Sydämentoiveen toteuttaja – haltijaemon joululahja

Ostin viime jouluna itselleni yllätysjoululahjan. Tilasin sen haltijataiteilija Tuija Leinoselta. Tuija on aivan ainutlaatuinen työssään. Hän on omien sanojensa mukaan haltijaemo joka synnyttelee haltijoita tähän maailmaan meidän muiden iloksi ja siunaukseksi. Tuijan haltijat ovat lempeitä, leikkisiä ja persoonallisia. Ne ovat uniikkeja jotka syntyvät Tuijankin mukaan aivan yllättäen juuri sellaiseksi kuin  sattuvat syntymään. Tuija on tehnyt haltijoita jo 30 vuotta. Minä sain tutustua Tuijan haltijoihin muutama vuosi sitten ja minulla oli jo ennestään muutama Tuijan tekemän haltija jotka olen saanut lahjaksi tai ostanut itse. Tuijan haltijoilla on aivan ihania nimiä kuten: Joulurauhanturvaaja, Peloton tyttö, Mökötin, Onnellinen Omassa Elämässä, Mielenrauhanturvaaja, SydämenÄäni, Muutoksen Mahdollistaja…..

nukurauhassa.jpg

Nuku rauhassa, lumikettu valvoo…

koirien

Kaikkien koirien suojelushaltija….

Vuosi sitten pyysin Tuijaa lähettämään minulle joululahjaksi hänen intuitiollaan valitseman haltijan minulle. Muistan kuinka lapsena rakastin niitä yllätyspaketteja joita sai kaupasta valmiiksi paketoituna. Niitä oli eri arvoisia, esimerkiksi kymmenen ja viiden markan paketteja. Se hetki kun avaat paketin etkä tiedä mitä siellä on oli aina yhtä hauska ja kutkuttava. Tässä oli jotain samaa tunnetta mutta sen teki erikoisspesiaaliksi se että haltijaemo itse oli valinnut oman luomuksensa minulle. Ainahan se on mukavaa saada joululahjoja mutta jotenkin tuon paketin avaaminen oli erityisen ihanaa.

Maksoin haltijan Tuijalle ja hain paketin postista. Laitoin sen muiden pakettien sekaan jouluaattoa odottamaan. En tiennyt yhtään kuka luokseni oli saapunut. Hinnasta ja paketin mallista pystyin vain päättelemään kokoa. Paketissa oli haltija joka halusi tulla luokseni, jonka paikka oli minun luona. Koko muukaan perhe ei tiennyt haltijasta mitään joten se oli yllätys kaikille. Säästin haltijapaketin avaamista viimeiseksi jouluaattona. Ihastelimme kaikki yhdessä ”uutta perheenjäsentä.” Hän oli kaunis, hopeanharmaaseen mekkoon puettu ja nimi niin hyvää enteilevä. Kaikkien mielestä se oli aivan upea. Haltija pääsi kunniapaikalle pianon päälle josta se seuraili perheemme elämää näihin päiviin asti. Nyt kun muutimme yhdessä tähän uuteen kotiin, edelleen hänen paikkansa on pianon päällä, eri pianon vaan. Hän onkin ilmeisen viehättynyt musiikista tästä päätellen. Musiikki ja laulamienn  on aika yllättäenkin itsellenikin tämän vuoden aikana herännyt yhä tärkeämpään rooliin….

DSC_0793

DSC_0790

Sydämen toiveen toteuttaja haltija…

Nyt kun vuosi on kulunut niin huomaan haltijan olleen nimensä veroinen, se totisesti on hoitanut tehtävänsä. Haltijan nimi on Sydämen toiveen toteuttaja-haltija ja se on tehnyt todella hyvää työtä koko vuoden ajan. Olen koko ajan päässyt lähemmäksi sitä mikä tuntuu aidoimmalta kutsumukseltani. Olen meinannut ottaa myös monia harha-askelia ihan väärään suuntaan, oman mieleni kehittelemien suunnitelmien mukaan mutta onneksi noihin polkuihin on laitettu nopeasti stoppia ja olen palannut sydämeni toiveiden äärelle. Musiikki ja kirjoittaminen on tullut tärkemmäksi ja perheessämmekin on opittu ilmentämään syvempää rakkautta itseen ja muihin.  Ehkäpä haltijalla oli tässä kaikessa osuutta asiaan…..

perhe.jpg

Haltijalla oli erittäin tärkeä viesti joka syveni koko vuoden aikana, ikäänkuin integroitui konkreettisemmin elämään mitä on elää sydämen toivetta todeksi. Ihana lahja! Tänä jouluna mietin tilaisinko taas Tuijalta haltijan samalla tavalla. Se yllätysmomentti siitä kuka paketista astuu, on niin valloittava ja ainutlaatuinen. Ja se, että haltija tulee suoraan emonsa lähettämänä uuteen kotiin…. Ja se mitä haltijanvoimat tuovatkaan tullessaan…

luottamus.jpg

Luottamus elämää kantavaan hyvään….

perhoset.jpg

Jos haluat tutustua lisää Tuijan haltijoihin löydät hänen sivunsa facebookista.
Voit tilata haltijan Tuijalta itselle, ystävälle tai perheenjäsenellesi tällä samalla periaatteella millä itsekin tilasin. Tuija valitsee sinulle juuri oikean haltijan omalla viisaudellaan ja intuitiollaan. Haltijoiden hintahaarukka on 10 eurosta yli 300 euroon joten voit myös asettaa toiveen hinnasta tai sitten antaa Tuijalle vapaat kädet valita sinulle juuri  Sinun Haltijasi. 

Tuijan oma Pieni Haltijakauppa ihastuttaa Kruunuhaassa, osoitteessa Mariankatu 15. 
Aukioloajat: 
Ti -ke 11-18
To 13-20
Pe 11-17
La 11-15

Halusin kirjoittaa tämän postauksen esitelläkseni Tuijan upeita haltijoita niille jotka eivät niistä vielä ole kuulleet. Tässä ei siis ole kyse blogiyhteistyöstä.

8 Kommentit

  • miaumai

   Ei tiedä koskaan mitä haltijavoimia nuo Tuijan luomukset tuo tullessaan.. 😊💖

   Vastaa
  • miaumai

   💖

   Vastaa
 1. Marjo

  Kauniita nämä haltijat! Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle 🙂

  Vastaa
  • miaumai

   Kiitos samoin sinulle. 😊

   Vastaa
 2. tuulanneli

  Aivan ihana tarina haltijoista, jotenkin lumouduin tekstistä.

  Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  Vastaa
  • miaumai

   Ihana kuulla 😊Kiitos 💖 ja samoin mukavaa itsenäisyyspäivää myös sinne.

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *