Rukousten korut luodaan pyhien sanojen voimalla

16.05.2019 | Työ, Unelma | 0 Kommenttia

Kaupallinen blogiyhteistyö: Rukousten Koru

Rukousten Korujen tekijä Laura Juusela tekee paitsi todella upeita koruja hän myös lataa kauniita energioita niihin luomisprosessissa. Korut tehdään upeista luonnonkivihelmistä kantajalleen tarkoitetun rukouksen tai mantran saattelemana. Nuo koruihin tekoprosessissa ladatut energiat välittyvät kantajalleen. Nämä korut tuovat elämään siis kaunista ja hyvää monella tasolla!
Ei ole yhdentekevää millaisilla energioilla itsemme ympäröimme. Kaikkeen kyllä tottuu, joten on parempi tottua hyvään. On tärkeää tiedostaa mitä energioita elämässään ruokkii.

Ajatus on energiaa joka vaikuttaa ympäristöömme joten ei ole yhdentekevää millaisia ajatuksia ajattelemme. Ajatus myös luo asioihin tietyn energiakentän, joten ei ole myöskään yhdentekevää millaisia esineitä elämässämme on. Ja millaisia energioita niissä on. Tietyt esineet vetävät meitä puoleensa ja joissakin esineissä on ihan omanlaisensa hehku. Harvoin järjellä pystymmekään selittämään tiettyä vetovoimaa mitä asioissa on. Usein se voi olla niihin ladattua energiaa joka kutsuu luokseen.

Uskon, että herkimmät ihmiset pystyvät aistimaan ne esineet mitkä on puhtailla intentioilla tehty ja mitä niistä huokuu ympäristöön. Uskon, että se energia millä esineet on tehty se jää niihin vaikuttamaan. Olet varmaan kokenut myös miten esine vetää selittämättömästi puoleensa, tai jokin esine on sinulle tärkeä, koska siihen liittyy tunnemuistoja. Tavaroihin kytkeytyy ne energiat joissa ne ovat olleet meillä mukana, kuka niihin on koskenut, millaisin ajatuksin niitä on pidelty, millä intentiolla ne on alunperin luotu…

rukousten.jpg

Ystäväni oli luonani kylässä ja huomioni kiinnittyi hänen rannekoruunsa. Tuossa korussa oli aivan omanlaisensa hehku ja se pomppasi esille ystäväni ranteesta. Se ikään kuin säteili. Ystäväni kertoi, että oli ollut Rukousten korun suunnittelijan ja tekijän Laura Juuselan koru- workshopissa, jossa sai itse tehdä tuon korunsa. Silloin ymmärsin mistä sen korun hehku tuli. Rukousten koruissa kun on mieletön intentio joka niihin ladataan tekoprosessissa!

Olen tiennyt Laura Juuselan Rukousten korujen olemassaolosta jo muutaman vuoden mutta vasta nyt pysähdyin ajattelemaan niiden ideaa tarkemmin kun näin ystävälläni tuon korun.

Rukousten Korun mallistoon kuuluu ranne-, kaula- ja korvakoruja. Tehdessään koruja Laura toistaa tiettyä rukousta tai mantraa korun kantajalle. Rukousten Korut siis valmistuvat kauniissa pyhässä energiassa ja hyvien ajatusten ja hyvän tahdon siivittämänä omistajalleen. Tällänen tapa tehdä korua poikkeaa tyystin kaikista muista saatavilla olevista koruista mitä minulla on tiedossa.

Luonnonkivihelmet kantavat Äiti maan voimaa ja rukouksen sanotaan olevan sydämen puhetta Jumalalle. Pyhät symbolit ja voimaeläinsymbolit tuovat oman voimansa koruun. Rukousten korussa nämä kolme voimakasta elementtiä yhdistyvät. – Rukousten koru

Laura lupasi valmistaa myös minulle oman korun intuitiivisesti. Laitan siitä myöhemmin kuvan. Uskon, että tulen käyttämään sitä paljon koska elämme aikaa jossa tarvitsemme paljon ympäristöstämmekin tukea jotta jaksamme säilyttää oman valon kirkkaana. Itse uskon, että tälläiset voimaesineet ja niin sanotut amuletit voivat tuoda paljon tukea ja hyviä voimia arkeen. Ne voivat tukea tietyissä elämänvaiheissa erityisesti.

rukoustenkoru2

Ympäristöllä on suuri voima sillä miten se vaikuttaa tunteisiin ja ajatuksiimme jos emme ole siitä tietoisia. Voidakseen hyvin ihminen tarvitsee erottelukykyä; mikä on minun tunteeni ja mikä jonkun toisen. Rukousten koru voi auttaa vahvistamaan omaa energiaa ja pysymään paremmin omassa voimassa. Näihin koruihin luodut suojelevan rukouksen ja intention voima toimivat tukenamme kun sitä tarvitsemme.

Sanojen ja ajatusten voima on todellinen vaikka länsimaisessa yhteiskunnassamme yleisesti vasta vähän tunnustettu. Mantroilla ja rukouksilla on kuitenkin pitkät perinteet ja varsinkin Aasiassa ne ovat ihmisten arkipäivää. Balilla on esimerkiksi rituaali kahdesti päivässä jossa pyydetään suojelusta omalle kodille ja kiitetään kaikkia elämänvoimia. Noiden seremonien luoman energian tuntee vahvasti Balin tunnelmassa. Olin Balilla muutama vuosi sitten kuukauden ja sain tuntea tuon kaiken itse konkreettisesti.

Elämme niin monilla eri tasoilla ja ajatustaso on yksi perustavanlaatuisimmista. Vaikka emme sitä aina tiedosta niin ajatuksemme luovat hyvin suuren osan siitä millaisena elämän koemme ja näemme. Ajatuksissamme on voima myös vahvistaa tunnemaailmaamme. Valitettavasti teemme sisäisestä maailmastame ajatuksillamme usein negatiivisen ja lohduttoman. Voisimme myös toimia toisin jos päättäisimme opetella tekemään niin!

rukoustenkoru11

Ihailen Lauran työtä, koska hän on päättänyt luoda niin paljon hyvää ja kaunista maailmaan. Kauneus on pyhää ja arvokasta. Kauniit ja hyvät ajatukset luovat elämäämme harmoniaa. Näitä voimia tarvitsemme nykyisin todella paljon, koska elämässämme on varmasti aivan tarpeeksi päinvastaista. Haasteita riittää jokaisella joten me todella kaipaamme suojaksemme ja voimaksemme pyhää viisautta jota Laura työnsä kautta maailmaan kanavoi.

Lauran omien sanojen mukaan hän alkoi tehdä näitä koruja sydämen ohjauksessa. Hän sai vision koruista joihin ladataan rukousten ja mantrojen pyhää voimaa.

”Henkimaailman ja sielun ohjauksesta lähdin näitä vuonna 2014 tekemään. Minulle toistettiin ”yläkerrasta” sanaa Pyhät Korut. Ihmettelin kovin, että pitääkö minun ostaa koruja vai mitä. Meditoin ja ohjauksessa selvisi että minun kauttani näitä syntyisi. Näen usein kuvana millainen korusta pitää tulla. Meditaation aikana annettiin myös tuo nimi Rukousten koru”, Laura kertoo siitä miten Rukousten korut saivat alkunsa.

Aivan ihanaa, että Laura päätti seurata saamaansa visiota. Maailma kaipaa enemmän juuri tälläistä. Odotan omaa koruani jo malttamattomana!

Tilaa sinäkin oma korusi Lauralta.

Katso lisää kauniita luomuksia Rukousten korujen fb-sivulta tästä linkistä.

 Laura Juusela tekee korujen lisäki myös energiahoitoja ja järjestää kursseja ja workshoppeja. Lisätietoa löydät Lauran yrityksen Iloista Virtaa – kotisivuilta.

Lue myös artikkelini:
Uuden ajan yrittäjät osa 20. – Laura Juuselan työ on valaa uskoa ihmisiin
Theta-healing
Tositarina taakkasiirtymän katkaisemisesta – Ukko Kärkkäinen kirjoitti itsensä ulos isänsä sotakokemusten jättämistä kauhuista
Tommy Hellsten: ”Ihminen ei voi koskaan saada tarpeeksi sitä mitä hän ei tarvitse.”
Suurin terveysriski
Miksi herkkä uupuu helpommin?

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *