Uuden ajan yrittäjät osa 20. – Laura Juuselan työ on valaa uskoa ihmisiin

Kuva: Maria Kalmi Photography

Haluan tässä haastattelusarjassa tuoda esille inspiroivia ihmisiä ja avata heidän matkaansa omien unelmiensa äärelle. Millaista on luoda oma unelmätyönsä? Monilla meistä on unelmia työn suhteen ja toivon tämän haastattelusarjan voivan inspiroida ihmisiä seuraamaan unelmiaan työelämässä rohkeammin. Ympärillämme on jo paljon rohkeita ihmisiä jotka ovat luoneet tämän unelman todeksi.

Tässä Uuden ajan yrittäjät haastattelusarjan 20. osassa jaan hyvinvointiyrittäjä Laura Juuselan tarinan. On mielenkiintoista lukea mikä sai hänet astumaan yrittäjyyden polulle ja miten hän sen teki…

Tutustuin Laura Juuselaan reilu vuosi sitten kun teimme yhteistyössä jutun Theta-healingistä. Lauran iloinen ja ihanan hersyvä olemus on jäänyt vahvasti mieleeni. Suosittelen lämpimästi Lauran palveluja. Laura kertoo niistä lisää tässä jutussa.

Kuka olet, kerro hieman itsestäsi?

Olen Laura Juusela ja asustelen mieheni ja koirani Jalon kanssa Helsingissä. Yläasteen jälkeen oli vaikea miettiä alaa jolle todella olisin halunnut. Vuosia vierähti ennen kuin polkuni vei Porvoon kauppaoppilaitokseen, josta valmistuin Yo-merkonomiksi. Toimistotyövuosien aikana polkuni päätyi Intiaan jossa tutustuin meditaatioon ja naurujoogaan. Naurujooga sykähdytti ja näin lähdin kouluttautumaan naurujooga-ohjaajaksi.

Pikkuhiljaa elämääni tuli mukaan vyöhyketerapia ja erilaiset energiahoidot. Tästä uudesta elämänkatsomuksesta poikikin idea lähteä yrittäjäksi. Sisäinen huono olo, – vaikka kaikki toisaalta olikin hyvin, sai minut jättämään päivätyöni ja lähtemään IloistaVirtaa-yritykseeni täysipäiväisesti vuodesta 2015. Olin toiminut sivutoimisena yrittäjänä vuodesta 2010. Sieluni kuiskaukset tulivat kuulluksi ja uskalsin hypätä tuntemattomaan.  Tällä hetkellä Mindfulness-ohjaajan paperit ovat päättötyötä vaille valmiit. Teen ja myyn myös koruja. Ehkä lyhyesti kutsuisin itseäni henkisten hyvinvointipalvelujen tarjoajaksi ja koruntekijäksi.

 

Mitä kaikkea työhösi kuuluu? 

Nousen kiitollisena päivittäin tietäen, että saan tehdä työtä jolla on merkitystä asiakkaille ja itselle. Työtehtäväni ovat monipuolisia ja mielenkiintoisia. Ryhmissä saan nähdä ihmisten voimaantumisen ja ilon kun he oivaltavat asioita ja oppivat uusia asioita. Järjestän mm. hyvinvointiretriittejä  ja -koulutuksia, erilaisia henkisiä workshoppeja ja kursseja.

Kauneuden kaipuuni saa tyydytyksen voimallisten kivikorujen tekemisestä. Nämä kivikorut ovat nimeltään Rukousten koruja. Ihmisten kohtaaminen kasvotusten tapahtuu myös energiahoitojen ja vyöhyketerapian merkeissä. On ilo kohdata ihmiset kasvotusten ja olemalla heille läsnä. Olen nöyränä sen edessä kun ihminen luottaa minuun ja haluaa tulla luokseni hoitoon. Vatsa- ja naurulihakset saavat kuntoilua naurujooga-ohjauksissa.

Tässä hektisessä ja aika kovien arvojen maailmassa moni ihminen tuntee itsensä näkymättömiksi. Ihmisillä on tarve tulla kuulluksi ja nähdyksi. Henkilökohtaisissa hoidoissa ihmiset tulevat kuulluksi ja nähdyksi. Olen täysin läsnä ja asiakkaitani varten. Ihmiset ovat usein myös hämmentyneitä henkisistä asioista ja siitä kun he avautuvat ”näkymättömälle” maailmalle. Yritän sanoittaa näitä kahta maailmaa heille. Olen tukena myös oman sisäisen voiman ja tien löytämisessä. Ihmiset kaipaavat myös hyviä energioita ja kauneutta, joita kivikoruni edustavat.  Ja ilo ilo ilo ! Mikä ihana ja vapauttava voima nauru onkaan!

Mikä sai sinut innostumaan alasta jolla teet nyt töitä?  

Usean lähiomaisen kuoleman jälkeen kaikki elämässäni muuttui. Aloin ymmärtämään ja sain viestejä siitä, että tämä tässä ei ole kaikki mitä on olemassa. Näkymätönkin maailma löytyy. Pieni ääni sisälläni aloitti kuiskaamisen muutoksen tarpeesta. Kuuntelin sisäistä ääntäni ja lähdin toteuttamaan pikkuhiljaa sitä mistä iloitsen. En pienenä ajatellut mitään tällaista työtä, pienenä haave oli lentoemäntä tai matkaopas, missikin taisi olla jossain vaiheessa. Tämä intohimoon tullut esille vasta nyt aikuisiällä.

Tämän hetkinen työni on kutsumustyö. Olen usein kyseenalaistanut tätä työtä ja sen merkitystä, mutta aina tyytyväisten asiakkaiden ilmeet, kiitokset, ahaa-elämykset ja kasvu muistuttavat siitä, että olen kutsumustyössäni.  Ja se mistä tiedän, että tämä todella on kutsumustyöni on se, että sydämeni laulaa ja sieluni on vapaa.

Mikä on työssäsi parasta? Entä haastavinta?

Parasta tässä työssä on se, että saan työskennellä upeiden, erilaisten ihmisten parissa ja nähdä heidän edistymisensä. Se, että saan nähdä ja olla mukana ihmisten iloissa ja suruissa muistuttaa elämän syvällisyydestä ja pitää nöyränä. Myös se, että saan kaikessa tekemisessäni käyttää intuitiotani ja intuition vahvistuminen on ehdottomasti yksi parhaista asioista.

Haastavinta tässä työssä on se, että monesti tätä työtä voisi tehdä yli omien voimavarojen. Omat tarpeet meinaavat jäädä huomioimatta. Mutta onneksi tässä on vuosien varrella oppinut, että oma itse on laitettava ensin kuntoon ja etusijalle silloin  pystyy ja jaksaa parhaiten auttaa muita. Näin myös energiatasapaino pysyy kunnossa.

Kannustettiinko sinua yrittäjyyteen/oman kutsumuksen pariin lähipiirissä vai koitko vastustusta?

Onneksi elämässäni on oma rakas mieheni, joka on ollut todella kannustava valitessani tämän tien! Myös muutama ystävä on jaksanut kannustaa minua alusta asti tällä valitsemallani tiellä. Moni tosin ihmetteli hyvän vakityön jättämistä ja tätä alaa. Matkan varrella on myös useita ihmissuhteita päättynyt.

lauratyo

Mistä saat eniten tukea ja apua toteuttaa unelmiasi?

Monet ovat pitäneet tekemääni ratkaisua jättää vakityö hyvästä virasta todella rohkeana ja jopa hieman hullunakin tekona. Itse en ole koskaan ajatellut tekoa mitenkään erityisen rohkeana. Se pakottava huono olo ja se sisäinen sielun ääni ja sisäinen palo, joka ”pakotti” tekemään ratkaisuja oli suurin syy. Toki nämä ihmisten menetykset vaikuttivat myös asiaan. Oli vaan sisäinen pakko tehdä muutos ja sieltä ehkä sitten se rohkeus tuli.

Kyllä monet itkut on itketty niin alkumetreillä kuin muutenkin välillä. Onneksi mieheni on tukenani ja on ollut todella ymmärtäväinen. Paniikissa itkua tuhertava nainen ei aina ole mikään helppo käsiteltävä…. saati villisti vaihtuvat ideat ja intuition mukaan eläminen! Suuri kiitos hänelle!

 

Oletko onnistunut luomaan unelmatyösi?

Olen kiitollinen siitä, että saan tehdä unelmatyötäni. Intuitiota kuuntelemalla unelmatyökin muuttaa kyllä alati muotoaan johtuen myös siitä kun itse muuttuu ja kehittyy. Ydin pysyy samana; Ihmisten auttaminen eri tavoin.

 

 Minkälaisia haaveita ja tavoitteita sinulla on tulevaisuudelle?

Unelmia ja tavoitteita on paljon. Idealisti minussa takaa sen, että unelmat eivät lopu kesken!  Tällä hetkellä tärkein unelmani on oman hyvinvointikeskuksen perustaminen. Sitä tässä on jonkin aikaa mutusteltu ja se olisi iso haaveiden täyttymys.

Missä erityisesti olet onnistunut?

Asia mistä voin rehellisesti sanoa, että olen erityisen onnistunut on se, että olen saanut monet ihmiset tuntemaan itsensä näkyviksi, ymmärtämään oman valonsa, ymmärtämään kykynsä ja tärkeytensä tässä kosmisessa tanssissa. Monesti olen miettinyt ja pohtinut, että tekisinkö jotain toisin elämässäni? En, en tekisi mitään toisin, koska se ei silloin olisi ollut minun polkuni.

Minkälaisen tsemppiviestin tahtoisit lähettää  henkilölle joka miettii oman unelmatyönsä aloittamista?

Jos joku muukin on sen tehnyt niin sinäkin pystyt siihen. Jos kukaan ei ole sitä tehnyt niin ole sinä ensimmäinen ja näytä muille tietä, koska sinä voit ja pystyt!

Laura Juusela yritys tarjoaa palvelujaan Helsingissä.
Katso tarkemmat tiedot 
Iloista Virtaa -kotisivuilta.

Lue myös artikkelini:
Intohimo hyvinvointiin muuttui Meri-Jane Mikkolan työksi: ”Olen onnistunut luomaan työn joka vaurastuttaa henkisesti ja taloudellisesti.”
Tommy Hellsten: ”Ihminen ei voi koskaan saada tarpeeksi sitä mitä hän ei tarvitse.”
Cannabis Beauty – Fytokannabinoidit mullistavat ihonhoidon
Kun yhteys on katki, maailma on rikki
Ennakoi uupumus – tarkista arvosi
Theta-healing

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *