Salve – hamppuvoide on kuivien käsien pelastus

Hampputuotteet on tulleet  elämääni jäädäkseen. Hampussa on niin paljon hyviä terveysvaikutuksia, että on suorastaan synti miten pitkään se on ollut pois ihmisten saatavilta. Onneksi viimein asiaan on alettu kunnolla heräämään ja aika on nyt kypsä hampun uudelle tulemiselle ihan arkipäiväisessä käytössä. Hampusta hyötyvät ihmiset ja eläimet. Hamppuvoide on meidän perheen uusi rakkaus Kannawayn tuotteista ja esittelen sen teille tässä postauksessa.

Ensin alkuun en oikein keksinyt käyttöä tälle voiteelle. Sisäisesti nautittava PureGold hamppuöljy oli se mihin Kannawayn tuotteista ensiksi tykästyin ja sain helpotusta. Salven kanssa meni hetki tottua uuden tuotteen olemassaoloon mutta nykyään tuntuu, että tätä voidetta käytetään meillä useamman kerran päivässä eri perheenjäsenille.

Tytön taiveihottuma pysyy tällä kurissa niin ei tarvitse käyttää juurikaan enää kortisonia. Itselläni tämä on ollut kuivien  käsien pelastus tänä talvena. Minun kämmenet ja kämmenselät kuivuvat usein talvisin ihan halkeileviksi  korpuiksi. Varsinkin kovilla pakkasilla iho kuivuu herkästi. Kun hieron silloin tällöin Salvea käsiin niin en kärsi ollenkaan kuivista käsistä. Salve onkin oikea kuivan ihon pelastus! Toiset käyttävät Salvea myös rohtuneille huulille huulirasvana.

Hieroessa hampun kannabinoideja sisältävä Salve rentouttaa mukavasti ihoa joten se onkin meillä käytössä usein myös niskahartia- ja selkähierontaa tehdessä. Monet käyttävät sitä apuna  kipeisiin lihaksiin ja muihin kipuihin.  Itsekin olen laittanut sitä nyt työssä rasittuneeseen kipeään ranteeseeni. Salve on niin luonnollista, että sitä voi käyttää myös suun limakalvoille aftoihin ja hammassärkyyn. Todellinen joka paikan voide!

salvet.jpg

Salvessa on aivan ihana luonnollinen tuoksu. Siitä huokuu heti, että kaikki ainesosat ovat täysin luonnollisia. Voide koostuu luonnollisista ainesosista ilman parabeeneja, sulfaatteja, väriaineita tai hajusteita. Pääainesosina on manteliöljyä, mehiläisvahaa, kamferiöljyä, kandelillaa, jojobaa, ginsengiä, inkiväärin juurta ja hamppuöljyä. Voide toimii lukemattomiin eri tarkoituksiin niin peruskosteusvoiteena, kuin myös erilaisiin vaivoihin, kuten kolotuksiin, lihasjumeihin, hyönteisten puremiin ja ihottumiin. Salven ainutlaatuinen yrttiyhdistelmä yhdessä hamppuöljyn kanssa hellii ihon ongelmakohtia. Täyteläisen ihovoiteen erikoisuus on korealaisista kauneudenhoitorituaaleista peräisin oleva BiBong-resepti.

Salve pääsi esittelyyn Puolan Vogue Magazinen online-jukaisuun elokuussa 2018. Vogue on ympäri maailmaa tunnettu muotia, kauneutta ja elämäntapaa käsittelevä aikakauslehti, joka saa tunnustusta myös vaativimmilta lukijoilta. Lehdessä julkaistiin kauneusaiheinen artikkeli ”Laillinen kannabis – Testissä omalla ihollamme”, jossa perehdyttiin hampun eri vaikutuksiin ihoa ravitsevana, kosteuttavana ja ihoa uudistavana tehoaineena. Kirjoittajan mukaan ”Salve on hämmästyttävä, terpeeneiltä tuoksuva ja yksinkertaisesti ihonhoidon mullistava tuote! Tämä on pelastus kuivalle iholle. Jo muutaman voidekerroksen jälkeen kaikki hilseilevät tai rikkonaiset ihoalueet tasoittuvat. Voide vähentää tulehdusta ja vahvistaa ihoa. ”

Jos haluat tilata oman Salven niin laita viestiä knwtilaus@gmail.com
Salvea on saatavilla kätevänä matkakokona ja isompana purkkina 40ml pakkauksessa.

Lisätietoa Kannawayn hampputuotteista saat liittymällä fb-ryhmään Hampputietoisuus.

Lue myös:
Cannabis Beauty – Fytokannabinoidit mullistavat ihonhoidon
Kokemuksiani Pure Gold-hamppuöljystä
Uuden ajan yrittäjät osa 19. – Intohimo hyvinvointiin muuttui Meri-Jane Mikkolan työksi
Tommy Hellsten: ”Ihminen ei voi koskaan saada tarpeeksi sitä mitä hän ei tarvitse.”

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *