Tekijäakatemia on valmennus joka laittaa vauhtia unelmiesi purjeisiin

04.04.2018 | Työ, Unelma | 0 Kommenttia

Kaupallinen blogiyhteistyö: Tekijäakatemia

Haluatko saada selkeyttä omien unelmiesi toteuttamiseen ja kannustavan tiimin ympärillesi? Onko sinulla idea mutta kaipaat apua toteutukseen? Tekijäakatemia on internetin kautta tapahtuva valmennus joka keskittyy sinun unelmasi todeksi luomiseen tarjoten kaikki vinkit ja neuvot jotka sen perustaja Andy Hopi on oppinut omalla matkallaan kohti omaa unelmaansa. Andyn unelma on luoda stadion täyteen vetävä hyvinvointiseminaari. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin niin se on jo puolivälissä toteutumistaan. Tekijäakatemiassa Andy jakaa kaikki mitä on oppinut omalla matkallaan kohti unelmaansa. 

Olen panostanut nyt kahden vuoden ajan asioihin aivan eri tavalla kuin koskaan aikaisemmin. Vuosien ajan minussa oli jokin blokki, mihin en saanut otetta. Tuntui, että aina kun asiat lähtivät rullaamaan jonkin verran jokin löi jarrut päälle minussa. Halusin tähän muutoksen. Niinpä tein päätöksen, enää en suostunut kuuntelemaan sitä vanhaa kaavaa mitä mieleni syötti.

Päätöksessä on voimaa! Blokit alkoivat aueta kun en sallinut itselleni enää sitä samaa kaavaa kuin aijemmin. Kaavaa rikkomaan otin tuekseni ulkopuolista valmennusta. Olinhan jo kauan huomannut, että yksin en tietyistä asioista pääse eteenpäin, joten joku muu voisi varmasti auttaa minua siinä. Panostin siis valmennukseen ja kursseihin.

Yksi suuri tuki matkana varrella on ollut Andy Hopin Tekijäakatemia. Tekijäakatemia on Andyn kehittämä valmennus jonka avulla hän auttaa muitakin luomaan omat unelmansa todeksi. Tekijäakatemiassa selkeytetään omasta unelmasta toimiva konkreettinen visio. Vuoden kestävän valmennuksen aikana viikko ja kuukausi kerrallaan annetaan tärkeitä työkaluja sen toteuttamiseksi. Kurssi antaa välineitä monipuolisesti kaikkeen siihen mitä nykyaikainen yritys tarvitseekin.

Tekijäakatemia on Andyn panostus sinun unelmasi eteen jotta matka siihen olisi mahdollisimman helppo ja palkitseva. Jokaisen pitää kulkea tie kohti unelmaansa itse mutta oikeat työkalut ja tiimihenki ympärillä tekevät matkasta huomattavasti mukavamman.

“Anna itsellesi 12kk aikaa rakentaa
unelmatyö niin näytän miten onnistut
takuuvarmasti ja teet tästä

unelmaelämän!“ – Andy Hopi

Andy Hopin oma unelma on jo seitsämättä vuotta olemassa ollut Täysii-seminaari. Hyvinvointiin keskittyvä seminaari on paisunut suuremmaksi vuosi vuodelta ja puhujina on nähty toinen toistaan inspiroivampia henkilöitä.

Ensimmäisessä seminaarissa oli osallistujana muutama kymmenen ihmistä, viime vuonna Täysii-seminaari järjestettiin Tampere talon isossa salissa jo toista kertaa ja se veti paikalle tuhat ihmistä. Vuosi vuodelta kävijämäärien on koko ajan tarkoitus kasvaaa. Seminaarissa on nähty menestyneitä puhujia omalla alallaan mm. Aira Samulin, Jutta Gustafsberg, Sanna Wikström, Antti Railio, Tony Dunderfelt.

Andyn omasta inspiraatiosta virinnyt ajatus hyvinvointi seminaarista on kasvanut vuosien aikana. Tekijäakatemiassa Andy kertoo KAIKEN mitä on matkan varrella oppinut jotta kuka tahansa voisi päästä eteenpäin ja menestyä omissa unelmahommissaan.

Mielestäni hyvän valmentajan tärkein ominaisuus onkin, että hän on itse kokenut sen mistä puhuu. Itse kulkenut tiensä menestykseen. Sellainen valmennus on rahasi arvoinen.

Andy on intohimoinen omassa jutussaan ja hänen paneutumisensa asioihin näkyy kurssimateriaalissa. Videot ja jaksot ovat perusteellisia ja niissä käydään yksi aihealue kerrallaan. Aiheina mm. unelman selkiyttäminen, tuotteistaminen, markkinointi ja somestrategiat. Valmennus sisältää tiiviissä paketissa  kaikki mitä tarvitset aloittaaksesi realistisen yritystoiminnan unelmasi suhteen tai viedäksesi asioita seuraavalle tasolle.

Sinun ei tarvitse edes tietää välttämättä tarkalleen mikä intohimosi on, se takuulla selkiytyy matkan varrella. Niin minullekin kävi. Lähdin aivan eri vision kanssa liikkeelle kuin mitä olen lopulta päätynyt toteuttamaan.

Olen nyt aivan eri kohdassa elämässäni kuin pari vuotta sitten. Vielä kaksi vuotta sitten koin paljon mm. pelkoa ja häpeää jotka estivät toteuttamasta itseäni. Askel kerrallaan tuosta suosta on päästy eteenpäin. Omanarvontuntoni on kasvanut  asioita opetellessa ja tehdessä. Toimeen ryhtyminen ja asioiden tekeminen vie todella eteenpäin. Turhat jarrut karisevat matkalla.

Jos kuuntelee vain liikaa tunteitaan tai lyttääviä ajatuksiaan ei matkaa saa edes usein aloitettua. Muutoksia ei olisi omassa elämässänikään tapahtunut jos en olisi lähtenyt tietoisesti niitä kohti. Päätin sijoittaa omaan tulevaisuuteeni osallistumalla Tekijäakatemian valmennukseen.

Ymmärrän, että sinusta voi tuntua ylivoimaiselta se tiedon ja taitojen määrä, jota uuden liiketoiminnan käynnistäminen tuntuu vaativan.

Siksi olen paloitellut kaiken tarvitsemasi tiedon ja osaamisen helposti omaksuttaviin paloihin, ja vielä niistä valinnut ne aivan kaikkein tärkeimmät – haluan varmistaa, että et missään tapauksessa “tukehdu liikaan tietoon”.
Ja sen lisäksi olen vielä järjestänyt kaiken sellaiseen loogiseen järjestykseen ja rytmiin, että etenemisesi on varmaa, rentoa eikä liian vaativaa muun elämäsi ohella.

– Andy Hopi

Tämä valmennus sopii mielestäni niille jotka tuntevat sisällään suuren kaipuun toteuttaa itseään mutta ympäriltä puuttuu tukijoukot. Ehkä itsensä toteuttamisen tapakin on vasta ajatuksen  asteella mutta  palo tehdä asioita on suuri. Sillä palolla pääsee pitkälle kun saa tukea ja välineitä matkalle!

Valmennus sopii myös niille joilla on jo konkreettiset suunnitelmat pidemmällä mutta niihin tarvitaan selkeytystä ja työntäapua jotta päästään eteenpäin. Sitä Tekijäakatemian tarjoavat konkreettiset työkalut ja muut tiimiläiset voivat antaa.

danny-trujillo-522008-unsplash

Jo yhdessä vuodessa ehtii tapahtua PALJON kun on valmis ottamaan askeleita eteenpäin elämässään! Tärkeintä ei olekaan siis välttämättä tarkat suunnitelmat ja tieto tarkasta määränpäästä vaan liikkeelle lähtö. Tärkeintä on, että aloitat! Ja mitä nopeammin aloitat sen nopeammin unelmasi ovat konkretiaa. On tärkeää oman elämänlaatunsa kannalta olla uskollinen omille unelmilleen. Itse olen nyt huomattavasti onnellisempi ihminen kun olen saanut otettua omat kykyni konkreettisesti käyttöön. Aikaisemmin koin suurta turhautumista siihen mitä oikein elämälläni teen.

Tekijäakatemia kestää kokonaisen vuoden ja kurssi käydään netin kautta. Tehtävät voi suorittaa omien aikataulujen puitteissa.  Kurssilla tutustutaan uusiin ja vanhoihin kurssilaisiin ja se on todella hyvä mahdollisus myös verkostoitua eri ihmisten kanssa. Verkostoituminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen on mielestäni yksi ärkeimmistä asioista omalle yrittäjäpolulle lähtemisessä.  Yksi parhaimmista asioista yleensäkin kursseilla on vertaistuki ja uudet ihmiset joiden kanssa verkostoitua ja tukea toisiaan matkalla. Tälläisiin ihmisiin tutustuminen on korvaamattoman arvokasta! Tekijäakatemiassa kaikki ovat samalla missiolla kuin sinä, innostuneina valmiina kohti unelmiaan! Toisten innostus tarttuu ja ruokkii itseäkin matkalla.

Tekijäakatemia voi auttaa sinua selkeyttämään omia tavoitteitasi ja unelmiasi, ja saavuttamaan ne konkreettisesti.

 Olen pitänyt liiketoimistani salaista päiväkirjaa… ja kerännyt sinne kaiken oppimani! – Andy Hopi
Voit ilmoittautua valmennukseen tästä. Nähdään siellä!

*Affiliate yhteistyö

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *