaate on epämukava päällä vaikka näyttää hienolta. Silti moni pukee lapsensa jo vauvasta asti farkkuihin ja mennään merkki edellä. En ole koskaan itse ymmärtänyt kalliita merkki- ja muotivillityksiä. Minulle sellaiset vaatteiden luomat statukset eivät merkitse mitään vaan enemmänkin haluan ilmentää iloa ja hauskuutta lapsen pukeutumisella. Minulle on myös tärkeää, että lapsi itse tykkää omista vaatteistaan ja hänellä on hyvä olla ja leikkiä niissä. Pubun valikoima on juuri siksikin minulle mieleen.

20180508_103906

Vaatteet saatu pubu.fi

Minulle on aina ollut tärkeää, että lapsella on ensisijaisesti hyvä olla vaatteissa ja vaatteet ovat myös sen näköisiä, että ne on lapselle ikätason mukaisesti tarkoitettuja. Luin jostain, että päiväkodin henkilökunta joutuu joissain paikoissa  nykyisin pyytämään  lapsille erikseen mukavia vaatteita päälle farkkujen ja mekkojen sijasta, koska lapsen on tarkoitus pystyä liikkumaan ja leikkimään mukavasti päivän aikana.

Kiinnitän toki itsekin jonkun verran vaatteen ulkonäköön huomiota, mutta en muodin mukaan. Olen koittanut etsiä pojalleni eläinkuosisia vaatteita koska hän tykkää eläimistä. Ja toinen suosikkijuttu on autot. On kiva, että lastenvaatteet voivat tuottaa iloa myös lapselle.  Sen takia on hauskaa kun vaatteissa on lapselle sopivia kuvia. Niitä on kiva katsella ja ihmetellä yhdessä.

Juuri sellaisia kuoseja löytyy  Pubulta. Pubu on kotimainen lastenvaatteita käsityönä valmistava yritys. Vaatteet ovat todella laadukkaita ja tehty hienoista printtikankaista. Kangas on joustavaa mutta napakkaa. Nämä vaatteet ovat ainakin minun ehdottomia lemppareita tällä hetkellä ja poikakin tykkkää.

20180508_093917

Kilpa-auto paita on ollut päällä jo monta kertaa. Ja housut on mukavan rennot, silti erittäin tyylikkäät. Niissä on hyvin kasvunvaraakin kun mallin voi ostaa hieman reilumpana. Pubun housut näyttää hyvältä vaikka ne  laskeutuisikin hiukan ”lököttämään.”

Pubun valikoimissa on pääasiassa pelkästään lastenvaatteita, mutta on saatavilla myös pipoja  aikuisillekin. Lastenvaatteiden koko haitari on suuri. Kokoja on vauvoille ja siitä noin kouluikään asti.

Itse tykkään paljon Pubun monista hauskoista kuoseista. Valitsin meille dinosaurus-, formula- ja kettukuosin. Niissä kaikissa on kuvattuna pojan lempijuttuja. Jalkapallokangaskin on tosi kivan näköinen. Ehkä hankin vielä myöhemmin siitäkin  kuosista paidan.

20180508_093352

Luulisi, että Pubun vaatteet ovat kalliita kun ovat kerran todella laadukasta kangasta ja suomalaista käsityötä mutta yllätyin positiivisesti miten sopivan hintaisia Pubun valikoiman vaatteet on.

Pubun perustaja Eeva Kärki tekee työtään sydämellään. Sen aistii myös ihanasta asiakaspalvelusta. On aina ilo käyttää asioita jotka on tehty rakkaudella. Pubun vaatteet on luotu rakkaudesta omaan työhön ja lapsiin.

Tärkeintä vaatteissa on nykyään myös se, että tietää mistä ne ovat tulleet ja kuka ne on tehnyt. Pubun vaatteita voi käyttää erittäin hyvällä omallatunnolla Suomalaista yrittäjyyttä tukien.

Saat nyt -15% kaikista Pubun valikoiman tuotteista syöttämällä ostoksien yhteydessä koodin panda

Tutustu Pubun verkkokaupan valikoimiin tästä ja tilaa ihastuttavat ja laadukaat  vaatteet omalle lapselle tai lahjaksi! Meillä tykätään valtavasti Pubusta.  <3

Tykkää sinäkin Pubusta facebookissa

*Kaupallinen yhteistyö*

6 Kommentit

  • miaumai

   Niin on! <3

   Vastaa
 1. Jenni Tuominen

  Kivan kuuloinen yritys, kävin heti katsomassa heidän verkkokauppaa ja hyvälle näytti!

  Vastaa
  • miaumai

   Kiva että kiinnostuit! <3 Minustakin Pubu on aivan huippu ihanine tuotteineen.

   Vastaa
 2. Isivuosi

  Suomalaista käsityötä, ihan huippua. Kiva, että tällaisia merkkejä alkaa ilmestyä lisää markkinoille

  Vastaa
  • miaumai

   Eikö vaan, ihan huippua ❤

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *