Motivaatiota kotona treenaamiseen – Method Makia motivoi kuntoilemaan kotona

Lue tämä juttu jos haluat saada itsesi kuntoon mutta salilla käyminen ei ole sinun juttu ja haluat löytää motivaatiota kotona treenaamiseen. Tai jos kehonpainoharjoittelu kiinnostaa mutta tarvitset siihen ammattilaisen vinkkejä.

Tervetuloa joukkoon, olen itse samanlainen. Salille lähtö ei huvita, koska en viihdy kuntosaleilla. Kokeiltu on. Ja motivaationi lopahtaa usein helposti jos minulla ei ole jotakin ulkopuolista kannustinta.

Suomalainen uusi kuntoiluohjelma Method Makia ratkaisee nämä ongelmat tarjoamalla treeniohjelman, ruokavalion ja motivoinnin samassa paketissa.  Tässä sovelluksessa siis ratkaistaan kaikki ne ongelmat jotka pystyin itse ratkaisemaan vain paljon kalliimmaksi tulevan  personal trainerin avulla.
5169033b.jpg

Kotona harjoittelemisen sudenkuoppa piileekin siinä, mistä saada motivaatiota kun varsinkin alussa sitä on pakko repiä jostain. Kun keho ei ole vielä oppinut rakastamaan liikuntaa siihen täytyy olla tarjolla jotakin porkkanaa. Method Makiassa tämä haaste on ratkaistu. Sen avulla omaa kehitystä pystyy helposti tarkkailemaan kun treeniohjelmat muokkautuvat ja vaihtuvat oman kehitystason mukaan. Se motivoi jatkamaan harjoituksia kun edistystä voi jatkuvasti seurata.

Treenit alkavat sisäänkirjautumisen jälkeen kuntokartoituksella. Kartoitus sisältää liikkeitä jotka tehdään ohjeiden mukaan ja suorituksen lopuksi valitaan oman suorituksen arviota vastaava numero. Kun olet tehnyt kaikki liikkeet ja arvioinut suorituksesi, saat omalle lähtötasollesi sopivan treeniohjelman josta lähdet kehittämään kuntoa. Treenivideot on yksityiskohtaisia ja selkeitä. Niiden mukana on helppo pysyä.

Method Makiassa on treeniohjelmia aloittelijasta jo enemmän treenanneille.  Treeniohjelmat löytyy erikseen myös erilaista kehonhallintaa vaativiin taitoihin kuten käsillä seisontaan. En ole itse vieläkään tavoitteessani seisoa käsillä ilman tukea joten minä aloitin treenaamaan sitä. Sain lähtötasoksi kuntotestin jälkeen helpon. Tästä lähdetään kehittämään omaa kuntotasoa motivoitunein mielin. Tarvin itse tälläistä porkkanaa ja Method Makia vastaa omaan tarpeeseeni siitä. Oma pitkäaikainen haaveeni on saada lihaskuntoa ja kehonhallintaa parannettua niin, että käsilläseisonta ja muunlaiset kehonhallintaa vaativat harjoitukset onnistuu luottavaisin mielin.

*Liity sinäkin mukaan ja jos saat kavereita mukaan niin heidän kanssa voitte tsempata toisianne yhdessä.  Method Makia maksaa suurinpiirtein saman verran kuin yksi kuukausi kuntosalijäsenyyttä. Kesäkampanjassa hinta on vain 69e ja saat yhdellä kertasummalla ikuisuusjäsenyyden. Tutustu Method Makian konseptiin ja liity nyt superedullisesti mukaan.  Tarjous voimassa heinäkuun loppuun asti. Klikkaa itsesi Method makian sivuille tästä ja liity jäseneksi. 
*Affiliate
Lue myös artikkelini:
Luonnon oma ”mobilat” lievittää lihaskipuja parissa minuutissa
Miksi keho vastustaa liikuntaa?
Avojaloin kävelemisen terveyshyödyt
10 minuutin joogahaaste

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *